nažalost na iOS 4 ibluenova ne radi
Printable View
kaj fakat???ja sam ju instalirala ali nisam probala :d lol
Ima netko tko ima m-zabu na iphoneu reći da li mogu otići do poslovnice da mi oni pošalju link za download aplikacije bez da radim update softwera jer imam jailbrejkan mobitel i ako napravim update neznam ga vratit u prijašnje stanje.
Ne, jer nije stvar tko će tebi dati aplikaciju, očito su je radili za taj firmware i taj firmware moraš imati u telefonu. Pošto vidim da imaš 3G, njega možeš updateati na 4.0.2 i JB-at.
Jel itko od vas probao i dali vam radi?
http://www.iphone-dl.com/Ostalo/flas...stalacija.html
ne radi mi cydia kak treba...nemogu ništ instalirat a ni bogami izbrisat... pše 1300 multiple choice i neki errori kao da su se srušile stranice od resursa..kaj da radim...imam 4.0.1 jailan i iphone 3g
i dal mogu opet jailbreakat isti os ..odn bez da iphone restoram i updejtam software
kao što sam več u nekoj temi rekao prije par dana..skinuo sam s apple m zabu i nije bilo problema... neznam kaj tebe zeza...ionako ti neče radit samo tak bez da obavijestiš banku koji mob imaš i da ti pošalju aktivacijski kljuć (naz ili posjeti svog osobnog bankara)
Ovako ... Imam iphone 2g Software 3.0 ... i problem je u tome sto me neki ljudi zovu po 5 puta sa razlicitih mreza a meni mobitel nis ne javlja vec kad slucajno pogledam u mob otkljucam ga vidim 5 propustenih poziva :( također kad mi neko posalje poruku stigne poruka tek drugi dan.. ali kako kad nekad odma nekad drugi dan tako i poziv nekad zna bit a nekad ne :S neznam sta da radim mobitel mi treba ako mi mozete hitno odgovorit.. bio bih vam do neba zahvalan...
Dal to moze bit do interneta? ono E gore sto pise jer internet koristim i za facebook i msn .....
kako da ga iskljucim i ukljucim? po potrebi?
imam iphone 3g bio je jailbrejkan, pošto me je cydia zezala išao sam napravit updejt na 4.0.2. i došao mi je do pola restora i stao i nikud sat i pol onda sam ga iskljucio i jos svašta pokušavao ali bez uspjeh normalnopg korištenja moba....uglavnom sad kad ga upalim pojavi se jabuka i par sek kasnije ikona itunesa i to je to.... kad ga spojim na itunes onda piše da moram restorat mobitel..jer mi ništa drugo ni ne daje u opcijama.. kad idem restorat opet ista stvar dođe do pola i tamo bude cijelu vječnosst ako treba več 6-7 put danas pokušavam vratit si mob u normalno stanje... kaj da radim??
hvala unaprijed
skini npr firmware 3.1.3 onda ga restoraj na taj firmware i kad ti se pojavi error samo ga jailbreakaj sa redsn0wom
Uspio sam ali sam morao inst iTunes na drugi komp. Starije firmware nije primalo. Primio je 4.0.2. Iz 3 pokušaja . Posto na tom kompu mi nije nikad spojen iPhone morao sam stavit da je novi uređaj. Spojio se na prvi komp i stavio backup od prije mjesec dana jer mi valjda iTunes nesto sjebo od zadnjih mjesec dana s backupovima. Ali nije mi nista bitnije od svih kontakata pa a i aplikacije su sve tu koje nisu crackane ili s cydie od prije
I hvala imaticx-u
IMAM MALI PROBLEMČIĆ
Pokušavam već treći put skinuta sa Instaliusa (valjda sam dobro napisala) navigaciju za IPHONE 3gs, i svaki put nakon 1,5 gige koju skine mi prekine veza tj. prekine mi downloading. KAJJJJJ DA DELAM????
u čemu griješim? Da li možda IGO navigaciju ne mogu skinuti direktno na iphone???
pa slini ju na komp... pa ju preko itunsa premaci na mob...
Ja stvarno neznam zašto se puno ljudi muči s tim Instaloousom i skidanjem preko njega. Skinite lijepo aplikaciju na komp i prebacite na telefon. Nikad taj Instalous nisam volio, baš zbog tih bugova.
Odkad sam stavio 4 os skuzio sam da su mi aplikacije koje upalim ostaju upaljene stalno. nakon nekog vremena upaljeno mi je po 15 aplikacija i zauzeta mi je cijela memorija, prije mi je bilo upaljeno stalno samo 2-3. kako to riješiti da se ugase aplikacije s vraćanjem na home screen?
Pa da, to je zbog multitaskinga u iOS 4.
Ako ti to smeta, probaj sa ovom metodom. Trebalo bi ti ugasiti sve background apps odjednom.
čemu uopće služi taj multitasking? jer ionako kad sam u nekom programu i dodje mi poruka taj program mi se ugasi. jel se moze to iskljuciti kako?
Skinuo noviju verziju Doodle Jumpa i nece mi raditi samo izbacuje van probao vratiti staru verziju i sad ni ona ne radi ??
Probaj skinut opet? Ak nece cekaj update ;/
nece skinuo sad verziju prije i opet isto popiz cu :)
Nadi gdje u imenu ima amrv6 ili arm6. Probaj od nekog drugog crackera