ako naletim na dowson creek postat cu, a villu ti garantiram da nikad nitko niti nece staviti na net ;D ko bi to iso ripat trebo bi bit malo :retard:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Printable View
ako naletim na dowson creek postat cu, a villu ti garantiram da nikad nitko niti nece staviti na net ;D ko bi to iso ripat trebo bi bit malo :retard:= Citat =:
Izvorno postao khideg
To majstore. Puno hvala. Skidam po redu i pere 500 kb/s :D
Ja preporučam www.bearshare.com
Tamo si skinete program i imate sve žive filmove...ja imam DSL i skida mi filmove brzinom između 250 i 800 Kbp/s, ovisno o opterećenosti kompa i veze s koje skidam... :thumbup:
kakav je to program koji tebas skinut? necu neki spyware ili dailer neki
bearshare ti je nesto kao eMule i slicni p2p programi...
http://www.centralfilmes.com/filmes.htm navodno radi sa IE->"save target as"
navodno ;D= Citat =:
Izvorno postao niten
ma to je muljaza,nailazim cesto na takve stranice
btw. filmove koje si napiso nemogu nac,najlakse mi je nac nove filmove,npr one koji su tek u videotekama ili u kinima.
vec uru vrimena trazin 'ta divna splitska noc' ajde netko...
to na netu neces nac,eventualno na nekom dc++ balkanskom habu,ali i tamo su sanse male
imaš na jednom bosanskom hub-u seriju od 6 epizoda= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ima li tko link za download filma nives celzius?
misliš na ono sto je navodno snimila u puli s nekim pjevačem il što je već?= Citat =:
ima li tko link za download filma nives celzius?
imaš za meet the fockers link?
ftp://movies:movies@24.199.10.7/LATEST%20MOVIES/
posto ekipa skida ko sumanuta probavaj svakih 10-20 min pa kad uletis skidaj.
btw. evo i torrent link
još pokušavam:D
jel to za celzijus ili šta?
cini se da nebude nista od tog ftp-a,imo sam nekoliko http linkova za taj film al su sad svi dead,ako je takva frka ostaje ti torrent= Citat =:
još pokušavam:D
nije za sisatu,mislim da njen video uopce nije izaso u javnost i nemoze se nigdje nabaviti,to samo ona kenja da ima pa kad ce malo popustit njena medijska pozornost onda ce joj ga netko slucajno "ukrast".= Citat =:
jel to za celzijus ili šta?
frend je to trebao skinuti s posla,a nemože preko torrenta...nema veze
Bog svima,sto se tice downloada probao san sve torrente treba mi tri dana za skidanje filma ili igre,koristim lime wire pro sa njim skinem 4-5 filmova za jedan dan ko od sale brzine izmedju 40 do 150 kbs,jedini nedostatak nema toliko puno igara kao torrenti.= Citat =:
Izvorno postao zeus
A koi paket dsl-a imas?= Citat =:
Izvorno postao STORMRAIDER
Ak trebate kaj filmova imam ja mogu vam spržit(besplatno).Ak trebate javite na PM
ja ne kužim kako se koristi ovaj DC++