kolko bi dao za w800 kupljen u t-mobilu s garancijom?
ja sam bio kupio d750 iz oglasnika jer onda nije bilo niti jednog w800
Printable View
kolko bi dao za w800 kupljen u t-mobilu s garancijom?
ja sam bio kupio d750 iz oglasnika jer onda nije bilo niti jednog w800
Ma poanta je da ako je u vipu, mogu ga dobit za 1630kn. Zbog bodova.
a da, pa stvarno ne mogu vjerovati da ga nemaju, a reklamiraju ga na netu!
Ja sam svoj isto nabavio na bodove, nije ga bilo niti u jednom od Vip centara, ali zato sam nakon dulje potrage nasao u Hama centru u Dubravi (vip.partner) - zadnji primjerak u ovom dijelu Hrvatske ocito! :licklips:= Citat =:
Izvorno postao refugee
U T-Mobile za korisnike VPN oko cca 2.000 Kuna.Pa ako imas nekoga tko koristi VPN neka ti ga kupi.Dobijes CD, USB kabel, slusalice i karticu od 512MB= Citat =:
Izvorno postao refugee
ja bi molio takve, bilo VPN korisnike, bilo one na VIP bodove ako su voljni i imaju mogućnost kupiti da mi se jave...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
i dalje ga nema u Vipovim dućanima. Dajte mi recite ako se kupi u kom drugom dućanu, koji je Vip partner, dal se može kupiti na bodove??!
Kod Vip partnera se moze. Ja sam zvao svakog sa spiska prije jedno desetak dana. Niko nije imao.
Ako nadjes nekoga da ima sad, daj mi pliz posalji pm. Neda mi ih se opet sve zvat. A i ne stignem s posla, a kasnije kad se vratim doma, kasno je.
a Elektromagic nije vip partner???
Ne. Nazalost ne.
Oni su zastupnici za SE, i dobavljaci Vipu, ali nisu vip partner.
Evo planiram uskoro uzet ovaj mob pa imam par pitanja:
1. zvuk okidača- dali se može ugasiti,mjenjati
2. zvuk dolazne poruke-dali se može mjenjati više tonova a ne ko na k700i samo par tonova
3. dali šteka joystick?
Ja sam prije dan dva kupio D750 koji je (skoro)isti kao i W800, pa da ti odgovorim:
1. zvuk okidača isključiš tako da isključiš sve tonove (dugo držiš #)
2. za zvuk dolazne poruke možeš staviti vlastiti mp3, amr file...
3. joystick... hm... možda stvar sreće... Pisalo se o tome po forumu... Navodno da šteka na k750 dok na D750/W800 ne šteka...
Za zvuk kamere ti ovisi o firmwareu, na nekima se da iskljuciti ovako kako je Ico rekao, na nekima ne mozes nikako. :(
sto se tice joystika moras imati malo srece da ti dode pravi mob pod ruke