Mene prije nedjelje nema u Zagrebu ben mu... I ja bi da se natočimo pivom i međusobno "ispilamo" o mobitelima i ženama;D
Printable View
Mene prije nedjelje nema u Zagrebu ben mu... I ja bi da se natočimo pivom i međusobno "ispilamo" o mobitelima i ženama;D
http://doodle.com/
Ovdje bih napravil nekoliko termina pa da izaberete koji vam je najbolji. Jer ovako se možemo dočekivati i dogovarati mjesecima, kao kaj je slučaj i sad. :D
5.7., u večernjim satima okupljanje u Pivnici Medvedgrad u Ilici 49
1. yager
Kolko vas, bit ce borba tko ce rundu potegnut :D
Morat ću se izuzeti jerbo sam nedostupan. Jel imaju u Ilici reaktore? Ako ima stresite koji i za mene. :)
Imaju :D
---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:09 ----------
Al izgleda da cu morat sam trusit
Meni ne paše taj datum :\
A koji ti paše? xD
Pokušao nešto sa fiksnim datumom kad ono ćorak.
Meni paše do kraja mjeseca jer sam sljedeći mjesec na praksi i ne dolazim u zg.
Sljedeće kaj sam fakat slobodan je tek u osmom mjesecu. :(
Hoce li biti kakvo okupljanje u Rijeci tko je za ... da popijemo po koju ...
Zagreb? Ajde, imate priliku upoznat legendu i glavnu baju ovog foruma - moju malenkost :D
Ahahhaa
Ajde, ja sam za
Jel su to opet dogovori neki u điru ili se čeka 2015-ta ipak zbog navodnog izlaska države iz recesije? haha :) Trebo bi i ja biti u Zagrebu...
Nabijem vas na Zagreb ako bude doasao HCSC i jos netko iz Rijeke moze i ja dolazim i to o svom trosku, cuj ipak treba platiti cestarinu, benzin a gdje je i amortizacija skupo je do zagreba ;) skupite dogre donacije pa mi dolazimo i naravno racunajte da mozemo puno popit pa podebljajte novcanike i trcite na bankomate.
Mi cemo biti toliko velikodusni pa cemo vas pocastiti sa cak dvije cuge, ipak vi nas zelite ugostit u metropoli pa red bi bio pa se sve to i plati
p.s. racunajte da mi nemamo para ni za smjestaj pa prihvacamo sve ponude moze i na podu ;)
Evo vam odmah - ova subota, 11.listopad, u 5, negdje u gradu - 22000 milje, Zlatni medo, Mali Medo, Tom Tom, Bacchus, nekaj deseto...
Ako želite možemo se dogovoriti nas nekoliko kaj bi došli pa da razmjenimo brojeve mobitela ili profile na nekoj mreži radi bržeg dogovora.
Dosta mi je zayebavanja sa dogovorima, idemo sad oštro i na prvu :D
Pas mat.... ovu subotu neznam jesam li u zg. Iduću jesam.
I kaj, nitko nije zainteresiran više?
Jos se niste okupili? :D
Ovu subotu Mario i ja izgleda samo :D
Luna je trenutno pod gasom, trebalo bi ju sad nagovoriti da i ona dođe :D
I kaj na kraju?
Ja sam se sad probudio tek
Kao što vidiš - ništa :D
Meni se sastanak produljio + nisam bio raspoložen za druženje zbog nekih osobnih razloga...
Sljedeći tjedan nemrem jer sam u Sarajevu ali može prek tjedna ili tamo sljedeći tjedan. Dodal sam te na fejsu pa možemo tamo koordinirati kasnije :D
I Mario kad ćemo na pivu?
Mogu i ostali :D