:) pital si dečke,ali nema veze,ak se nevaram Veliki (u bijelom)je white,a ovaj "mali" je nestašni nered.Kaj ne? Ovaj zlatni bolje zgleda,ali dok nevidim u živo ,nije mi "ono"= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Printable View
:) pital si dečke,ali nema veze,ak se nevaram Veliki (u bijelom)je white,a ovaj "mali" je nestašni nered.Kaj ne? Ovaj zlatni bolje zgleda,ali dok nevidim u živo ,nije mi "ono"= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
d750 u t-mobileu samo 2500kn...
Jeste vidjeli W800 >>>http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w800-1089.php zvijer :comp:
A ni K608 nije za bacit http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k608-1200.php
BTW-Kak bi rekel Vjeko:Nekak su mi monotoni!= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
Btw2-ovaj K608 nije za bacit!
SE W550 je dizajnerski SE W600
samo je jedina razlika u EDGE_u,
tj. W550 nema dok W600 ima.
a opet su blizanci s S600i. samo
je razlika u internoj memoriji. tj.
W550 i W600 imaju 256 MB a dok
S600i ima 64 MB.
da se mene pita, sva tri su odlična
uređaja.
pogotovo šta imaju FM radio sa
RDS_om.
kad dodze Nokia vec ce na SE biti 4.1 a da ne pitamo cenu koj je za N90 1200 eura i dobija ciglu,a fotke ipak bolje na K750i,= Citat =:
Izvorno postao smogovac
a za Samsunga ne sumjam, on ce da banknotira sve ove Nokijeeeee i SE-ja
narednih godinu-dve
D750 je izgledom i dojmom cisto smece... katastrofa ... sad sam ga imal malo prije na upotrebi cca sat vremena - tehnika svaka cast, sve isto-
dakle dojam nikakav nula !
Dodje mi da pređem na Vip - oni imaju "pravi" 750 - CRNI ! E, to je TO...
Bm..%/($%#"%"?* T-Mobile - pa forsiraju te kod švercera ili jjoš bolje, (budale) kod konkurencije !
oprosti ali nebi se slozio s tobom
imam d750 i to plavkastog a ne onog srebrnog i mogu ti rec da sam se i ja premisljao dal da ga uzmem (dok ga nisam vidio) ili da cekam k jos jedno tjedan dana.
osim toga danas stavljam software od w800 i vise nije d nego w.
problem rijesen
A de si ga nabavil...? od svercera pretpostavljam...
da
zakaj?
....a gde ga flashiras ako nije neka tajna;D
Evo vidim da ste se raspricali...danas sam kupio w800 tocnije iz trgovine za 3300kn...mob je odlican...512 kartica se dobije uz njega muzika se prebacuje kablom a mob se prepoznaje kao removable disk nema nikakvih kerefeka oko spajanja...čisto savršenstvo...
Mob je pravi mali walkman i nije bezveze oznaka "w" a tek kamera!Razmišljao sam o nekoj Hp kameri...od 1300kn a w800 ima skoro bolje slike od nje!!!
Išao sam na blef,danas sam odlučio o kupovini...ma nemam riječi za mob...ako imalo razmišljate o kupovini w800 samo uzimajte nećete požaliti...
Molim ove što se naslađuju mojim odlaskom da ne glume tabloide jer se nemislim vraćat eventualno ostaviti koju sliku slikanu mobom...
Evo jedne slike...kvaliteta je na "Visoka" i uključeno je svijetlo...
http://img3.imageshack.us/img3/1561/dsc000154en.th.jpg
http://img173.imageshack.us/img173/1...00212lu.th.jpg
Blizu kvaliteti slike jednog "idiot" fotoaparata
u kojem si ga ducanu nabavio tak jeftino kad je u oglasniku najmanje 420 eura.
kakav je zvuk i flight mode? stavit cu si danas ili sutra njegov software u d750 pa me zanima jel kaj bolje
U flight modu možeš gledati video i slušati muziku...zvuk je odličan,bolji na mp3 playeru koji imam....jednina zamjerka uređaju je mali video 176*144= Citat =:
Izvorno postao njoffra
Kupio sam ga Moby Shop Smiley,Ozaljska 5...neznam dali ih imaju jer sam ja pokupio jučer zadnji....vjerojatno je iz oglasnika samo je bolje što imam garanciju...
Neznam kako na k750 ali na ovo možeš ubacivati pjesme bez gašenja uređaja:thumbup:
mogu i na svoj
trenutno su mi d/k750 i w800 jedni od najboljih i po cijeni i po funkcijama
preporucio bi svakome
ja sam htio taj w800,ali ga još nije bilo u ogl. kad sam svoj kupovao...odličan mob,jedn bolji od dr.
a koji imas mp3,ja bi ga kupio al me strah kakav je zvuk,htio bi negdje prije cut= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Ako je zvuk barem kao na D750i, a sigurno je čak i bolji, onda sigurno nećeš pogriješiti. Sa tih 512 MB si dobro potkovan. ;)
k750 je strava.....................................
w800 fora izgleda,a slike s njega su zakon:thumbup: :thumbup:
Citam u Zg.News-u SE K600i 2800 kn.Baš mi se svida!:)
stvarno dobro izgleda= Citat =:
Izvorno postao Smr201