Isto je crnjak kako ljudi preživljavaju...
Printable View
Isto je crnjak kako ljudi preživljavaju...
suuper mi je ;) ludo..smijesno i simpaticno ;)
danas u 20:15 RTL, samo da vas podjetim :)
ova mi je bila odlična, jedna od boljih
najluđe je bilo ono s metom, avionom i nastupom specijalaca
:thumbup: Bila je super!Najbolje kad pjevaju(a nemaju sluha) Ma legenda je! :spin:= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
Ma ono s metom mi je strava, ja isto pomislio ozbiljno !
ko je bio gost?
ladno pivo
i specijalci iz osijeka= Citat =:
Izvorno postao damgol
bila je svjetska sprdnja,ove su ubili,ljudi su garant tjedan dana imali upalu mišića!;D :jump: baš sam se nasmijao
zakon su mi njihovi komentari prije i tjekom milinog skoka iz aviona..= Citat =:
Izvorno postao sibir
da ovi imaju rekord staze minutu i pol a pivo 34
opet je bila severina u zamjeni sa onom cigankom sa 17 djece. znaci opet cemo gledat reprize...
...ili necemo
Epizoda 6
Srijeda, 01.06.2005.
Robert Knjaz napokon je odlučio ušutkati gospođe koje već mjesecima vode besramnu kampanju protiv "Mjenjačnice", nazivajući je mačističko-dokumentarnim opijumom za mladiće.
Stoga je u novom nastavku ugostio čak dvije žene: vokalno - instrumentalnu artisticu Ninu Badrić i Tatjanu Joksimović, timariteljicu životinja u zoološkom vrtu. U društvu neljubaznih majmuna, ubavih zvijeri i pomahnitalih labudova, Robert Knjaz i njegove gošće razgovaraju o temama koje najviše zaokupljaju mlade, moderne žene - kurblanju, žirovanju i osmozi.
Nina Badrić u ulozi timariteljice...mogla bi se čak i snać u toj ulozi. ;D
Meni je to super emisija
Kad je smiješna do boli...
se gleda? danas ciro i teta iz vrtica ;D
Ćiro je totalni frajer među tim klincima...
Taj lik bi se fakat mogo malo i povuć s tv-a...Svugdje gura njušku.
ciro je frajer i inace ;)
Ma može on bit frajer kakavo hoće (kako kome) al čovjeće pa kolko moraš bit pun sebe da svuda guraš nos...Fakat je neumoran.
pa sta ti smeta sta gura nos svugdje... bar nije dosadan jer je simpatican i zabavan. osim toga nije on zvao knjaza dali moze da gostuje u njegovoj emisiji nego je knjaz zvao njega. pa zasto bi odbio... member pretjerujes
ako se netko pretjerano pokazuje na tv-u i medijima onda su to politicari i ova nasa estrada
ĆIRO je hebena legenda pa šta god ko rekao; taj čova ima kamena muda!!!
I ima stila :cool:
Ak se muda dobivaju blebetanjem po televiziji,radiju i novinama onda ok... Stvarno sam ja glup. :-/