Ma ICS je bog.. sve ugladeno, bez trzaja, brzo... ne znam sto su se svi uzbudili oko JBa kad nista posebnog ne donosi, a jos i ne radi kako spada.
Printable View
Ma ICS je bog.. sve ugladeno, bez trzaja, brzo... ne znam sto su se svi uzbudili oko JBa kad nista posebnog ne donosi, a jos i ne radi kako spada.
Iskreno ćudi me da Samsung nije prenio sve opcije na JB koje je imao na ICS.
1) otključavanje ekrana i efekt vode s tim su se hvalili na sva zvona a sad ga nema :(
2) siva traka
3) u notifikacijama fali ikona za "U vožnji"
4) vibracija isključena svugdje
5) koliko vidim baterija traje 20% kraće umjesto 20% duže
A kako stvari stoje mi koji čekamo Tele2 verziju sasvim sigurno ćemo se još strpiti ne bih se iznenadio da dobijemo 4.1.2 verziju pošto smo zadnji na popisu i dobivamo nadogradnje sa zaostatkom i u paketu. Tj. zadnja koja je došla je kasnila ako se ne varam par tjedana i kad je došla bila je spoj svih nadogradnji koje su vip i t-mobile korisnici dobili kroz tri nadogradnje.
prije se moglo ajmo reci sarat po ekranu a sad se odmah otkljuca
Croatia Tmobile Jelly bean upravo krece :)
Šta podrazumijeva branded mob? Ja sam svoj kupio u T-Mobileu, ali nemam nikakvih njihovih oznaka ni aplikacija. Znači spada u non-branded i update mogu očekivati tko zna kad ili?
Upravo prosla nadogradnja glatko i bez problema.....
"Brandiranost" se određue prema CSC kodu u mobitelu. Sve ima objašnjeno u ovoj temi, prolistaj malo.
Npr:
http://cafe.mobil.hr/threads/74194?p...99#post1035599
http://cafe.mobil.hr/threads/74194?p...86#post1035586
Inače, jučer sam napravio update na JB. I moram reći da imam pozitivne utiske. Nikakav' lag' ne postoji ni pri jednoj radnji. Sve je dvadeset puta brže i nešto vizualna o l ljepše. Napomena da je mob kupljen u usa kao international version znači slobodna prodaja.
Može biti da ima i u romovima neke razlike jer meni nema nikakvih zastajkivanja i sl.
Napravi screenshot da vidimo koju verziju imaš:
Francuska verzija ima najnoviji "broj verzije" svi ostali imaju poljski broj star mj dana
http://imageshack.us/scaled/landing/...2102222150.png
@Xanto,
Koristi gumb Uredi Post umjesto pisanja više postova zaredom.
Pardon sve preko moba radim pa dok skuzim. Evo napokon uploadan screenshot
Hm ti imaš deđinitivnu zadnju verziju koja je ispeglana više nego sve ove koje su na tlu EU puštene.
Kerner ti je drugačiji a i Broj verzije ti je drugačiji (bolji) tako da nije čudno da ti sve radi glatko :)
Ljudi, pomozite...
Skinem JB, krenem instalirati, ide install do 25% i onda se maleni sruši sa znakom znakom upozorenja iznad njegovog trbuščića... :(
Što mi je činiti?
Pozdrav. Interesira me zasto nisam jos dobio update za JB?
U Vipu sam uzeo S3.....!
Hvala:)
Da li netko zna zasto su mi neke slike pozivatelja preko cijelog ekrana(ne bas cijelog,preko trecine) dok su mi druge samo male ikone,a u galerij gdje su spremljene su iste velicine?
Moraš ih sam uredit prije spremanja jer ti program prepozna lice i ako "kocku" ne proširiš na cijeloj slici onda ti samo lice prikaže.
A da li ja sad recimo mogu da skinem tu verziju sa sammobile i ubacim preko odina? Da li treba jos nesto da se radi, i kako ce to uticati na nadolazece update, mislim da li ce ga prepoznavati kao da je taj engleski ili ce i dalje biti prepoznat kao sto je i sada (svicarska)?
Koliko sam uspio shvatiti,krece prvi update jelly bean-a. Poljska verzja je povucena zbog bug-ova. Izvor informacije je sammobile pa nek me netko ispravi ako grijesim. Uglavnom jelly bean ima bug-ova prateci rasprave korisnika na xda. Znaci nije podmazan kao maslac... Vjerojatno bude. Probajte widgete u JB-u brzo pomicati i pri tome pratiti one dole tockice koje oznacavaju stranice. Imate li kasnjenja u odnosu na brzinu pomicanja widgeta. Napominjem brzo pomicanje.
Ma bude to idući tjedan ;) Nego, vi koji ste dobili update, da li vam je telefon sam izbacio obavijest o novoj nadogradnji ili ste sami išli na settings-about phone-software update...Pitam zato jel mi se više ne da svaki dan provjeravati..već sam sam sebi glup...
Alien, na sammobile imas JB firmware za VIP... radi, isprobao ja danas... a ako ti je baseband otkljucan onda mozes staviti 4.0.4 od t-coma i njega glashat na JB... a ako sam dobro skuzio po sammobile-u, tele2 ima isti firmware kao i slobodna verzija (jedino sto ima zakljucan baseband)...
Po nastavku _ri vidim da si iz Rijeke, pa ako ti treba pomoc javi