Sto se tice toga,dal su lepe ili ruzne,o ukusima ne vredi raspravljati.Ali definitivno ove patike ne prodaje njihova lepota.Takodje,posto se proizvode samo u jednoj kombinaciji boja,tu smo uskraceni za neki veci izbor.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Takodje,da li ces ih kupiti ili ne,to je opet samo tvoj izbor.Koliko je cip koristan,ni sam ti ne mogu reci,jer nisam testirao patike u slucajevima u kojima bi cip trebao da dodje do izrazaja.
Cip je predvidjen da reaguje samo prilikom veceg i neravnomernog opterecenja,tj. vecinom prilikom trcanja.Ja nazalost,nisam jos trcao u njima,jer su patike suvise tople za ovo godisnje doba.Jako malo sam ih i nosio,a i kada su mi bile na nogama,bio sam na biciklu ;D
Inace,moram ti priznati,da te adidaske vise psihicki uspeju da te zbune,jer su nekako glomaznije i teze od ostalih modela (ja npr. imam i ClimaCool model koji je i ispod djonova supalj (jako lagane patike)),a uvek prilikom setnje razmisljas da li one upravo tada rade,da li cip obavlja svoju funkciju?Zaista previse zamarajuce :cool: Da zakljucim,mene je Adidas 1 privukao zbog toga sto je to nesto novo,kupio sam ih,video sta se to desava u svetu sa tehnologijom,tj. pokusao sam ici u korak sa svetom.Sudeci po tim mojim zeljama,uspeo sam.Takodje ako te veseli da te prijatelji zaustavljaju na svakom koraku,da dizez noge,da zagledaju u patike... i sa te strane se isplati kupti.Sto se prakticnosti tice,mislim da rade na fazonu lekova... boli te glava,popijes tabletu i automatski te bol prodje... ili jos bolje boli te zub,udjes kod zubara,zub prestane... eto i Adidas lovi na taj psiho efekat. :spin:
Moja ti je preporuka,ako ocekujes bas mnogo od ovih patika,nemoj ih kupovati... jer su one ipak pionir u razvoju,ali ako bas uzivas u takvim stvarcicama (kao ja) neces se pokajati ako ih kupis!!!! :thumbup: