nwsto mi brejka forum
Kaj nije imao para covjece, pa gdje taj covjek zivi kad se tako ponasa?
Bolje da ne dolazi na forum jedno vrijeme...;D
Printable View
Evo, trgovao sa S. Silvom i napokon dobio slusalice.
Malih problema sa isporukom preko HP expressa, ali inace sve 5. Sluske rade, racun unutra, podijelili poštarinu!
ma morao sam ovo citirat...sve same svađe su postale u ovoj temi pa da se svi jos jednom nasmijemo..:lmao: :lmao: :lmao:
da sam barem mogao gledat to...haha...
ko kaze da nema para? pa covjek je izvadio 40kn iz novcanika,vjerojatno je jos imao..al ono...da i nema para rekao bi to preko foruma,il bi objasnio da mu treba neki mobitel pa poklonio bio mu ga sigurno....al ovako smijeh;D ;D al covjek je na licu mjesta skinuo 25% cijene sta bi bilo da je kupovao mob za 2000,dao bi 2 po 1000 i trazio 500 nazad;D
ajd darkovsky bar se javi i reci jel te dobro sluzi mob,ipak si ga masno platio:lol: ;D
ja bi ga sterao za tih 30kn u pm .
Pa covjeku bar ostalo 10kn za Bandita natocit ;)
LOL,koji lik. Ja bih mu ga ponudio na rate,svaki tjedan po cenera,valjda toliko može skrpat ;D
Morao sam sam sebe citirati.
Slijedeće riječi :''serem govna'' i ''kurčim'' su citati iz el nino-vog posta koji je predhodio ovome gore mome.On je lukavo post editirao i izbacio te riječi(koje sam citirao).
Žao mi je što sam ih opet navodio..znam da im nije mjesto na forumu ali samo da se ogradim od toga i da ne ispadne da sam ih izmislio ili ne daj bože napisao.
receno je sve...molim el nina i ostatak da se suzdrze od daljnih komentara na iste teme....svi su rekli sta su imali, vidjeli su svi, svako je ostavio nekakav dojam, na kraju sve se zavrsilo i to je to...pa da ne bude vise prepucavaja...mozemo nastavit s zadovoljstvo trgovinom...da ne bude ovo skroz OT ...jos uvijek pregovaram s cavtatom,nadam se da ce sto prije ozdravit i poslat mobitel il nek to ucini neki prijatelj il netko kog zna..
@Vex > kaj se tebe tiče nisam nikaj zeznuo, dapače, htio sam da se dogovorimo u obostranu korist, ali mislim da ti nisi bio u redu jer si mi govorio kako Mobisova garancija vrijedi bez računa, a na njoj lijepo piše da je račun OBAVEZAN kaj ti nisi htio priznati...zato sam te zezao radi moba jer nisi bio iskren i pokušao si mi prodat nekaj kaj nije istina samo da dobiješ mob koji želiš, a to je bila Motorola K1, eto...
OK, ova rasprava je riješena...ako netko ima kaj za prigovoriti, nek mi se javi na PM, a ovaj dio foruma nek ostane za ono za kaj je namijenjen! :thumbup:
P.S. stigli novci od člana S.Silva tako da je sve prošlo za 5! Preporučam! :thumbup:
već je i meni ova rasprava poćela bit blesava :crazy:
Poslovao sa članom HOC... Vrlo korektna trgovina, a mobitel je zapakirao toliko dobro da bi preživio direktan pogodak protutenkovske rakete...:klap:
Trebalo mi je deset minuta da dođem do mobitela... Mobitel je u super stanju i vrlo sam zadovoljan...
Toplo preporučam... 10/10:thumbup:
Poslovo sam s Tito Puentes,s moje strane konkretno preporuka 10/10
Poslovo s Balkancem (tj.bio je veza) sve 10/10
Također,Hocu sve pohvale od Cana i mene :thumbup:
Poslovao s članom Tito Puentes, sve 5, apsolutno niti jedna zamjerka :thumbup:
Isto i s moje strane... Dogovorili se, držali se dogovora u dlaku i sad smo sretni...:klap:
5/5:thumbup:
-Poslovao sam sa clanom Biker boy nasli se na Gl.kolodvoru i sve 5!:thumbup:
-preporucujem trgovinu s njim! :klap:
Evo upravo trgovao sa Mr_m sve se dogovorili i nasli u roku pola sata, sve 5....
Trgovao S Trapavim Sve 5
sa reno666 proslo sve u najboljem redu... ocjena 5/5
trgovao sa gaginjom po 2. put...sve 5.....
mjenjao se sa bubAmeZhivot
Mali džojstik šteka ali sve ok