I meni isto tako.
Printable View
I meni isto tako.
Trenutno sam na zakon tarifi od one akcije iz 12mj (za prijenos broja extra gigabajti)... prebacio sam se na bonbon pretplatu i sutra je zakazan prijenos. Mogu li ista uciniti sa onih 30ak kn na vipme racunu prije nego mi prenesu broj, dati ih nekom, bilo sta korisno?
Vip nema više mogućnosti prebacivanja kuna s jednog računa na drugi. Ne znam, možda si mogao aktivirati internet paket ako ti treba, zvati inozemstvo, poslati koji SMS ili uputiti poziv na neki humanitarni broj...
Ne želim pametovati, ali si trebao misliti ranije o tome. Mogao si nadoplatiti 30kn pa još mjesec dana koristiti zakon tarifu i tek onda se prebaciti na bonbon. Akcija ionako traje do siječnja ako se ne varam (a ne da mi se provjeravati) tako da si komotno mogao još mjesec dana biti na vipu.
Trosio sam pare koliko sam trebao/mogao, tarifa mi istjece 1.7 i eto imam mali visak :) nema veze, nazvat cu nekoga u dijasporu. I da ostanem na vipu jos mjesec dana moram dopuniti racun za aktivaciju tarife (50kn), plus moram imati xy kn za uspostave poziva tih mj dana, a s obzirom da na racunu inace uvijek imam oko 100kn ovih 30kn je odlican "gubitak". Ako ih ne mogu nikome dati, spiskat cu ih :)
Edit: sad sam skuzio za humanitarni broj, odlicna ideja! *ebo dijasporu
Za ubuduće, možda bi moglo pomoći. KLIK
Zašto na drugi forum kad na ovom ima sve
http://cafe.mobil.hr/threads/79582-I...C4%8Dkog-novca
ponovo uvedena promocija +1500mb =3000mb u zakon tarifi do 31.8.