Ja nemam problema. Možeš probati restore.
Printable View
Ja nemam problema. Možeš probati restore.
Nikakvih problema nisam/nemam ni ja za sada.
Planiram kupiti iphone 5s u Dubaiu i zanima me postoji li je hrvatski jezik dostupan za odabir jezika na telefonu? Probao sam kontaktirati korisnicku sluzbu ali svugdje me traze IMEI telefona tako da nisam uspio saznati.
Mozda netko mi moze odgovoriti?
Update: pronasao u postavkama nas jezik...
ima koja novost za jailbreak? nešto sve utihnulo...
Imam jedno glupo pitanje jer ne koristim iOS uređaje, a našao sam se u situaciji da moram BT-om poslati nešto sa Androida. Nisam uspio nikako upariti ta dva mobitela, na stranu to, ali nešto drugo me zanima:
- na iPhoneu uđem u BT postavke (tamo gdje je BT prekidač i popis uparenih uređaja)
- slučajno sam kliknuo na jedan od uparenih uređaja i iskočio mi je popup koji mi nudi jedinu opciju da obrišem taj uređaj s liste
Kako ja s te točke mogu otići korak nazad i poništiti popup? Ako odem na home, sljedeći put kada uđem u settingse on me odmah baci u BT postavke s upaljenim popupom. Kliktanje u prazno van popupa ne radi ništa. Znam da zvuči glupo, ali ni ja što god probao, a ni vlasnik moba nismo se uspjeli maknuti s te točke. Da ne pričam kako sam se konstantno lovio kako tapčem desno od home tipke u potrazi za back tipkom :D Na kraju smo potvrdili taj popup i stvar riješena, ali zapravo nije ni blizu rješenja.
iPhone ne podržava slanje fileova BTom.
Izasao je JB za iOS 7.0-7.0.4.
Link za Windows
jel to provjereno?
nigdje nema ništ o tome..
Hmmm, neznam da li se isplati napraviti ovaj JB, da li ima netko par savjeta
Prvi put sam napravio JB da li se može ponovno vratiti na staro po defaultu ako nekad poželim.
edit: našao sam http://www.omizio.com/jailbreak/kako...k-sa-iuredaja/
Preporuka da se malo strpite sa jailbreakom. za Mobilesubstrate nije napravljen update, tako ni na cydia za iOS 7. Takoder se dogada da telefon upadne u "loop", a to se moze rijesiti sa ponovnim restoreom. Uglavnom se to dogada onima sto su napravili "over the air" update
napravio sam Jailbreak na iPhone 5 i sve prošlo još prije par dana sve super ali danas sam radio na iPhone 4 iOS 7.0.4 i nedostaju neke ikonice (postavke, kalkulator, imenik) pa sam vratio na staro sve.
Sacekati dok se napravi update MobileSubstrate aplikacije pa ce sve raditi kao i prije
Naravno nisam se mogao strpiti pa sam stavio na 5S JB, naravno nijedan tweak mi ne radi :) od aplikacija f.lux radi ok, i itransmission. Zato bolje pricekati da ms dobije podrsku za 64bit, nadam se da developeri nece opet naplacivati nove verzije kao intelliscreenX, ili gridlock. nemogu docekat da imam 5 ikona u docku :D
I ja napravio JB na iphone5.
Za sad sve radi osim par tweakova koje jos nisam nasao..
Statubar - prikazivanje ako je mute on, ikonice za propustene pozive, smse itd.
Pa ako netko zna.. Neka pise..
tweak ikonica za mute - MuteIcon
i tweak radi na ios7 i5C
Super hvala.
Ne vidi se na lock screenu jedino..
bome da,nisam ni primijetil..
Ne vidi se ni u safariju ni u mailu. Samo na glavnom meniju s izbornikom :(
Bar kod mene
pozz ekipa....imam iphone 4 16 gb ios7.0.4. baseband 04,12,09....
naravno zaključan neprima naše mreže.....ako znate nekakav link za otključavanje
dali se može jailbreakom otključati....itd
zahvaljujem se unaprijed....ĐUKA
JBom se ne otključava mobitel.
Možeš platiti operateru unlock.