ma slide im je uzasan.. zato sam sa N95ice i rjesio...
a zvuk u slusalicam.... mozda su sluske lose a poigraj se malo sa equalizerom.... ja sam zadovoljan bio po tom pitanju...
Printable View
ma slide im je uzasan.. zato sam sa N95ice i rjesio...
a zvuk u slusalicam.... mozda su sluske lose a poigraj se malo sa equalizerom.... ja sam zadovoljan bio po tom pitanju...
ma zvuk u slusalica nije los...ovisi kakve su ti slusalice....ali istina je da kad san prikopča te iste slusalice na lap top zvuk je bia osjetno jači tj. bile su i preglasne....ipak su logiteh :D
N91 je imala daleko najbolji 3.5 mm izlaz, mislim da mu i dan danas nema premca...
Slusalice koje se dobiju uz N95 8gb su prilicno lose...kako god namjestim equaliser,nema nigdje bassova...kupio sam Genius neki model,oko 8€ i daleko su bolje od nokia slusalica..a sto se slajdera tice,nakon 6 mjeseci je ok...meni se zapravo klimao od prvog dana kad je sklopljen mob al to je sasvim neprimjetno i meni ne smeta
... morat ću i ja kupit neke tako ka i ti... jer sa podešavanjem eqalisera se ne dobija ništa... ima san nokiu n80 i slajder se ni nakon 3 godine nije niti malo klima... a ova gamela se klima od prvog dana, odmah me podsjetia na onaj očajan slajder od nokie 6280 koju san također ima...
pozz svima i jedno pitanje,već neko vrijeme mi se n95 8gb sama od sebe ugasi, provjeravao sam kontakte baterije,nadogradio sam posljednju verziju softa, al i dalje ide po svom.Interesuje me da li će flashanje riješit problem ili da je se rješavam na vrijeme...
Napominjem da nije preopterećena (svega 2 gb zauzete memorije), nema instaliran garmin niti bilo što što bi je zezalo...
Pokušaj da formatiraš mass memoriju a potom uradiš reinstal firmware-a. Ne bi trebalo da opterećenost memorije stvara takve probleme ali ipak.... Ja lično imam blizu 3 gb zauzeto a imam i Garmin i masu drugih gluposti. Meni su u zadnjih mjesec dana počelo dešavati nešto čudno. Svaki put kad upalim mob ili kad ga skinem sa USB kabela on pokušava nešto da instalira, to onda traje 2-3 min i onda me obavjesti da ne može da instalira aplikaciju i da trebam otići u app menager da završim instalaciju. Ako neko zna nek javi. Hvala
Ili iz nekih jednostavno nepoznatih razloga..
Naime, kada sam updetao N82 na v35, formatirao memorijsku i napravio hard reset, počeo sam vraćati sve podatke natrag na mobitel, a sve programe sam preko Bluethootha poslao na mobitel, pa ih instaliravao svaku zasebno (u Inboxu su), i nakon što sam mobitel ugasio, i drugi ga dan upalio, započela je ta instalacija, odtad svaki put. Instalirao sam sve aplikacije i pobrisao sve .sis dadoteke iz inboxa, pregledao sve jedan folder na memorijskoj i pobrisao svugdje .sis file-ove ali instalacija se opet javlja..
Koliko vam izdrzi bateriju na ovom modelu?
Kontam mijenjati tytn2 zbog baterije, zaboravim ga puniti, i onda uvijek jebada bude, a necu nesto ispod prosjeka da uzimam.
max 3 dana....ali računaj 1 do 2 dana...meni većinon traje 2 dana jer vise ne drkan puno po njemu ka prije jer san bija uzivljen u njega...
Pozdrav
Imam N95 8GB i ima stari softver V30 pa sam zelio update-ovati na V35 pa me zanima donosi li ista novo(poboljsanja) jer sam negdje procitao da kod nekih nije radio screensaver i jos neke stvari?
Problem se jakvlja kad pokusam da kopiram brojeve sa SIM kartice u kontakte telefona....jednostavno kad mi ponudi da kopiram SIM brojeve u telefon, ja potvrdim tu operaciju ali mi javlja da je 0 brojeva kopirano od recimo 225. Nemogu nikako kopirat brojeve sa sima na telefon. Do cega bi moglo da bude??
Refresh:
Rjesio sam problem...update firmware