:thumbup: :thumbup:
Printable View
:thumbup: :thumbup:
midtown madnes ima za ngage na iphone forumu
tek sam se usto i jos sam sav mamuran,isprika na ovoj crtici edit,nisam nista promjenio.... :creep:
samo htjedoh reci da midtown madnes nije n-gage igra vec symbian igra
ajd postaj link od kud se može skinut,ne da mi se tražit,hvala!
registriraj se na http://www.dotsis.com/vb/index.php? tamo ces nec jos dosta dobrih symbian igara
Odličan link. MASTER RESPECT!
Zna netko kako mogu provjeriti da li su n-gage igre igrive na mom mobu? (N 6260)
trebalo bi bit na netu popis,googlaj malo
ali to ovisi o verziji fw-a tako da je to relativan pojam
Dali moze neko napisat kakve nove linkove za n-gage igre!
Tražiš neke određene?
Imaš na linku koji je sodom dao, dot sis. Pod java i tamo imaš n-gage igre.
Evo link pa probaj. Sad sam ga pronašao.
http://www.oddworldz.com/gagers/index2.html
sviđa mi se pozadina (luis royo) :)
tnx,za sharing.
To je sa dotSISa tak da ne bi bilo linka da ga ti nisi dao ;)
Instalirao sam Asphalt GT za n-gage na mom mobu ali nije radilo. Malo mu trreba kao da če pokrenuti igru ali onda izbaci grešku memori full. (na application menageru kaže da imam 8M free memory, a koliko ja znam to bi trebalo biti dosta).
znači da neradi,probaj još restartat phone,ali uglavnom to je to,šteta, (ja imam problema s bojama)
Evo. Sad je proradio. Imam problema s bojama također ali i sa rušenjem.
Kaže "app. closed 6r67". :(
za to nema ljeka,ja sam ga igro ko lud kad sam imo n-gage,šteta.
Da šteta. :(
Jer netko zna jer izašo Leisure Suit Larry Pocket Party i DRIV3R ako jesu ima li netko linkove gdje ih se može skinut!
Mislim da je Larry vani pošto sam vidio negdje link (stvarno neznam gdje).
Možda je pitanje već puno puta pstavlajno na ovim forum-u, ali jeli rade igrice za ngage na
ostalim smartphone nokiama. Jeli je itko isprobao to, a ako je jeli štekaju igrice ?
rade ti na 6600,7610,6670,6260,6630.............ali sve ovisi koja igra radi,i o verzije firewarea.....................uvijek se nade neka koja radi
neke da neke ne,one koje rade uglavnom rade ili imaju problema sa bojama ili zvukom!
i jedna i druga igra su otkazane za n-gage,nece nikad izac,a lary-a imas u java verziji.= Citat =:
Izvorno postao Max955
Za instaliranje ngage igrica treba mi neki blz installer. Gdje ga mogu skinutu na terracro.com to nema.
h**p://www.iphone-forum.org
Koristi search
MOLIM VAS, CENZURIRAJTE LINKOVE
Imas u temi "Trazite neku aplikaciju?"... Potrazi na Search, odnosno Pretrazivanje.= Citat =:
Izvorno postao Frog