ak nejdes u privatnu nije bed izostat,imas u narodnim novinama ispricnice,samo ti zig treba
Printable View
ak nejdes u privatnu nije bed izostat,imas u narodnim novinama ispricnice,samo ti zig treba
Ja ako ne naucim dobim jedan pa ispravim na petaka(ali samo kod petminutnih,kad je test onda naucim sve)
Pa tko kaže da nisam imao šalić, pa to se uvijek nosi ;D moram se i pohvaliti, još me nisu nikada otkrili u čitavom školovanju... e, jesam se sada ureknuo ;D
ni mene ;D :p jos nisu otkrili..ali niti nece,dobro ja to skrivam..i uvjek na malom paricu,a ne ko moja glupa frendica na a4 papiru si napise..ne,nece je skuzit...joj..ludoooo
pa kaj ti to opzbiljno za narodne novine?treba netko ispričnice od HŽ-a neka se javi! :king:= Citat =:
Izvorno postao mala
:thumbup:
ozbiljno naj ;)
po ovome bi se zakljucilo da je u privatnoj bed izostati?= Citat =:
Izvorno postao mala
:-/ e da sam ja u privatnoj......................................... :-/ .................................................. .................................................. ......................................... :-/ :zzz: :Puke: :headbang:
daj jebote u privatnoj nis i ne uci nitko pa nemas sa cega izostat.......
pa dobro ima tu istine
Kako se razbolit? Pa kad su ti svi doma bolesni, moraš i ti prije ili kasnije. Pasmaterdapasmater...
meni je tenutno nos koda je pun papra al se ne zabrinjavam..
uostalom,necu nikom falit :8
evo opet je napadalo pun k*** sn(i)jega i došao sam na jednu ideju kako razbolit sebe i frendove i to tako da izbacujete želućane sokove cijeli dan i još par slijedećih dana kada se sjetite kog. ;D ;D
gledao ja JackASS ( :rolleyes: )i sjećate se onoga kada lik uzme kornet od sladoleda??? ;D i onda stavi snjeg u to i pomokri se po tome, i popapa.
ja kada se sjetim toga želudac se unutra okreće 196.458 kmph
:thumbup: :king: ;D :cool: ;D :thumbup:
Ma nije to nis-najgore je bilo kad su se zrigali,pa to spekli i opet pojeli... :Puke: :Puke: :Puke:
B-O-L-E-S-N-O!!!
radili su "kajganu" od toga...a prije toga je lik pojeo jaja i slaninu...= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
dosta!!! .......
ajde daj please link!!!!!!!!!!! :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mala
to ono prvo sažvače pa zbljuje pa opet pojede? a ono kada je steve-o pojeo ribicu i vratio je nazad živu!!!ali najbolje je onoiz američke pite 3 kada stifler pojede "čokoladu"
I doda tjelesne izlucevina prije nego ih pojede... :Puke: ;D :Puke:= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
jebes te izlucevine dajte link za ispricnicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skeniraj ispricnicu,isprintaj na odgovarajucem papiru i to ti je mudrost.
da a di mi je skener? usput ispricnica je na obicnom papiru.
pa valjda neko od tvojih frendova ima ako nemas ti,potreban ti je jedan sken,i spremis si ga,i mjenjas do mile volje datume i "bolovao je od"
kolko ja znam imas u narodnim novinama ispricnice. pa bed je izostat iz privatne skole..aj na cijeli dan ili 2,al sa nekih satova u sredini ne...tak lako ko u drzavnoj skoli
nema u narodnim novinama u tome je problem!!!