Jel zna tko gdje se u Rijeci ili negdje u Hrvata da šalju pouzečem, može naci silikonska obloga i zaštita za ekran za Nokiu 5800?
Printable View
Jel zna tko gdje se u Rijeci ili negdje u Hrvata da šalju pouzečem, može naci silikonska obloga i zaštita za ekran za Nokiu 5800?
treba si samo procitati par postova prije http://www.agramtrade.hr/
Dodo85, vidio sam ja kod njih sto imaju... ali to nije ono sto trazim
Ne zanima me invisible shield za cijeli mobitel vec samo zastita za ekran.
Ono sto me najvise zanima je silikonska zastita mobitela, jer imam felling da ako mi 5800 padne negdje iz džepa, da to vise nece nicem valjati.
Ja sam ovo kupio. Platiš paypal-om i dobiješ za 7 dana.
http://www.pdair.com/catalog/product...ducts_id=16991
Evo imam i ja sličan problem... Jel tko riješio taj problem, konkretno ti georgy ?
Znam da ti je stariji post al eto, a i nisam imao vremena čitati dalje postove al kolko vidim nije nitko ti odgovorio na post.. Pa eto ima li tko da zna razlog ovom problemu i kak da se popravi :respect:...
moze pitanje...imam nokia 5800,laptop i vmc karticu od vipa.zanima me dali mogu spojit mobitel na laptop i koristit tu vmc karticu preko wirelessa??ako da,kako?nadam se da ce mi neko pomoc.hvala
Oprostite sto ulijecem... Ali vas molim da mi netko da link kak se hakira ova 5800..nigdje ne mogu na forumu nac..a ak se ne moze hakirat onda mi recite nacin kak da bude potpisan... Unaprijed hvala! PS,software je najnoviji v21
e da...znaci dok koristim net na laptopu,htio bi se mobom spojit,tako da mogu neke programe skidat i sl.da ne placam mobilni internet bezveze,kad vec imam vmc karticu.a opet mi se neda stalno vadit i stavljat sim karticu u mob...
prvo i osnosno moraš imati svoj certifikat koji dobiješ na OPDA.com.cn (potraži malo po forumu za uputstva)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=627067
a aplikaciju je lako naći. ako imaš problema pošaljem ti ja mali file sa svim potrebnim (ali opet kažem, ako nemaš svoj certifikat, neće ti puno pomoći. ja sam svoj čekao skoro 10 dana)
jel moze neko izlistat tu neke programe za 5800,neke korisne programe...hvala :-)
Ovisi što ti treba :) evo neki koje ja imam:
Sygic MOBILE - program za GPS
X-plore - phone browser, ZIP manager...
Fring - IM(sa podržanim pozivima)
Paint Pad - crtanje :spin:
Sports Tracker - radi preko GPS-a i prati ti kojom brzinom trčiš/voziš i nacrta sve na karti..
Smart Movie - video player koji može pokrenuti .avi format i mnoge druge
Spb TV - televizija preko interneta
Kakva je kvaliteta materijala ? Imam Nokiu 6220 koja sva skripi.
A i evo drugi put je saljem na servis zbog kamere. Dali je 5800 kvalitetnije napravljena ?
Moja ne škripi nigdi, po meni je super napravljena..
mobitel je odlican...jedino sto se meni ne svida,ili mozda to nisam uspio nac...sta se pocetni zaslon nemoze previse prilagodit osobnim potrebama...ili se mogu stavit kontakti,ili 4 aplikacije koje zelite.sta sto nema kao ostali ts-i koje sam vidio one widgete...ili kak se vec zovu...
baš gledam po netu, stigao je novi update, 3.0, ali promjene u odnosu na 2.1 su male.
http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,9852.0.html
pa bilo mi je malo cudno,jer gledam obicni lg cookie,i home screen je odlican.bas ga mozes totalno sebi prilagodit.dok je to na ovom uredaju dosta klasicno kao na svim nokijama...valjda ce tu nesto promijenit.bilo bi steta da ne...jer home screen nije bas previse prilagoden touch-u
jedina dobra stvar na cookieju po meni je kinetičko skrolanje. naravno taj homescreen je super, ali lg se na neki način ne brine o svojim mobitelima. nisam našao ništa o updateu za cookie, a pošto ga frendica ima znam da ima puno bugova.
cookie je za nezahtjevne korisnike, koji žele imat touchscreen za minimum love, bez previše naprednih funkcija (wi-fi)
5800 je smartphone sa stvarno jako puno opcija, i sa symbianom koji je open-source OS..znači svatko sa malo volje (i znanja naravno) može napraviti neku aplikaciju. meni je 5800 (iako imam tu i tamo nekih frka s njime) jako odličan mobitel, i trenutno ga ne bi mijenjao, nego samo koristio još neki mobitel uz njega...poput n97 ili iphonea 3gs.
da je nokia mogla napravit bolji posao, mogla je. al 5800 je stvarno dobar uređaj i trenutno mu ne vidim zamjenu u toj kategoriji (napredni smartphone-glazbeni player sa odličnim zvučnicima).
Pozdrav svima,
Posjedujem ovu Nokiu, uzeo sam je prije par dana, e sad imam jedno pitanje na kojem nisam uspio naci odgovor, sve ostalo je ovdje i na tome sam zahvalan.
Posjedujem p1i SE isto tako, volio bih ako postoji mogucnost transfer poruka i svega ostalog sto mi je drago prebacit na 5800. Da li postoji neka sinkronizacija, prebacivanje istih i slicno p1->5800?
Hvala lijepa
ja sam do neki dan bio korisnik n95 i dugo sam se dvoumio dali uzet uredaj i ostavit se starog,i dobro sam odlucio.
uredaj je fantastican...samo sta nema jos previse aplikacija za njega...barem ih ja nemogu nac...neke korisne.