-
Kupit ću sutra card reader i 256Mb momory stick duo i nadam se da bi trebalo sve funkcionirati kak spada...
Jel znaš možda da li se mogu stavljati subtitles na filmove koje gledam na mobu, i ako može, kako se to radi?
Skužio sam da trebam registrirati i FileMan...jer imaš kakav kod ili i to imam u onome kaj sam si skinuo od tebe?
-
za subtitlove sam ti odgovoriu u drugom threadu (posto vidim da postavljas ista pitanja u se forumu)...mogu se stavit titlovi,u converteru s lijeve strane imas opciju da ih ucitas...za registraciju filemena se ne sjecam ,znam da je meni radio normalno...probaj otipkat 0000
-
Jel znaš možda gdje ima za kupiti Memory Stick Duo od 256Mb...prešao sam danas pol grada i svugdje imaju samo Pro Duo, ali to ne radi na P900 jer sam probao...
-
opet sam prvo onaj forum procito pa sam ti tamo odgovorio....nemoj postat ista pitanja na razlicitim forumima..pratim ja sve njih:-)
-
-
Baš su mi rekli u servisu Sony Ericsson da se P900 može proširiti na max 128Mb, te da radi sa rijetko kojom od 256Mb...sad ne znam kaj da radim...ona od 128mb mi je nekak premala za filmove...
-
da,tako pise i u uputstvima i mislio sam da je to normalno....ali onda je bimbi rekao ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9624
-
Jel postoji mogućnost kod convertanja filmova da se film podijeli u dva dijela...ak neću naći karticu od 256Mb, kupio bi onu od 128Mb, pa me zanima da li mogu film prepoloviti (ako ima više od 128Mb) i stavit ga na mobitel u dva dijela, odnosno jedan dio pogledam, pa ga izbrišem i stavim drugi dio...
-
kartica od 128 mb bi trebala biti dovoljna za jedan film.
-
Vidio sam da ima filmova i preko 128Mb, a kada ih ja convertam, ne mogu dobiti manje od 200Mb...jel ima koja fora za to?
-
trebas stavit kvacicu na reduced frame rate...mislim da tako pise
velicina konacnog fajla ovisi kolko si nabrijo postavke za kodiranje,isprobavaj smanjuj dok ne pogodis
-
Stavio sam i probao sve živo, ali ne ide baš...jel ima kakav advanced setup ili nekaj? Smanji mi veličinu filma za tri puta...
-
a postavke za enkodiranje u sm converteru su zbilja jednostavne i svatko se moze snac...smanij kvalitetu videa i audia drasticno pa ces vidjet da ima znatnih razlika pri konacnoj velicini
-
Imam još jedan problem...instalirao sam doom igricu na mob i sad mi je neće uninstalirati jer kaže da se javio neki proble...hoću je reinstalirati i neće...instalirana je na memoriju telefona...kak da to izbrišem?
-
jes ubacio wad fajlove u doom?
-
-
kolko je velki doom kaj si instaliro? jel radi?
-
Instalirao sam samo .sis file od kojih 0.5Mb i nisam instalirao wad fileove...al htio bih maknut igru s moba, a neće je uninstalirati? Wad fileovi su po 1Mb i 4Mb...
-
samo da znas igra ne radi bez wadova.......probaj restartat mobitel i uninstalirat ponovo,ako to ne pomogne nemam rijesenje osim toga da odes u system i obrises cijeli doom folder ali tako ce ti i dalje biti prikazan u instaliranim aplikacijama no druge nema....ja sam imo isti problem s aguile messengerom...niti sam ga mogo obrisat niti sam mogo instalirat noviju verziju
-
I kak si ga se riješio na kraju?
Uninstalirao mi je igru nakon što sam resetirao mob, ali mi je dalje ona ikona na desktopu...kak da je maknem?
-
neznam kako da maknes ikonu,resetiraj ponovo i vidi koji ce efekt biti...
ps.nikako se nisam rijesio tog aguile messengera.
-
Instalirao sam .wad fileove, ali ih doodm ne prepoznaje i kaže da mi trebaju ti fileovi...kaj da napravim?
-
iskreno....nemam pojma...i ja sam imo problema s doomom...upravo se to i meni dogadalo i nikako ga nisam mogo natjerat da radi....sad ti uzivaj u problemima a ja idem igrat dooma na svojoj nokiji posto je to na series60 1 sis file ;D
-
Kaj bi se dogodilo da formatiram interni disk?
-
pa neces valjda zbog te sitnice ic radit format.....zbrisalo bi ti se sve,kao i na kompu...format je format