Re: Sony Xperia S - komentari, rasprava, pitanja...
Odnijeo ga na servis, pa ćemo vidjeti.
Evo vec tjedan dana na servisu. Danas zvao da pitam sto je, oni vele da cekaju odobrenje sony-a za novu maticnu plocu.... Malo mi je bad zbog toga....
Na kraju promijenjeni konektori i slusni dijelovi (zvucnici). Zasto promjena odluke ne znam i nije mi bitno. Kuciste su relativno ocuvali... Mala ogrebotina na zastitnoj foliji te sitna ostecenja na onoj crnoj foliji ili cemu god vec, a koja se nalazi na zadnjoj strani mobitela iza poklopca baterije. Uglavnom sad radi, do kad ne znam. Izdrzat cu do Bozica, a onda na zamjenu. Prije sam imao Samsung S3, ali ovaj mi je prirastao srcu. Vjerojatno zbog multimedije koja miluje moje vizualne i slusne organe. Jedino VELIKO nezadovoljstvo je samo spori automatski kontinuirani fokus pri snimanju i ne tako cvrsti poklopac baterije koji ima malo lufta (citaj: ne sjedi bas cvrsto u lezistu). Kad je u pitanju zamjena mobitela, volio bi opet sony... nesto s kompaktnijim kucistem, brzim i fluidnijim generic softwear-om, uz poboljsan rad kamere (mislim na brzinu rada u nekim rezimima). Ne puno mpx, koliko kvalitetnog rada za uredjaj koji se zove mobitel. Nekakovu revoluciju kao sto je bio SE K750i.