radje nekog nazoves i kazes mu pun ***** toga nego pisat poruke i trositi vrijeme!!!!!
Printable View
radje nekog nazoves i kazes mu pun ***** toga nego pisat poruke i trositi vrijeme!!!!!
Da hebote meni se niti neda pisati lakše stisnuti zelenu... ;D :rolleyes: ;D
Daa Kad Pises Poruku Izgubis Bar 1 Min Da Je Posteno Napises!!!!!
Pa ne šta ovi sms frikovi pišu ko manijaci pa tako da njima nije bed brzo to sklepati...
ma bolje ic van i zajebavat se nego pisati poruke!!!!
Slažem se. **** poruke....**** :klap: :klap: :klap:= Citat =:
Izvorno postao the man
pa curi ja,za druge ne znam
ali ljudi gledajte: 40 lipa je poruka. u njoj možeš napisat 160 znakova. to je ko 2 rečenice... a kolko košta poziv oko 50 lipa (minuta) za vip. a možeš u minuti razgovora reć svašta (prek 10 rečenica) a platiš manje. i sad recite da se ne isplati zvati...
Tako je. Ja kad god mogu nazovem jel mi se ne da tipkat po mobitelu= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
da i onda recimo: zoveš curu, i umjesto da joj natipkas par poruka ak ju nazoves pricat cete bar 5-6 minuta jer dok ona zavrsi monolog, a ovako si siguran da ces potrositi fixno 5-6 poruka.
poziv se isplati ako se dogovaras nesto kratko,ajd nademo se tamo i gotovo. al ajd ti nazovi nekog i reci ej dodi u XXXX, ajd bok??? nece to bas ici tako..uvijek ce biti, e sta radi, gdje si sada, kak si?ima sto novog.. to ja jako dobro znam
Oko 300 poruka mjesečno. :) Dnevno neznam, zna se zalomit da niti jednu, a onda 50 u komadu.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ja to fino odyebem. Pa neću s nekim klafrat na mob. Ako se dogovaramo da da se vidimo, onda ćemo trkeljati. I zdravo!
Pa dobro sada... Najčešće se razgovara sa ženskom ali ne služi mob samo za nju zvat, a usto ono za poziv vrijedi i za poruke ----) Ti njoj poruku pa ona tebi pa ti njoj opet za uzvrat...
ma na zesku ode 90% love
Zato sam ja svojoj curi fino instalirao MSN tj. Trillian pa se preko njega dopisujemo :D
To je ipak jeftinija i jednostavnija varijanta :D
da ja to radim preko ICQ. agile messinger :)
samo za neaktivnost (ne pies nista) on i dalje trosi kB. zasto?
pa. sta ti cura ima koji mob. moja t610. i vec je 100 godina nagovaram na neki symbijaner
Meni cura ima v525
uh, nema tu zivoata morat cu joj ja kupit 7610
zato jer mora refresh radit da ti prikaže poruku ako ti je netko poslao.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ja ih dnevno pošaljem oko 15-ak s neta i još sigurno 10-ak s moba...kad sam na moru broj SMS-a dnevno se često popne i do 30-40...
lollllll ,mislim da sam ja ipak apsolutni rekorder:))))))))))
Izazivam te,da se dopisujemo,dok neko ne posustane ;)
kad se mora oko 40-tak u prosejku
= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
heheheh ti bas nikad ne odustanes:)))) ;D