= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ima.
nisam je jos skinuo... nis ne sljaka¸. to se samo meni moze dogodit...
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ima.
nisam je jos skinuo... nis ne sljaka¸. to se samo meni moze dogodit...
onda ja nisam vidio... tutlek.. :)
imate novu operu na cd-u novog buga...
koju verziju= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pa jesam gore napisao!? -novu! a par posteva prije - 8 beta
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ma tu već imam i upravo ju koristim i mogu reć da je odlična
nije mi jasno zašto tu operu tako slabo prezentiraju, dobrim marketingom bi povečali broj usera, bez obzira kaj nije free ko FF. Nije loš browser, ja probavam ponovo kad izađe iz beta verzije :)
eh pa necu sad kupovat bug samo radi opere... nekak je stvarno tesko doc do nje na netu.nevjerovatno.
...navodno će ista u konačnoj verziji promjeniti ime (izgleda da je FF malo bocnuo operu umjesto IE-a)...
pa preuzima im ionako mali broj usera, zanimljivo je pogledati broj downloada FF....ionak 50% ljudi nikada nije ni čulo da postoji neki browser osim IE-a
da 50% haha...
pa dobro, onda 70% ;D
Evo jedne zanimljive ankete:
http://www.bug.hr/anketa/index.asp?id=61029&page=1
a čuj bugove stranice ipak posjećuju malo osvješteniji korisnici
...pa sad ako znaš ići na net i naći BUG-ove stranice znaći da si već gadno nafilan sa rupama u IE-u tako da mi ta anketa nije mjerilo... ;)
Mene je iznenadilo jer je veći postotak nego na statistici od w3schools.com koju sam nedavno objavio negdje...
meni nije baš sigurna ta anketa,jel svi koje znam koriste IE
Družiš se sa krivim ljudima ;D
...zato je tu zeus da ih prosvjetli (ako ne ide riječima probaj sa guranjem prstiju u utičnicu)... ;D
Jedno pitanje:Zašto mi u operi ne prikaže animacije(slike)
@dmi prosvjetlio sam ih dvoje
@svi od sada OPERA podržava gmail,jel netko možda zna kad će izaći Opera 8 final edition,ovo za operu je isprobano na gmailu
Ja sam instalirao 8.0 ali ne znam jel final ili beta... uglavnom pise mi da nije registrovana,pa molim za pomoc... (jel se i finalna registruje).
Posle 4 godine koriscenja IE,sav sam pogubljen u ovoj Operi...
Kako da stavim da mi otvorene strane prikazuje u Taskbaru a ne gore pri vrhu ekrana,i kako da maknem reklame iz vrha ekrana... evo upravo gore pise www.adriatica.net
11000 smestajnih jedinica na Jadranu.... kako otkazati te reklame?Toliko za pocetak ;)
da ti ne pišu reklame trba full verzija opere
Gle,to ti je dobra stvar kod Opere nemoj to mijenjat. Kad se navikneš,živcirat će te kad FF ili IE otvore novi prozor,umjesto novi tab. Jedna fora....otvori par tabova,stisni desni gumb na mišu i drži ga i skrolaj s kotačićem. ;) Kakav taskbar,kakvi bakrači.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Meni FF ne otvara nove prozore ;D
Da,ima ekstenziju. Ima ekstenziju za sve. Osim da bude brži od IE i Opere. :D