Tel je star 3 dana, uzet u Vip-u. Prvi rom koji sam mu stavio je v20i. Vratio se na v20h i nema traga tim aplikacijama.
Printable View
Tel je star 3 dana, uzet u Vip-u. Prvi rom koji sam mu stavio je v20i. Vratio se na v20h i nema traga tim aplikacijama.
Da, ali neznaš šta je bilo na njemu prije instalirano. Moj je kupljen u HTu a imao je 80 raznoraznih poljskih T-mobile aplikacija
Ja nemam nikakve lg apk i slicne gluposti....mob dela kaj zmaj na ovom v20i romu
Pozdrav svima, vidim da ste se raspisali o 20i, navodno bi uskoro trebalo izaći 20k za europsko tržište navodno značajnije peglanje ali otom potom po izlasku :)
Dok ne izađe v20N, ne prelazim sa Kitkata, a taman će u to vrijeme G4 ugledati svjetlo dana pa ga morti zemem
A sta je N tako poseban?
Da G4 bi mogao biti predstavljen otprilike kad S6 dođe u EU
Ostaje nam da vidimo
Tehničko pitanje: imam neki jeftini wireless punjač sa e-baya i dobro radi. Međutim kad se mob napuni do 100% isključi se punjenje na cca 20 sekundi i onda se ponovo uključi, drži ga tako 20-tak sekundi, pa se isključi... I tako u krug.
Sad me zanima da li to može štetiti bateriji ili uređaju i da li netko zna u čemu je štos? U lolipopu ili u punjaču?
Hvala.
Ja imam lollipop i bezicni i to mi neradi. Puni dok je god na njemu. Ubiti nema opciju samogašenja
Izašao je root i za Lollipop
http://forum.xda-developers.com/andr...vices-t3049772
Fino, ali valja sačekati da izađe neko one-click rješenje poput PurpleDrakea jer ovo je za prosječnog korisnika prekomplicirano iako se radi o copy/paste u command prompt.
De mi recite kad se roota kitkat sa onim twrp one click.. kod g3 i otključa taj bootloader itd...gubi se garancija. E sad ako se vrati stock rom kk jel se bootloader ponovno zaključa, naravno izgubi se root i jamstvo opet vrijedi. Jel kod svih verzija g3 bootloader zaključan pa i kod internacionalne d855...
I još valja dodati (ako sam dobro shvatio na xda) da ovaj root za lolija ne podržava trenutno niti jedan recovery
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:20 ----------
Da nažalost naši tele operateri ne priznaju jamstvo na rootane uređaje, ali ako vratiš orginalni ROM tada roota više nema niti se može primjetiti dali je uređaj bio rootan
Na LG-u bootloader se ne otključava nego samo "obilazi" prilikom rootanja. Nije kao na HTCu gdje se ulaskom u fastboot mode točno vidi da li je bootloader otključavan i zaključavan. Jako, jako, malo je vjerojatno da će se dogoditi nekakav kvar koji je posljedica rootanja i flešanja custom romova jer i u slučaju da se uređaj zbricka, rješenje je flešanje stock softvera preko LG flash toola. Ako se dogodi hardwerski kvar npr. ako rikne ekran, opet se može flešati stock nazad.
Ako se root dobro ne napravi, treba li sve vracat na pocetno stanje pa sve ispocetka?
Moze li se samo sve vratiti na tvornicke pa ispocetka ili treba flashat original fw?
Kako to misliš ako se root dobro ne napravi??? Ako ne uspiješ rootati radi nekih problema tipa loše komunikacije između računala i telefona onda uređaj nije rootan i nema apsolutno nikakve potrebe vraćati ga na početne postavke ili slično da bi ga ponovno pokušao rootati.
LOL. ;D
Ako instaliraš neki program na windowse i instalacija ne uspije, jel moraš formatirati disk i reinstalirati windowse? ;)
Root je uspio,ali zbog brzopletosti i djelomicno loseg shvacanja tutorijala sam preskocio dva koraka. Medutim javlja mi da je mob rootan i sve mi normalno radi. Super su je azurirao binary.
Busy box javlja jos "milion" fajlova za instalirati. Sto s tim fajlovima?
Reci koji dio tutoriala si loše shvatio pa da ga prilagodim?
Ma sada sve shvacam, tek kada sam krivo napravio sam uvidio svoju gresku. Radi se o L90 dual simu, radio sam prema xda tutorijalu, ali sam tu pitao jer bi trebalo biti sve slicno kao na g3.
Pozdrav svima!
Molim za malu pomoc. Upravo se ponovih u Samsung microSDXC UHS-I 64Gb karticu. Sad me zanima jer ju je G3 formatirao u vjerojatno FAT32 format dali je to obavezno ili moze biti i u recimo NTFS-u. Pitam zbog ogranicenosti velicine fileova na max. 4gb. Znaci kad snimam nesto duze u 1080p ili 4k video ce vjerojatno preci tu velicinu i onda cjepkati na djelove sto ja ne zelim. Moze li recimo u exFat ako ne ide u NTFS ?
Ako je moguc neki drugi format dali ce u slucaju stavljanja novog softvera onda SD kartica biti vidljiva twrp iz kojeg dalje flasham novi rom ?
Hvala i LP !
Isključivo FAT32 koliko ja znam.
Priiiilično sam siguran da je moja u NTFS-u.