Hvala, to mi je stvarno trebalo!
Printable View
Hvala, to mi je stvarno trebalo!
Ja koristim Zone Alarm Security Suite i zadovoljan sam s njim
U cemu je kvaka s Mirror (nalazi se pod update i crven je)?= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Mislim da je tu spika da jedan komp skida update i preko ftp-a ga šalje ostalima u mreži (naravno, treba imati mrežu).= Citat =:
Izvorno postao Moja Visost
Nesto ne sljaka update za NOD32 2.50.25 Administrator. Evo gledam na sluzbenoj stranici je "Aktualna verzija baze virusnih definicija: 1.1459 (27.03.2006)", a kod mene je 1.1458 i kaze da nema potrebe za novim updateom.
meni je avast propustio dosta trojanaca, u vrlo kratko vrijeme, nod nikad niti jednom. dakle izbor je jasan........
meni je danas napravio update na 1.1461(29.3.2006).= Citat =:
Kako? Imas li pass ili neki novi fix?= Citat =:
Izvorno postao zmija
ma nista ,registrirana verzija,a danas je opet napravio update na 1.1462(30.3 2006)
avast mi je propustio neka sranja ... nisam baš superzadovoljna s njim ali opet s druge strane u nekim situacijama pokazao se kao pravi junak :thumbup:
nisam sklona mjenjanju navika... pa tako ostajem pri avastu... barem dok ne zaj* generalno... onda ću mu dati nogu :p
Meni sve normalno, Update mi je od 30.3= Citat =:
Pretpostavljam da si instalirao onaj Patch koji je priložen...
Pogledaj pod opcijom Update -> Setup - koji ti je server za update odabran? Ako si instalirao patch trebao bi dobiti novi server za odabrati između ostalih (nešto tipa "www.nod32.com/eval..." nisam siguran kako se točno zove ali ima najduži naziv). Probaj njega odabrati...
NOD32 v2.51.20 Fix 2.1
http://www.nsaneproductions.com/?request=140184
Izgleda da ova verzija koju sam postao nešto ne valja... Probajte staviti samo ovaj novi fix na nju, ako ne radi i dalje, skinite ovu novu verziju...
Ja koristim Avast i Ad-aware i nemam nikakvih problema zato ih preporučam svima jer su besplatni i malo triba vrimena da dawnload........pzdrav
jel zna neko koja je zadnja virusna definicija NOD_32.meni je 1.1523.jel to zadnja?
vjerojatno je, i meni je ta od 6.5.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Noup.
1.1524 još od prekjučer, zašto?
Meni 1.522 i stalno izbacuje da nema potrebe za daljim up date - om !
U čemu je fora ?
Ne znam, probaj sada, trebala bi ti biti verzija koja je i kod mene (zapravo nisam siguran više kada mi je napravio update na noviju definiciju.
Znam samo da kada meni nije htio napraviti update samo sam stavio fix i peri dalje. Ali ne mora biti to i kod tebe, pričekaj još malo, možda je neka greška do servera s kojeg skidaš update definicije virusa. nema još razloga za paniku, neće te popapati crv
evo sad je i meni skinuo 1.1524.malo mi je cudno sto tri dana nije bilo updatea.
Mislim da ti to ima veze sa postavkama servera.
Znaš da imaš tamo za podesiti servere s kojih ćeš skidati update, pa mislim da možda neki kasne (mada se to ne bi trebalo događati). Pogotovo s crackiranim verzijama
imam trial verziju i onu foru sa pomjeranjem datuma.
Sve ti je ok, i meni je tako na krekanom NODu.= Citat =:
Izvorno postao zmija
A zašto si ne skineš krekanu verziju? Ako ti treba, iznad imaš link..
Koji fix imaš instaliran? Ako je stariji od v2.1 probaj da updejtat. Skini ga sa http://www.nsaneproductions.com/?request=140184= Citat =:
Izvorno postao [U
Mora radit kad updejtaš fix, ispitano..
evo meni jutros stavio na 1.1525
Meni je isto prije neki dan tražio update i updateo ga je na 1.1525 (u nedjelju, znači prije 2 dana).= Citat =:
Izvorno postao imatic
Sad mi zna javljati jedan problem. Bez ikakve veze mi odjednom izbaci poruku GREŠKA NA SERVERU! Pošto sam kupio licencirani model, imam sve prevedeno na hrvatski, pa mi i obavijesti šalje na HR.
Kakva je to greška na serveru i kako je ušutkati, da mi ne izbacuje taj prozorčić? Hvala.
Si probao uključiti onaj "Silent mode" - ako se ne varam, on sve poruke 'ušuškava' osim warninga za inficirane fajlove..