Onda nema vise premisljanja...za 29kn, odnosno bon 50kn mjesecno, ne moze biti bolje :)
Printable View
Onda nema vise premisljanja...za 29kn, odnosno bon 50kn mjesecno, ne moze biti bolje :)
Evo nakon dva mjeseca u tomatu...skoro sve ok, ali ... signal je slab, u razgovoru dolazi do izoblicenja i gubljenja rijeci sto mi se nikako ne svidja. Takvih problema nisam imao nikada u T-mobile i Simpi !
Moja iskustva su pak suprotna, od kad sam na Tomatu nijednom mi nije pukao poziv i HD Voice actually radi dobro za razliku od T-mobile-a.
Za 29kn super tarifa, no signal je vecinom slab, pozivi ne pucaju, samo dolazi do distorzije, pa pola ne razumijes :(
Probao sa vise razlicitih telefona.
zavisi gdje se nalaziš, npr. ja u Varaždinu imam odličan signal
Vinkovci...
Slavonija je nekak boljka svim operaterima. I HT je lošiji tamo nego u ostatku HR.
:)
Da je samo po tome...
No sa HT nisam nikada imao problema...
Evo na zalost, moram se rastati od Tomata...skoro svaki razgovor ima problema...sugovorniku se duplira moj glas a kod mene dolazi do nestajanja dijelova rijeci....ovako ne ide...
Mozda je negdje dalje signal ok, no u Vk je koma...
Jel se ti pojavljuje u skorije vrijeme ili je oduvijek tako? Jer ako je problem nastao nedavno trebao si prijaviti tehničkoj službi kako bi izašli na teren i provjerili stanje bazne stranice na koju ti se telefon prijavljuje.
Imao sam u prošlosti par takvih problema sa HTom i problem sam riješio tako što sam ga prvo prijavio i dostavio sve tražene podatke. Nakon toga su tehničari izašli na teren, odradili mjerenja jačine signala i kvaliteta usluge te na kraju otklonili kvar.
Znam da ova nije HT nego Vip, ali to si odmah nakon par dana trebao prijaviti. Ja evo u Vukovaru nikakvih problema nemam sa Vipom ni na 2G ni na 3G, dok sam sa HT imao problema sa pozivima na 3G mreži.
Od samog pocetka je tako, dok sa tcomom nisam nikada imao takvih problema. Nema veze, misim da cu na bonbon, cjenovno me dodje na isto a i ne moram se zezati sa bonovima.
Kak te ispadne cjenovno isto? Na koju foru?
Ispadne slicno...
Poslao sam im mail, pa cemo vidjeti sto ce odgovoriti.
Zaboravio sam napomenuti da se to ne desava kada sam samo na jednoj lokaciji...bilo gdje u Vk...otvoren prostor...zatvoren...nebitno.
Zna se desiti da kada se javim ne cujem drugu stranu...veza je uspostavljena ali mrtva...i onda prekini poziv, pa zovi ponovo...
A možda je do druge osobe? Možda se druga osoba nalazi na mjestu gdje je pokrivenost slabija? Ne znam, nije da ih branim ili nešto, samo nagađam.
Vidjet cemo jos...da ne naglimo....
Bio danas u Os i sve ok....sa signalom
Ako se kojim slučajem još dvoumiš oko prelaska, predlažem ti da prijaviš problem sa kvalitetom Vipu/tomatu što prije.
Opet ponavljam, nije da te pokušavam zadržati na mreži nego pokušavam makar nekako pomoći riješiti problem :)
Za razliku od mog iskustva sa HTom, možda Vip drugačije rješava ovakve probleme.
Poslao sam im mail...cekam odgovor..
Ekipa iz Tomata se potrudila, kontaktirali me mailom, a danas i nazvali. Lijepo popricali, rekao mi da probam jedno vrijeme iskljuciti LTE da fon ne forsira i mozda se problem zbog toga stvara, mada ne vjerujem. Kaze da se takav problem gdje dolazi do distrzije tesko moze rijesiti, posto on u komunikacije mobitela i tomato opreme to ne moze vidjeti, veza ne puca i prema njemu je sve uredno. Cak je i u razgovoru s njim doslo do kratkog nestajanja rijeci, no zanemarivo kako je to znalo biti, da jednostavno nisi mogao razgovarati. Vidjet cemo kako ce dalje biti, bilo bi stvarno steta da opet zeza. Za moje trenutne potrebe je ova tarifa i bon od 55kn sasvim dovoljna :)
redizajnirali stranice
Od 1.11. pada cijena Mb, s 5,22 na 0,49 kn.
Ali poskupljuju SMS i razgovori. SMS: 0,29>0,49 kn. Razgovori: 0,46>0,49 kn. I sve usluge prema inoz.
Sve se ovo odnosi na cijene nakon potrošenog paketa.