Gle, jel si probao sa Motokitom? tamo imaš opcije za sve moguće sound fixeve, i nebi trebalo biti problema
Printable View
Gle, jel si probao sa Motokitom? tamo imaš opcije za sve moguće sound fixeve, i nebi trebalo biti problema
Nisam probao Motokitom.
Probao sam na ovaj Domichev način, ali opet ništa.
Idem potražiz taj motokit za dload (nemam ga na hardu pa da vidimo...
pazi , kad ga skines (imas pod "linkovi" ) sve ce ti biit na kineskom , klikni i ljevi kut az engleski .. ja isto imam problema az profajlom (nemrem u vibe n ring uc) al to je zato ka jstavljam svu muziku sa p2k manom ..
E ovako
Flexao sam mob već 5i put i sad neću ništa radit dok mi vi ne kažete kaj da točno radim, jer mi je već muka i od moba i od kompa i kabela :D
Dakle, sad je flex netaknut, čisti onakav kakav je dloadan.
Što da prvo napravim? Ono Domichevo o uploadanju filea pa onda ono s PST-om otpada jer sam probao i nije radilo.
GoGs - ono što si rekao da MotoKit ima neku skriptu za sređivanje zvuka - to je navodno samo za v600 i v620, kad sam htio pokrenuti za V3 kaže da je phone mismatch, ali mi nudi yes i no, nisam se usudio pritisnut yes.
KAj da radim? :D
Neće ti se ništ desiti ak stisneš yes, isprobano! slobodno pritisni yes.
ne mora bit da ima veze , ali može biti? jesi li flex stavljao sa radiocommom i stavio kvačicu pod "Ignore all failures" ?
ja sam probo sa e550 stisnut yes , nis se ne dogodi al nis ni ne napravi korisno..= Citat =:
Izvorno postao Domi
slusaj me kaj napravi... prvo , stavi na mobu profil "silenT
onda , odi sa p2kmanom izbrisat ona 2 db fajla.
onda pokreni p2k advanced editor , odi na ring styles , read from phone , SVE h stavi na silent , odaberi kao profil silent
, i par puta klikni na "write to phone"
javi kaj se događa
evo ovako ti ide postupak za v620 flex a i za v3, pa vjerujem da si preskočio onaj korak di treba uploadat 9. systemskih fileova uključujuči i -gain table- jer bez toga ništa od zvuka...
http://bluedevil.info-mob.com/flex_tutorial.html
Pozdrav D.
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
PRORADILO!!! Konačno, već sam poludio :D
GoGs, ako te ikad upoznam IRL imaš pivu/Pago/Colu/viski/u name it od mene, da sam cura udo bi se za tebe :D :D
Enivej, sada radi, uploadao sam jednu melodiju i sada konačno radi.. weeeeeeee
@Domich
Koristio sam MultiFlashFlex
@Darian
Jesi ti siguran da se ovaj v3 flex ne stavlja standardnim putem, preko MFF-a? Jer, koliko sam shvatio iz topica i preko BD-ovog sitea, nigdje ne piše da se mora posebno flexat (kao v620 flex), a i ne dobivaju se nikakvi extra fileovi za upload u zipu ;)
sam ti reko da će proradit , u tome je sva ljepota rola , uvijek te ugodno iznenadi!:thumbup:
LOL, da, već se pomiriš s tim da ćeš morat odfofat od tog flexa - i na kraju proradi :D= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
A danas ujutro u školi si cijelo vrijeme mislim - čim dođem doma idem na forum, ako od jučer navečer nije bilo postova koji bi mogli pomoć sterat ću sve u tri pm i stavit onaj stari P10F9 i s njega sve živo pobrisat :)
A na kraju je završilo savršeno, da nije moglo bolje :)
Još jednom hvala svima na pomoći!
nemoj samo udaju spominjat:rotfl: flex od v3 se može komotno puknuti preko MFF-a, a v620 ne ide preko njega jer javi error-e. Od v620 ide prek PST ->Pflex file...= Citat =:
Izvorno postao Domi
Drago mi je šta si uspio!:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Da, znam kak se stavlja taj flex od 620 jer sam ga neko vrijeme imao, ali mi se baš nije svidio.
Mora se puno sređivati po njemu, ali po mojoj procjeni relativno je brz!
Nećemo više offtopic, ipak je ovo za v3 flex....
da nadovezem na temu.ja sam na svoju v525 jos prije nekih 7 mjeseci stavio soft od v3 i nijednom nisam imao problema s njim...neznam di sam nasao taj soft al nema veze...
nedavno sam stavljao star wars temu od nekog star wars edition V3 ali je bio prepun cingular gluposti i malo se gubio u radu...tako da sam opet vratio stari od v3,samo sam sacuvao starwars slike,melodije i animacije...
e ovo sada ide kao racunarska oprema, samo sto sam postavio 72R, izasao 75R, uzimaj kabli povezuj, ubacuj, podesavaj, i sada sto neko rece drzim kabli i svrbi me, jer ako prebacim na V3 hocu li moci sada da postavim i vece fontove i 12. ikona
Nećeš, jer ti imaš triplets seriju koja ne podržava skinove (samo se editiranjem skinova može dobiti 12 ikona). Dakle, sa v300 ne možeš ništa.
Ovdje je govor o v3 flex-u a ne o flashu, mada flash od v3 NE IDE nikako na Triplets seriju. :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao tomios
pozdrav, stavio sam si v3flex na v300 i imam isti problem kao ti, jesi mozda rijesio to kaj ti se u sms pocinje s velikim slovima?
kolko ja znam , tako je svima , generalni zajeb , ma kaj vam je tak teško stisnut "0"???= Citat =:
Izvorno postao padobranac
ne mogu skinit flex..ima ko novi link.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
pa onak.. lagano smeta...al najviše zato kaj to negdje mora biti, u nekom seemu vjerovatno. Ajmo to naći pa će bit super!= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Iako, osim toga flex je ok, čist je, jedino treba par sitnica srediti. Uglavnom odličan!
ps. al evo sad sam vidio da je gogs napravio svoj, budem ga isprobao pa javim...
Kopao sam po hofou i kao što sam i pretpostavljao rješenje za problem početnih velikih slova u V3 flexu (SE7495AxxH1082) je u seemu:
Seem 0032_0001, offset 47, bit 7.
On - "ABC"
Off - "Abc"
No da se ne bi kitio tuđim perjem, ovo sam prepisao od pks.
Evo, sad je (bar meni) flex savršen!
:five:
ja sam samo flexo V300/V600 sa V3 ništa naročito nisam primjetio problem sa malim i velikim slovima nisam imao,oni koji imaju stare kante kao i ja tj.V300 nabrijane po mome najbolji izbor je SE6446AXXF1148_7.12MB i od v3 je totalno gol kao i ovaj