Pa to je normalno. Svaki mma ima drugaciji raspored tj. (da nebi neko krivo shvatio) svako to sebi moze namjestiti po zelji pa je tako i ovaj raspored namjesten kako je i onaj lik koji je to napravio htio.= Citat =:
Izvorno postao lujito
Printable View
Pa to je normalno. Svaki mma ima drugaciji raspored tj. (da nebi neko krivo shvatio) svako to sebi moze namjestiti po zelji pa je tako i ovaj raspored namjesten kako je i onaj lik koji je to napravio htio.= Citat =:
Izvorno postao lujito
Jesu malo ostecene ali mene to ne brine previse. Mozda to ovisi o samom mobu a mozda i o editiranju tih icona. Ma koga briga glavno da rade i da su dobre ;D= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
I kod mene su kao oštećene. Ali s obzirom da sam "picajzla" dosta me nervira...
Jel zna netko način kako otpakirati samo taj flex sa ikonama, da mi možemo stavljati svoje? :king:
Pa to ces najlakse preko motokita. Preko break flex opcije= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
Kao što je @DeMar naveo Motokit..također imaš i (ja sam s njim radio) TTC.= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
Imam jedno pitanje. stavio sam xp ikonice start animacije i zvukove ali tako da sam kopirao sve te ikonice, zvukove i mma neki fajl pomocu p2k kako je pisalo u readme.i sve je okn nis se nije usporilo ali imam problem kad odem u ring styles i kad odem na details da nes promijenim on mi automatski ode home screen. i jos neke stvari u settingsima nemogu otvoriti. jel zna netko kako to rijesiti? unaprijed zahvaljujem
= Citat =:
Izvorno postao brada
ah da pretpostavim...kao prvo si prckao po melodijama..klasicna prica glupo objasnjavati kak to rijeist...drugo sto ti ne radi moze bit uzrok u tome sto je mozda nesto u seemu 0032 ukljuceno sto nije predvidjeno u mma file-u...stavi nazad svoj orginalni beckup...i najdi si nove ikone u obliku flexa i stavi ih gore...najlakse i izbjegnu se ovakovi problemi...
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
E tanx :kiss:
e ljudi ovo je zakon. ja stavljam preko multiflashflexa i sve radi
I ja sam stavljao preko mff-a pa se nešto zblesiro i pola ikona je ubacio a pola nije, a kad ga puknem preko p-flexa nema beda.
pa i treba to radit preko pflexa...= Citat =:
Izvorno postao Darian
ali kod mene radi bez pol frke preko multiflasha.
...ovo je sa onih mobile files-a...= Citat =:
Doing that I've discovered also the significance of the spcolor.sch offset 0x118 (it's the background of a selected icon).
Uglavnom meni sve ovo dobro radi, čak nije ni puno sporije nego prije, ali mi se pozadina ikona u glavnom meniju promjenila u crveno?! Sad mi to ružno zgleda koje god ikone stavio... Pitanje je dal postoji kakav GUI koji to mijenja u spcolor-u ili moram manualno?
Da li ima jos kakvih packova ikona osim ovih koji se drze kako je to omoguceno...
Molio bih vas za link...
molim pomoč!!!!! stavio sam ove ikone i kad sam upalio mobitel nemam više signala,samo piše "nema usluge" sta da radim?
mislim da ti to nema veze sa ikonama, meni isto nekad zna to pisat, samo restartiraj mob= Citat =:
Izvorno postao bzarkovic