Jučer sam gledao 'Godsend' i film je stvarno katastrofa! Nije mi jasno kak je De'Niro pristao glumiti u tak nečemu... 1/10
Printable View
Jučer sam gledao 'Godsend' i film je stvarno katastrofa! Nije mi jasno kak je De'Niro pristao glumiti u tak nečemu... 1/10
Pretpostavljam da film nerijetko izgleda obećavajuće na papiru, a k tome kad šefovi filmskih kompanija počnu prekrajat sam film... Ali, ne kažem da je to razlog i s tim filmom. Jedva sam ga odgledao do kraja. I sam De Niro izgleda u njemu kao da ga odrađuje preko one stvari. Pare, pare.
Avijator u kinu
dobar film,tipično scorseseovski malo nedorečen,ali svakako preporučujem pogledati
8/10
ocjena di capria?
super je odglumio,nisam to očekivao
leo rulz:D
meni je super u onom dnevnik košarkaša +bande naravno
u ovom je stvarno dobar,uopće ne kužiš da glumi. kao da je howard hughes
evo ja sam sad pogledo che guevaru, onaj film o njegovim putovanjima prije revolucije... OK film, niš posebno, više za naučit nešto o njemu...
Without Evidence 1/10, kao glumi Angelina Jolie, ni slučajno gledati, prije bih si odrezao lijevi testis nego da ovo idem opet gledati...
Meni taj film i nije bas nesto iako nisam gedao zadnjih 10min jer mi je stopo previse= Citat =:
Izvorno postao tomo
Taj Spielbergov film je odličan. Svakom minutom napetost raste. Danas se to teško više vidi.
slažem se ;)
jel to onaj film kad tipa naganja kamion? kamion kojem ne vidiš vozača?= Citat =:
Izvorno postao tomo
TO je kad milion drotova ganaju ljubavni par koji je kidnapovao policajca i bjeze u njegovom sluzbenom autu....ako je to to
Juče sam gledao Duga mrčana noc i mislim da je suprer film
ima tako nešta slično,zove se lude mašine i ja ga godinama već nigdje ne mogu naći= Citat =:
Izvorno postao niten
ovaj u kojem tipa naganja kamion je strava!!11/10
inaće : terminal 10/10
girl next door 10/10
godsend 2/10
butterfly effect 11/10
inaće obožavam horore pa SVIMA preporućujem WRONG TURN iz 2003,al mora das te ga već svi pogledali........ili......
od serija gledam OZ redovito, a u kinu nisam bil 100g NI NEJDEM!zake trošit pare
ufff kako se 11-ice i 10-ke djele za vrhunska filmska ostvarenja
Napomenuo sam samo jer sam pretpostavljao da se nitko nece sjetit filma.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Btw. zna netko kako se zove onaj film o skejterima, glumi C. Slater (glavni lik), film je star gledao sam ga ko klinac prije cca. 6-7g neznam tocno...
Mi govorimo o filmu koji se u priginalu zove "Duel", snimljen 1971, a taj gdje Goldie Hown i njenog muža (ili dečka) natjeravaju po cijeloj državi se zove "The Sugarland Express". Oba je režirao Spielberg.= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
je,je duel je! ova tomina "autocesta" me zbunila. totalno ne nalik ostalim spielbergovim
bravo niten, to je taj film..= Citat =:
Izvorno postao niten
evo kad nitko nije spomenuo mislim da "kad jaganjci utihnu" zaslužuje 10/10...film je postavio određene norme u kinematografiji :)
Shmrtz... osjećam se zanemarenim. ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
"Ta divna splitska noć"... 6 ili 7/10
Uglavnom odlično odglumljeno, zanimljive priče, ali mi kao cjelina toliko i nije na mjestu.
bloodsport,ko i svaki dr. dan....6.5/10
Evo danas sam gledao Domino efekt,vidio sam da ste ga hvalili pa sam ga odlučio pogledati i film je odličan!
9/10
Dosli jue do malog nesporazuma....zar je Domino efekt tako dobar stalno sam ga vidjo u videoteci a mrsko mi ga bilo uzet Mislim da cu ga večeras pogledat= Citat =:
Izvorno postao frish-KI