Meni se jako svidja E50, a i ugovor mi istice, pa bi odmah potp. novi i uzeo E50.
Dobro bi mi doslo da bude ipak malo manje od tih 1700. :)
Printable View
Meni se jako svidja E50, a i ugovor mi istice, pa bi odmah potp. novi i uzeo E50.
Dobro bi mi doslo da bude ipak malo manje od tih 1700. :)
vecina mobitela u tele2 mrezi nije zakljucana.to je dobra stvar.
Ma ovi mobovi su predobri.. i cijene su skroz ok.. cini se da se Tele pomalo dize..
Tele2 ima niske iznose pretplata i ne mogu dati mob puno ispod cijene jer bi onda za tih 18mj. isplatio samo punu cijenu moba. LOL
konacno su proradili sto se tice i naprednijih mobitela.do sada su imali samo jeftine ili modele na zalasku(e760,6230i).
Jel se može taj K800 otključat i koliko košta otključavanje?
dali netko zna koji sve telefoni iz poslovne ponude tele-2 nisu kodirani(ili koji jesu)????
Ako nisu zaključani na Tele 2 mrežu to im je bitna prednost. Zna li netko koliko K 800 dođe u slobodnoj prodaji?
U HGspotu 2889,00 kn.
Može se,a cijena je oko 50€ ili manje ako naletiš na unlockera sa manjom maržom(netko je na forumu našao za 160kn,u temi Otkljucavanje Sony Ericsson mobitela).
To je sve što znam.
trenutno niti jedan unocker ne može otključat K800.
a ovo dekodiranje za 160KN DB2020 platforme bijaše samo patka
Ja sam zvao par unlockera jucer za W850 i svi vele da jos ne mogu nista napraviti po tom pitanju...
ja sam mogao do nekidan, no SE je zaštopao logove na serverui blokada je totalna, nitko ih ne radi
stigle nokie......
6233-1325kn
6288-1625kn
e50 -1355kn
n72 -1535kn
(pretplata naravno)
http://www.tele2.hr/rates/mobile/
Ja ne razumijem ljude koji napisu da je u Tele2 6233 skuplji i to punih 225kn a ne racuna da ce samo na pretplatu 4 mjeseca u flex150 morati potrosti 4x100kn vise nego na pretplatu 48kn u Tele2.
Ljudi uzmite malo digitron i racunajte ako vec "prostim okom" ne vidite razliku.
Od danas Motorola W375 i motorpla z3 za pretplatnike
W375 je u ponudi skoro 3 mjeseca, a ja ne znam gdje vi vidite Z3. Uostalom, ima posebna tema za uređaje u Tele2 ponudi.