Aaaaa... nisam vidio, sorry. Mea culpa ;D
Printable View
Aaaaa... nisam vidio, sorry. Mea culpa ;D
ma na niš, kolega ima 12 godina....normalno da ima takav avatar...:)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Meni su najbolji avatari kad netko slika svoje vlastito oko za koje misli da je jako lijepo, pa ga stavi za avatar... ;D
I ja bi takav, ali gledam u križ... ;D
Meni su najbolji signaturi kad netko napise svoju titulu za koju misli da je jako lijepa, pa ju stavi da svi vide...
I ja bi isto ,ali sam ipak nogama čvrsto na zemlji ...
Pa daj napiši svoju titulu Grunt! ;D ;D Baš me zanima koja je... ;D
BTW ja nisam nigdje napisao svoju (ako si na mene mislio)... a i da jesam i dalje sam čvrsto na zemlji jer je imam.... ;) :kiss:
BTW topic je o avatarima, tako da molim dalje samo o tome... :D
slabo se mjenjaju avatari u zadnje vrijeme..
@grunt ma nije to titula u potpisu wb-a, kja ne viš da je to neki word .doc za download
Tako je, tomo je skužil... :thumbup: :beer:
Inače, meni je najbolje kad se ne mijenjaju avatari, jer se ovak naviknem i članove po njemu poznajem, nit ne čitam nick kad pratim neku temu... a sam sav zbunjen kad ga neko izmjeni...
a jadan , bas mi te zao
@tomo aha,pa da,kak nisam odma skuzio , to je neki word file ... vjerovatn dipolmski il tak nesto looool
DOC = di origine controllata - u prijevodu "kontroliranog podrijetla".
To ti je naš WB - dečec plave krvi ;)
P.S. WB, provjeri link, ne mogu skinuti taj .doc :confused:
Ma još nisam skužio taj prokleti internet.... sorry... ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
U stvari, download počinje lijevim klikom u kombinaciji sa još tri pritisnute tipke... ;)
malo ste se zachatali a? ;)
Hvala tomo.
Ja sam već upozorio, ali tko mene sluša... ;)
Ja mislim da Tomin avatar ima bezveznog usera :retard:
heheheh dobra :thumbup:
dobro zakaj se taj tvoj avatar ne trese opet?
eh da evo jedno ON TOPIK pitanje : kad sam ja iso stavit neki animirani avatar , reko m iej lik da se nemreju stavljat animirani??
kaje to bilo?
vratio sam starog zeku......
koji lik ti je to reko?= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Kak se ne bi mogao staviti, pa pogle mog ili od tome ili od BD-a ili goga...
ja bi trebal promijeni tovog jelda?
Niš mu n fali... BTW, jel' se tvoj nick čita po engleški, po naški ili po njemaški? Da se slučajno ne izgovara "Fucks"? ;D
@vux super je samo makni ove rubove
a nemogu ful je u ovoj boji nemogu ih maknuti na slici su do kraja
ma čitaj kak očeš može i na dojč
NE kužim gdje je problem, kako ne možeš? Ako je GIF prave veličine, to je to... Samo reci, jel BG transparent ili je u ovoj blijedolia boji?
maybe neki gifovi imaju određeni broj ponavljanja....meni se trenutno nii wb-ov ne tivr...= Citat =:
Izvorno postao damgol
a nije u gifu nego obični jpg i nije transparent jer neznam ga napravit nego sam stranicu čopio preko printscreena i u paintu sam uzeo ovu boju= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil