bi ja frende da znam di da ga nadjem... kao što je vidljivo iz prijašnjih postova, nisam bas neki wunderkind za androide :)
Printable View
Daj pogledaj što sam te pitao...
brijem da sam ga flashal al je u svakom slucaju crna pozadina u recoveryu...
Onda si vratio original recovery. Ponovi postupak, uđi u CWM recovery kada bude gotov, iz njega pokreni reboot mobitela i tu će te pitati za vraćanje original recoverya pa sad pazi što ćeš stisnuti. :D
napokon uspio! ne znam zakaj doduse al jbg... uspio sam zbrisat one uberkorisne app kao ereader i ostala sranja od prestigia ali nisam uspio oslobodit pre mjesta na internoj memoriji... ima li za to lijeka? ubije me u pojam kad mi se updatea neka app koja je na internoj memoriji pa mi npr. wifi ne sljaka jer ga valjda nema s cime zavrtit... ?
Samo nemoj brisati OfficeSuite jer će kasnije biti problema s nekim aplikacijama. :D To što si brisao se ne nalazi na internoj memoriji nego u ROM-u, sasvim druga particija koja nema veze s internom memorijom. Ja sam to povećao na 2 GB, ali to je malo veća procedura, jedan krivi potez i mobitel je mrtav... :D Naravno, sve se može ponovno vratiti u tvorničko stanje, samo treba vremena. :)
office suit sam ostavil! zakljucujem da ti poucen iskustvom obnasnjavanja kako rootat mobitel zadnjih par dana mislis da se ja nebi trebao upustat u tu avanturu?
A gle, nije ni to problem napraviti kad uđeš u štos. Recimo ja sam to do sad napravio brat bratu 20 puta na ovom mobitelu jer sam se u početku stalno igrao ROM-ovima. Bitno je samo poštivati redoslijed operacija i sve će biti u redu. Na XDA postoje neka objašnjenja, ali uz njih sam često dobivao boot loop ili skroz mrtav mobitel. Kasnije sam napravio neki svoj redoslijed koji mi je uvijek radio. Uglavnom, bitno je samo razlikovati 4500 i 4500T model jer nije za oba isto.
ja sam 100% ziher da imam 4500 (1 GHz proc)... daš link?
I hvala na strpljivosti i pomoci!
U Settings > About phone pod Model number ti piše točan model. Ako imaš taj stari model koji se prodavao prije godinu dana, onda za njega nisam ništa tražio niti bookmarkirao. Morat ćeš kopati po XDA...
stari je, nis, bum videl...
Pozz... imam bijeli 4500T, stavio sam dobar 4.2.2 ROM, i napravio systemsku particiju od 2gb, sad nema vise problema s prostorom, ugl ako treba nekom, posaljem mu.. samo se flasha i ponovno digne ROM i to je to...
nego pitanje, imam kernel za overclock na 1.68, e sad . na crnom od 1ghz radi, ali ne znam dal bi na mob od 1.2 radilo ok? bojim se riskirati :D
iako i taj repartition je isto za 1.0, a radi kod mene bez problema :D
evo sad na stocku radi oko 9000 antutu, dok kaze lik da s 1.68 radi oko 13 k. sto je mnogo bolje nego sada....
koliko vama radi antutu bodova ?
jel moze javno taj postupak? i ja bi isto to htio napraviti..
Registrovao sam se na ovaj forum samo da bih te pitao da li bi mogao ostaviti link od rom-a koji koristis i link odakle bih mogao preuzeti kernel koji omogucava overclock-ovanje jer trazim vec mesec dana i ne uspevam nikako da nadjem potrebno.
Hvala unapred :-). Pozdrav iz Novog Pazara.
P.S. Nabavio sam neki kernel od tvorca rom-a koji je isao i do 1.8 skoro ali ne umem da instaliram. Ako mozes da objasnis kako si to izveo :-).
Pozdrav!
Nakon pokušaja nadogradnje mob krepao, kad spojim punjač puni se ali ne pokazuje na displayu bateriju kad ukopčam na komp svijetli crvena ledica ali se ne događa ništa, ne mogu ga uključiti, ne može ni recovery mod ni master reset apsolutno ništa, jel netko imao sličan događaj?
radi se o prvom sa 1 GHz proc
Pozdrav ljudi!
Koji je najnoviji firmware za 4500? Sve koje nalazim su mjesecima stari, znači da ih nitko ne dojtjeruje. :)
Ima koji potpuno stabilan 4.2.2?
Što sve trebam prije snimanja novog firmwarea? Root i CWM?
ima li itko molim vas v1.0.18 firmware da ga uploada negdje hitno mi treba...