Ne ide mi baš engleski, ajd mi objasnite situaciju, pa ću ja pokušati to na svojoj v300, ja imam gore 58R. Šta trebam od softwarea, koje monstere i kuda šta staviti, pa ću ja probati! Pozdrav
Printable View
Ne ide mi baš engleski, ajd mi objasnite situaciju, pa ću ja pokušati to na svojoj v300, ja imam gore 58R. Šta trebam od softwarea, koje monstere i kuda šta staviti, pa ću ja probati! Pozdrav
Nemoj da te iskonski poriv zahebe, kao što je i mene... :)
Pa će stričeki u servisu imati posla... :beer:
Samo ga daj, vec sam ga dva puta nosio tamo, pa će možda biti treća sreća... Ne kužim šta treba napraviti. Ajd objasni!
Jel bude netko??
Ma ja cu ti to objasnit samo kad im proradi stranica. Nesto mi nece otvoriti. Javim ti se jos. Ali NEMOJ mene krivit ako nesta krepa
Ne boj se, nisam ni ja bez veze ovdje, valjda sam i nešt naučio do sada! Samo mi objasni, pa da vidim jel bi možda išlo, a i voljan sam pokušati! POZDRAV
Ta stranica u zadnje vrijeme nesto cesto krepava. A vidim i da su uveli neke restrikcije sto se smije a sto nesme postat ceg nije bilo prije.
@DeMar: Ajd malo pojasni taj postupak jer je pitanje kad ce mobile-files.com bit voljan da se opet otvori.
pozdrav
E jebi ga neznam sad tocno. Znam samo da su govorili o brisanju bootloader-a pa onda stavljanju novog.
Da to je za brisanje bootloader-a, ja bi to htio pokušati, ali ne kužim šta bi trebalo napraviti, i kako to izvesti!
prilikom prckanja po epromu bi ipak volio bit siguran 1000% ne 100% a kamoli ovak neznam tocno...ostavi se takvih gluposti i koristi mob ak radi...= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Evo kazu da koristis R37 software kako bi izbriso BL.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Jedan drugi kaze da koristis r47x monster pack (v551/v635) kako bi izbrisao BL onda da flashas sa 72r monster packom. Prvi put ce program reci da je file za reflash neki onda ukljuci bootloader i flashaj opet. Kaze da osim R47x mozes samo jos ovaj koristiti:R37_G_0E.03.0DI_LP0003_GIFV80x000AA022_1 FF.
Da se razumijem kazu neki da nece upalit pa izvoli i probaj ako si toliko zeljan toga. Ne preuzimam nikakvu odgovornost ni u svezi prijevodi ni u cemu. Pozdrav i sretno
Eh da... To bi, u slučaju da ne krene željenim tokom, trebalo dovesti mob u stanje neupotrebljivosti... I ja sam se malo zaletio s izjavom prije par postova - ovo nije baš bezazleno...
Vec sam sam sebi dosadan al stvarno neznam u cem je problem. Danas u jutro sam probal opet.Baterija puna(punila se cijelu noc), pokrenem mmf, spojim mob, start, krene, pokusava ga stavit u flash mod, i kita. Baci mi ovo:
07:21:23, May 10, 2005
Line: 1014
ERROR: Calculated superfile checksum does not match checksum in last S7 record.
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashFi leIO.cpp
07:21:23, May 10, 2005
Line: 3922
ERROR: Phone[0000]: Flash File IO pointer is a NULL Pointer
File: Y:\test_dev_usb\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashTh read.cpp
Vec sam dobio rogove od ovog. Inace probal sam sa starim flash, to radi.Sad sam si samo razhebo mob i nis nisam napravil grrrrr...
ja ti nebi preporuci da to nastavis jer ces skurit mob. ja sam na svoju v525 stavljao r376 soft kad se ovdje pisalo o v525@v550 i olaksao se za 450 kn a mogao sam otic kod tipa koji se kuzi u te stvari i jednostavno skinit 58 i stavit bilo sto drugo za manje od 100 kn. on ne garantira da je to najbolje rijesenje al moze maknut 58.zato bolje se ne zaletavat nego cekat neko sto postotno rijesenje. Pa nitko te nije silio da stavis gore 58 iako si znao da nema povratka. nemas sad sto p**** sto ti nevalja juha koju si sam skuhao. Meni nije zao novaca jer sam stavio cip od 550 pa imam skinove sad i neke druge stvari koje prije nisam imao.= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
pozdrav
Citaj pozornije, i ispocetka. A u mojem sigu pise tocno sto imam na mobu.= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
oprosti, nisam pozorno gledao, mislim da mi je krajnje vrijeme da idem spavat jer sam maloprije dosao s posla.nemoj nista zamjerit. samo nisam htio da skuris si mob jer kao sto vidi popravak nije jeftin.
pozdrav
= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
Jesi siguran da si dobro raspakirao file, i provjeri dali ubacuješ dobar file, takve errore sam ja dobijao kad sam pokušao staviti monster pack al sam onda skonto da sam skinuo neki divlji sa neta a ne onaj koji sam mislio...
Ma nis, sve 5. I ja si sve brijem da ostavim sve kak je do radi.Samo mi vrag neda mira..:)= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
To si ja cijelo vrijeme brijem da se mozda kaj nije dobro spojilo.Skinul sam s devilove stranice ona 3 rara. Kad sam ga spajal javljal mi je greske.3. put ga je satro spojil. Danas sam opet skinul, spojil se bez greske(winrar 3.41) pa cu vidjet veceras. Daj Boze da to uspije jer vec :rifle:= Citat =:
Izvorno postao Darian
Tvrtkod, veliš da si nekome dao stoju i da ti je skinuo 9.58R sa moba (bootloader included), tako da si stavio 4FR gore?
negdje sam citao da treba 3.42 jer ima novi algoritam kompresije. probaj s time, nemoze naskodit= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
Dajte mi stranice da skinem te monstere! Pozdrav
Ne, zato sto sam skurio cip pa se nije moglo. Da je bio ispravan onda bi mogaou maknut. Al je rekao da mozda bude steko mob ak se ide micat 58R i stavljat nesto starije (tad jos nije bilo novije). Neznam dal se sjecas al vec smo prije raspravlajli o tom nesretnom mobu na PM. Sad imam drugu moru s njim. Prije nije htio nista osim bootloader a sad oce sve osim bootloader.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Da, da, sad sam se sjetio kad si PMove spomenuo... Baš sam išao gledat.
Thx! :beer:
ALELUJA!
Napokon je sve proslo bez grijeske. Problem je bio u winraru treba biti novija verzija, tnx tvrtkod imas pivu :)