u novoj temi postoji mogućnost postavljanja ankete, dobiva se na pregdlednosti prijedloga i članovi će i kasnije moći lako pronaći zašto su neke stvari postavljene ovako kako jesu. tako postoji i tema u kojoj se raspravljalo o tome zašto su stvari sa slikama i komentarima postavljene upravo ovako kako su sad zajedno s argumentima koji to opravdavaju.
inače je ova tema isforsirana od nekog da svi prijedlozi budu na jednom mjestu, čini mi se da sam pri početku spomenuo da zbog preglednosti se prijedlozi koji se ovdje pojave rasprave u posebnoj temi, a ne ovdje jer ubrzo ako ćemo raspravljati o više prijedloga nećemo moći pohvatati konce tko kome i na što odgovara.
svoje mišljenje si rekao, ali ti očito nije baš stalo do promjene čim ti je teško pokrenuti raspravu o konkretnom prijedlogu zajedno s odgovarajućom anketom. a staljinove diktature i logore si ostavi negdje drugdje, ako je diktatura što ti nudim priliku da pokreneš raspravu iz koje će se vidjeti odgovara li cijeloj zajednici ovakvo stanje ili ne, onda ti je sustav vrijednosti opasno izokrenut. mene su učili da je diktatura kad ti se ne dozvoljava obznaniti svoje mišljenje i sakupiti istomišljenike kako bi se ostvarile promjene.
u biti, ako se ikome još čini da treba memberov prijedlog raspraviti i da je bolje ovako postaviti stvari kako ih on predlaže - slobodno neka otvori raspravu kad je već memberu teško se pokušati izboriti za svoj prijedlog.