Ja sve 7 znamenkaste dobio, hoces se mijenjat, taman mi treba jedan od 6 znamenki... :D
Printable View
A kolko dobis kad kupis na kiosku za 10 kuna sim?
Skužio sam da se taj 24 mobi opće ne ponaša kao virtualni operater nego kao obična HT tarifa. Ubacio sam 24 mobi karticu u mobitel i najnormalnije promijenio tarifu na isti način kao da imam HT na bonove. Fora je jedino kad se prijeđe na Bon Start ili Simpa tarifu onda nema nazad na 24 mobi.
Neš ti Ninja-tarifa za kojima bi čovjek požalio ako prijeđe na Simpa tarife!
Tarife ugovaraj isključivo po retentionu. Prebaci se sa prepaid tarife HT-a (24mobi) na pretplatu. A drugi dan zatraži trajno isključenje pa sa sluzbom za savjetovanje dogovori najnižu tarifu i najmanje rate otplate mobitela
da
u lipnju i srpnju su znali korisnicima isključiti brojeve (pred)zadnjeg dana u mjesecu iako su korisnici ugovorili OTPO na 24 mj.
jednostavno, jedna služba dogovori OTPO na 24 mj, a druga služba gasi pretplate. pa onda zovi ih i uvjeravaj da netko u njihovim redovima nije odradio posao kako treba. to je osjetio samo dio korisnika i nije se dogodilo svima. npr. od 6 takvih slučaja u mojoj obitelji samo se u jednom slučaju dogodilo gašenje u ta dva mjeseca. a ranije se znalo dogoditi jednom svakih par mjeseci.
Jek netko uzeo kod njih Nokiju lumiu 630 ds? Jel zakljucana (prvi slot)?
ja sam uzeo njoku, budem provjerio pa javim...
Ajd. Tnx
http://24mobi.hr/bonovi-klonovi/ -> jel ovo vrijedi samo na 24mobi tarifi ili dobijem i ako prebacim tarifu na simpu??
Ili da dobijem iznos na 24mobi tarifi i onda se prebacim na simpu i koristim'jel bi islo tako??
Moras gledati na 24mobi kao posebnog operatera i on nema nikakve veze sa Simpom, tako da je odgovor na tvoje pitanje ne, ono sto vrijedi na 24mobi na prenosi se i ne vrijedi na Simpi.
Da,ali na 24mobi kartici mozes prijec na simpa tarifu i eto vise nisi na 24mobi mrezi...neznam nekako mi je glupo da se te bonus kune obrisu ako ih dobijem i onda prebacim na drugu tarifu morat cu bas probat
sa 24mobi možeš prijeći na Simpu, ali ne možeš sa Simpe na 24mobi
Osobno ne vjerujem da bi se kune obrisale. Akcija dakako samo vrijedi samo na 24mobi tarifi. Nešto slično kao prošle godine u ovo vrijeme kada su se bonovi duplirali na Simpa tarifi, dok se na Bon Start tarifi dobijalo 10% više, no bonus je ostajao čak i kad bi se prebacio na Bon Start.
na bonus racun...
a ovo bi trebalo provijeriti, ako kune ostaju nakon prebacivanja na simpa tarifu... to nebi bilo loše ako je tako
Meni sad 24mobi korisnicka sluzba odgovorila ovim rijecima bon koji nadoplatis ide na glavni racun a dodatne kune idu na bonus racun.
Čemu pokretati novu mobilnu mrežu kojih ionako ima previše na ovom malom području koja ne može konkurirati prvenstveno pokrivenošću signalom a uslugama da i ne spominjem
Ovo je, moglo bi se reci, samo posebna prepaid tarifa unutar ht-a. Isti predbroj, broj lako prebacis na neku drugu prepaid ht tarifu (sam, bez odlaska u telekom centar), koriste i njihove bonove..
Iako je stara vijest, zaslužuje da se objavi kao zadnji post u ovoj temi:
Zbog gašenja 24mobi tarife u noći 30./31.7.2015. godine preostala baza 24mobi korisnika bit će migrirana na Simpa tarifu.
Baš sam iz dosade prije par dana otišao na njihovu web stranicu, kad ono nema ništa. Potom nakon par dana opet-kad ono isto. I mislio sam da su ugasili uslugu jer uopće nisu imali povoljne pakete u odnosu na ostale. Veliko im hvala što sam uz njih dobiojako lijep 6-znamenkasti broj :D