Mislim da je to izmisljotina HP da ubere lovu. Imaju valjda vise "kineza" od kojih ne mogu nista naplatit nego obicne poste pa su morali nesto smisliti.
Mislim da u posti nema lezarine.
Printable View
Mislim da je to izmisljotina HP da ubere lovu. Imaju valjda vise "kineza" od kojih ne mogu nista naplatit nego obicne poste pa su morali nesto smisliti.
Mislim da u posti nema lezarine.
Do ovoga je došlo zbog usklađivanja zakona s EU zakonima o poštanskom poslovanju - tj. omugućena im je naplata dostave "malih paketa".
meni nisu jos ni jedan naplatili
nikad necu nista platiti...ako je free onda je free..
neka paket vrate u kinu.
a ja cu traziti povrat novca od prodavatelja.ako nece,onda ce ebay srediti stvar.
Da, budemo mi otvorili novu - MobilPost. :D
Postoji već neko vrijeme to. Pisao sam ranije u temi.
No srećom moj poštar mi ne naplaćuje to. Valjda ne želi otkad mi je ostavio paket u vrijednosti 400 eura pred vratima a živim u prizemlju u zgradu. Bila je panika tada :D
Do sada nisam još ništa platio, a ni ne budem. Neka naplati onome tko šalje, meni neće. Free shipping je free shipping.
Ja nisam imao problema sve je uredno stiglo zgurano u sandučić :D Jučer dobio zip in ear slušalice :) cura naručuje neke mašne i trakice, maske za mob i sve je stiglo bez beda...
naručio maskice iz kine i došle u rekordnom roku, 10 dana.. poštar me nije tražio ni kune..
http://www.pohrani.com/f/3M/Zx/2I0xeDnE/mask.jpg
Meni je jučer došao paket, ali morao sam ga sam podići na pošti.. Prvi put da mi se to dogodilo
Bio prevelik da ga poštar nosi?
Olovka za tablet :) u pismu je došlo..
Onda mu se nije dalo :D
Ili te nije bilo doma.
ja čekam još jednu masku..
pošto ne koristim svoj acc, neg mi to buraz uzima, kaj preporučate, koju karticu?
mislio sam visa electron int, od zabe..
jel postoji nekaj prepaid koje ima najmanju naknadu za godišnje vođenje računa?
ZaBa ima prepaid kartice baš za takve stvari koje poslije korištenja možeš ili baciti ili nadoplatiti.
Ali jel ih možeš spojiti na Paypal?
Znam da se Avenue Mall prepaid kartica mogla spojiti prije.
Može bez problema. To je OK opcija za one koji rijetko kupuju preko interneta. Meni to ne odgovara pa koristim standardnu MasterCard s kojom plaćam i tu po trgovinama i na internetu. Limit mjesečne potrošnje si odrediš po želji.
Da, to je super opcija ako ih prihvaća Paypal. kad ti treba uplatiš i miran si.
može neki link na zabinu stranicu, jer jedino što nalazim su obične visa international kartice..
Koliko vidim samo Visa Avenue Mall karticu imaju.
http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/conn...poklon+kartica
našo sam neke uvjete poslovanja, ima visa electron obična i prepaid..
evo nekaj o prepaid, moram do banke, skrivaju to ko da je neznam kaj.. vjerojatno je povoljno, a ono kaj je povoljno skrivaju ko i t-com VDSL..
http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/conn...df?MOD=AJPERES
imaju ovak
Poštovani gospodine
uz Visa Avenue Mall prepaid karticu ne otvara se račun, budući je ta kartica poklon neidentifikacijska kartica, bez imena i prezimena.
Visa Avenue mall poklon karticu možete kupiti u svim poslovnicama Zagrebačke banke u vrijednostima od 100 kn, 200 kn, 300 kn, 400kn, 500 kn, 600 kn, 700 kn, 800 kn, 900 kn, 1.000 kn, 1100 kn. kada iskoristiti vrijednost kupljene kartice, ista se ne može obnoviti novim iznosom, već možete kupiti novu.
Naknada za kupovinu kartice iznosi:
a) za kartice apoena 100 i 200 kn 8 kn jednokratno
b) za kartice apoena 300 i više kn 10 kn jednokratno