Da. Xperia P se puni u hibernaciji, ali Z ne.
Znači, dajete mi blagoslov za kupnju G2?
Printable View
Da. Xperia P se puni u hibernaciji, ali Z ne.
Znači, dajete mi blagoslov za kupnju G2?
Blagoslov? Daj mi svoje pare i ja ti ga kupim
(ok, kupio bi vjerojatno nexusa 5 i vratio ti kusur :) )
Pa ionako nemam povjerenje u ove s Njuškala.
Jedan mi je spustio cijenu na 1700kn, ali da mu dio uplatim preko kladionice, a on će mi onda poslati...
Više imam povjerenja u vas, a vi ste blizu oltaru (Zagrebu).
Evo baš mi je popodne otišla Z1. Pa mi je oko na G2, ali skup je, osim ovoga što traži lovu na čudan način.
Jedino što mi kod G2 možda malo smeta su te prežive boje po ekranu. To mi je, s obzirom da Xperije "obožavaju" darkerske tonove, baš kao šaka u oko.
G2 nema nikakve sanse da se nadje igdje za 1700 kn.
Nemoj ništa na kladionicu uplaćivati, popušit ćeš lovu i dobiti ciglu poštom.
Lijepo sam se pozdravio s čovjekom i rekao mu da ne vjerujem ništa od onoga što je napisao. Imate ga na oglasniku, najjeftiniji G2.
Bilo mi je sumnjivo, ali kako, kažem, ne pratim LG, mislio sam da je na prošlotjednom Sajmu LG lansirao nasljednika G2 pa je ovome cijena kliznula.
Inače, još uvijek je, i na crno prilično skup, cca 2500kn za rabljeni je dosta novca.
G2 ima prežive boje na ekranu?
Onda frendov G2 ima nekakav blesav, crna boja nije ni približno crna ko na mojem ekranu dok su boje upravo suprotno - izgledaju isprane.
Mislim, ekran je dobar (bolji od bilo kakvog TFT-a) ali nikako odličan.
Kako bih rekao. prekričave, prevrištave boje. Od ikonica do wallpapera. Možda je to moje subjektivno mišljenje.
A ima malo amoledasti lcd, ljudi su radili mjerenja i vidi se kako su nabrijali neke boje da budu sto slicnije amoled ekranima.
ekran na G2 je vrhunski i svi recenzenti su oduševljeni...ne znam šta očekuješ od ekrana ako ti je na G2 prosječan....:hm:
usporedi ga sa onima na Z/Z1 pa čak i sa Amoled-om pa će ti bit jasno....:biggreen:
jeste malo nabrijanih boja,ali njihov korejski susjed zgrče milijarde na kričavim bojama :biglaugh:
Ma velim, možda je od frenda ekran takav, možda je stavio nekakav takav profil pa izgleda bezlično.
Ili je to taj ogavan LG skin :D
Nego, jel došao kome KitKat update u HR? Bacam oko na njega pa me zanima iskustvo nakon update-a :)
I da li imate problema sa GPS-om što se spominje po internetu?
Ljudi se žale Šta g2 dođe rabljeni 2500kn?pa to je krađa za taj mob, naj paket od zadnje generijace mobova.. Sve sam ih imao, čisto da uzme u obzir:)
Istina, neki očekuju previše za premalo novaca...općenito cijene su prenapuhane svih mobitela, ali gledajući tržište, nerealno je takav uređaj nabaviti malo rabljen za ispod 2500kn...
A što se tiče KitKat updatea vidim da postoji više verzija G2 za različita tržišta, u koreji je došao update krajemo 13' god, t-mobile prije koji tjedan, postoje još i AT&T i Verizon modeli...a ko zna što je sa international modelima i HR modelima. Jel tko vidio kakav službeni update u HR?
mene više brine potrošnja baterije na KitKat-u.....oni koji su kupili mob u vip-u update je krenuo.
Navodno je sve samo bolje..ispolirano još malo, mrvu brže, baterija ista ili bolja i sl...zato me i zanima kada stiže :)
http://www.24sata.hr/gadgeti/kitkat-...-g-flex-357249
Evo ga, ko da je znao da me zanima...znaci za sve u HR trebalo bi kroz ovaj mjesec doc :)
Malo sam u nedoumici, dal se isplati nabaviti ovaj mob. Mogao bi nabavit 32 GB verziju jedan za jedan za Nexusa 5.
Slatke muke
Kak ste zadovoljni s mobom vi koji ga imate?
Majke ti, ako ga nabavis, raspisi se malo i usporedi s nexusom 5. Zivo me zanima sto ces imati za reci :)
ahahaha nitko ništa ne piše
A nemam pojma jel bi zamijenio. Na li-la sam baš
Bolja kamera ako nista drugo, ekran od ruba do ruba /bolja baterija
A oba imaju los zvučnik :)
2 pitanja:
1. Za one koji ga imaju da samo provjerim, ima opciju kao i svi da mogu promijenit mrezu rucno 2G(gsm only)-3G-LTE kako zelim?
2. Jel zna netko gdje ima izlozen model da ga se uzivo pogleda?
Tnx
Kod nas u SB sam ga vidio u T2,a kolega mi kaže da je on čačkao po njemu u T-mobile.
Ima obje te opcije.posebno 2g i Wcdma 3g/lte...