Dosta mi je kemijanja, stock je odličan. Ti custom romovi nikad ne rade kako treba.
Printable View
Dosta mi je kemijanja, stock je odličan. Ti custom romovi nikad ne rade kako treba.
Uvijek su mi radili kako trebaju, na svim mobovima. Pronajdes stabilan i onaj koji ti pase i vozis.
No, svatko ima svoje.
Galaxy S1, S2, probao više ROMova, više kernela, više modema...u više kombinacija istih...uvijek je nešto zezalo, ali uvijek. Na kraju shvatiš da ti developeri svaku malo izbacuju novu verziju ROM-a u kojoj ispravljaju pogreške iz prijašnje, i to ide tako stalno u krug. To mi je imalo nekog smisla trpiti na S1 i S2 jer je stock ROM+bloatware bio ubitačan, ali na One-u je savršen + nemam bloatware tako da mi ne pada na pamet to dirati.
Kakva je kvaliteta boje na kučištu? Imate li ogrebotina, ljuštenja itd?
Mob mi je savrsen. Ali kako sam izvan hrvatske treba mi unlock za poluditi. Ali nikako ne mogu tele 2 otkljucati. Za pop i vamo pisite ako tko uspije.
http://www.ms-elektronika.hr/ je nedavno otkljucala moj one X pa ako nisi probaj se njima javiti
jel su se več otkrile kakve mane uređaja?
ili dječje bolesti prvih serija?
uzeo bih nakon dugo vremena htc pa da se ne zeznem..
Evo i ja nabavio One pa da vidimo kakav će se pokazat.
Koristi li itko custom romove?
koristim one-a vec skoro mjesec dana,kupljen u t-mobilea i radi bez greske,prakticki mob bez mane.dvije godine koristen desire hd dobio je dostojnog nasljednika :)
Nitko se ne bi pohvalio da je stigao 4.2.2.? :D
To je super vijest :)
Evo mali vidio sa poboljšanjima:
http://www.youtube.com/watch?v=4urvWq88DL0
Koliko sam skužio, dugi pritisak na Home tipku je sada "settings", a i dodani su neki ZOE-i, te brze postavke u oglasnoj traci...
Isprobavao sam malo One u dućanu, i nekako imam osjećaj da ima uži ekran od ostalih mobitela sa ~4.7" ekranom, čak i od One X-a(makar su po ukupnoj širini skoro jednaki). Pogotovo dok sam surfao po netu, imam osjećaj da je sve "stisnuto" (pritom ne mislim na veću rezoluciju) :)
Možda me vara dimenzija mobitela ili rub oko ekrana.. ne znam..
S3 (makar znam da ima 4.8") mi ima nekako ugodniji ekran za rad, što se tiče širine..
Može li netko, tko ima još neki mob sa 4.7" ekranom, usporediti iskoristivu (po širini) površinu, pa da mi razuvjerit moj osjećaj :)
E hvala ti na ovoj stranici! ;)
Kolko vidim, po njima One X i One imaju istu veličinu ekrana(e sad jesu samo kopirali ili je baš tako, ne znam :)). Za S3 nemaju taj podatak.
Znači i ti imaš taj osjećaj :) Jesi ga uspoređivao "lice u lice" sa drugim 4.7" mobitelima?
Isprobavao Nexus4 nekidan i on ima super ugodan ekran(16:10), samo nemrem naći novoga na "njuški" :)
Imaš za svaki mobitel podatak o dimenzijama ekrana...ideš na npr. compare, izabereš koji te zanima i onda kod svakog mobitela klikneš na detailed view i to je to.
isto tako treba znati da je One daleko od savršenog.
dosta primjeraka koji se mogu pogledati po dućanima su loše izrađeni pa se vide razlike u spojevima oko ekrana,aluminijsko kućište izgleda super ,ali je osjetljivo na ogrebotine i padove pa se lako ulubi,kamera je samo prosječna,baterija nije izmjenjiva i u odnosu na neke konkurente dosta slabija,nema utor za memorijske kartice,tek sad je krenuo update na 4.2.2,a poznavajući HTC 4.3 će dobit na proljeće,a 5.0 vjerojatno nikad...
nema savršenog mobitela,a ni One to definitivno nije...
Slažem se. Ja sam 3 modela pregledao prije nego sam se odlučio za svog, i opet nije savršen po završnoj obradi ali je blizu. Nakon dva modela Galaxy S-a (1 i 2), ovo je raketa, prvi put da imam stock Android uređaj bez lag-a...
treba napomenuti i da se mnogi žale na pregrijavanje kod igranja i u multitaskingu.također neki navode drastično trošenje baterije pod opterećenjem....
a usporediti S i S2 sa One je nepojmljivo...
Samo da kažem da je HTC One iz Vipa zaključan na VIP mrežu...
ali, dostupan je update na 4.2.2
Koristi li netko onu opciju za daljinsko upravljanje uređaja preko infracrvenog na ovom mobitelu i da li to funkcionira kod nas?
Ne funkcionira, skini program Smart Remote, onda funkcionira.
Samo da kažem, ako nekoga zanima, postoji mogućnost micanja BlinkFeed-a, a da ostane ROM sa Senseom 5...
Meni uspjelo i mob radi bez grešaka... :D