Da !
To bi mogao biti problem , neki su se žalili za iGO i Navigon , nakon nadogradnje sustava na noviju verziju !
Kod mene Igo i Navigon rade super, ali ne i Garmin. Već će netko smisliti rješenje, a do tada imam Sygic truck pa njega "istražujem". Svejedno hvala na brzom odgovoru walter66!
Ovaj Garmin radi na verzijama Androida 4 do verzije 4.1.2. Novije verzije 4.2.2, 4.3 ne rade sa ovakvim Garminom kakav je sada. Rezolucija nije presudna jer sam ga instalirao na više različitih uređaja (S2, S3-dok se nije nadogradio, Tab2, Note2) ali samo sa nižim verzijama Androida 4.
Meni je na Navigaciji GeoVision 5850 verzija Android 4.01 (rezolucija 800x432) i svejedno mi izbaci ovu obavjest ; "Nažalost , aplikacija je prekinula s radom !"
Inače Street Pilot je radio neko vrijeme , probao sam i u vožnji , što se dogodilo da izbacuje onu poruku , neznam ...
Tako ja i sygic nekon deinstalacije nebi je bog instalirao više, izbacuje nakon crnog ekrana. Možda se skuži "krekana" pa izbacuje i više ne prolazi.
Pozdrav ekipi za prvi put!
Imam sasvim običan S3 mini na kojem mi fino radi Garmin ali (uvijek neki vražiji ali) nema zvuka. kad otvorim "volume" na početnom ekranu onda se slajder kreće od 0 do 255 posto a simbol zvučnika je prekrižen i to tako oscilira svaku sekundu bez da ja išta diram. ako probam postaviti neku vrijednost neće slušati nego se vrati na prvo stanje. mobitel je ispravan i ima zvuka, svira sve i nigdje nije mutiran ili sl.
Dok sam ga ja imao na svom S3 istu ili sličnu stvar mi je radio. Svaki puta kada bi mu odredio rutu i pokrenuo navigaciju ručno sam na dugmetu sa strane morao pojačati zvuk. Pokušao sam i ja svašta, sve izbrisati i ponovno instalirati ali problem se nije riješio.
Da me ne bi netko krivo shvatio. Meni je Garmin radio sve kako treba na S3 osim što sam ručno na dugmetu morao pojačati zvuk kada bi pokrenuo navigaciju. Nikakvih oscilacija sa zvukom ili sličnim aktivnostima nije bilo. Ja bi opet instalirao Garmina ali ne mogu jer sad imam sustav android 4.3 pa ne želi ići na mob
Pozdrav ! Nakon instalacije na LG- E 460, prilikom pokretanja sa uključenim GPS-om, nestane sve i ne može se ponovo uključiti navigacija, moram ju "ubiti" prisilno. Kad GPS nije uključen, aplikacija se normalno otvori i dopušta sve. Aplikacija je instalirana na memoriju mobitela. Zna li netko u čemu je problem ?
Tvoj uređaj ima 4 GB (1.4 GB user available), 512 MB RAM , po tome mislim da na internoj memoriji imaš premalo prostora .
Radi li se o ovom Garminu za Android , ili nekoj drugoj aplikaciji !
Teško je znati razlog "blokiranja" aplikacije s uključenim GPS_om , može biti da se "svađa" GPS s BT_om ili imaš instaliran
neki Custom Room koji u potpunosti ne odgovara Tvom telefonu ...
Pokušaj s nekom drugom navigacijom iGO , Navigon , Navitel , Sygic (na SD kartici) ...
Garmin Software bez obzira na OS i verziju , uvijek ima problema . Pokušaj s nekom drugom navigacijom !
nije mi jasno sto nece da se instalira garmin streetpilot (telefon je huawei u8800 x5 android 2.3.5) prebacim na memorisku karticu microSD 8GB i kad hocu da instaliram onaj apk fajl kaze mi: Pojavio se problem prilikom analize paketa
jel zna neko u cemu bi moglo biti problem :)
Nisi pročitao upute s prvog posta !
Garmin Street Pilot ne radi na SD kartici !
"Pojavio se problem prilikom analize paketa" - nije ispravan *.apk (file) ili nedostaje Garmin folder s ostalim datotekama ...
"Nažalost , aplikacija je prekinula s radom !" - ne odgovara rezolucija uređaja ili verzija Androida ...
Molio bih za pomoć ako je ima. Imam galaxy S3 i na njemu mi je garmin( sve urađeno kao što je već opisano i radio je super). Nakon nadogradnje na Android 4.3 garmin više nije u funkciji. Čini mi se da je to glavni problem. Ako nije to u pitanju molio bih da mi kažete o čemu se radi...ili da li ima riješenja za sistem 4.3 t.j. ima li garmin koji radi na ovom androidu Hvala
Tako je nema više garmina čim si nadogradio na 4.3 više ne radi,na žalost ali šta je tu je imaš igo,navigon sygic ili drugi od ove tri jednu instaliraj i nema problema radi kao satić mali.
zdravo ekipa,
zanima me da li netko ima skinute te karte s pocetka ove teme? ili novije linkove jer ovi ne rade? :))
hvalaaa!! :)
Tema je postavljena već duže vrijeme , a karte su bile zastarijele ! (sad ih više nema izbrisane su ! )
Pogledaj ovdje , ako je ostao još koji "živi" link :
http://cafe.mobil.hr/threads/79101-G...=1#post1061863
A ima netko novije verzije karti a da su kompatibilnije s ovim programom ? :) moze link na bilokaj trebam do nedjelje jer u nedjelju idem za austriju :))
hvalaaa :)
Napisao sam link na koji možeš pogledati , neznam više što bi ti predložio , jedino da Ti ja instaliram karte . To što si manje snalažljiv na računalu nisam ja kriv , nije računalo napravljeno samo za "Fejs" i igrice ...
Ovdje imaš Linkove za navedene zemlje :
Opcija je više , ako Ti nije jasno , sve je nacrtano (pogledaj slike)
Klikni na Link: Italija , Korzika , Malta , Šficarska , Austrija , Slovenija Hrvatska
http://www.zaslike.com/files/vkgnsk2thu4xz08vaf.jpg
Ako Ti nije dovoljno skini ovo:
Klikni na Link: EAST EU - Istočna Evropa
http://www.zaslike.com/files/6ce0r94x9m77evze1bd1.png
Na to možeš dodati i ovo :
Klikni na Link: WEST EU - Zapadna Evropa
http://www.zaslike.com/files/gr37sfae6vocqaud35eq.png
Ako netko ima treba mi za garmin gmaptz.img da bi mi sat pokazivao točno,pozdrav i unaprijed hvala.
[QUOTE=mirkeclj;1084404]Ako netko ima treba mi za garmin gmaptz.img da bi mi sat pokazivao točno,pozdrav i unaprijed hvala.[/QUOTE
https://www.sendspace.com/file/2pbdgo
Molija bi nekog da stavi garmin za s3 mini ,android je 4,1,2....