Mislim da su taj bug riješili ali nisam 100% siguran. Ima li ikakvih novih podataka o cijeni?
EDIT: Yup! Riješeno prije dvadesetak dana.
Printable View
Mislim da su taj bug riješili ali nisam 100% siguran. Ima li ikakvih novih podataka o cijeni?
EDIT: Yup! Riješeno prije dvadesetak dana.
Wii :) sad mogu komotno i mirna srca potrošit lovu :=)
Bug je rijesen odavno. Nema telefona koji nema neki bug.
Tko voli android nema bolje ponude od ove.Update zagarantiran i to konstantno.
Moj hd2 je do jucer vrtio ICS, mogu samo zamisliti sta tek radi ova zvjerka.
Bu
Jel od sutra u prodaji? ima li kakva infa?
Od sutra je u prodaji a za infoe i mene zanima.
Cijena mobilnog uređaja 4999,00 kn
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/3935
U načelu je jeftiniji od iPhona i N9 :)
Jeli ga ima barem u Zagrebu?
EDIT: Nemaju
Bio u VIP centru u Čakovcu, kažu negdje sljedeći tjedan valjda. Ako ste se predbilježili, trebali bi vas kontaktirati kada bude.
moglo bi to biti kao i sa sgs+ :D
fakat su papci, ja sam očekivao da ću ga imat pod borom najkasnije do sutra....bzvz...a ništa, valjda će idući tjedan doći pa da vidimo to čudo...
Neki u Zagrebu su ga navodno već kupili u City centru.
Neorganizirane seljacine u vipu. Veli mi agentica 007 na help desku zvat ce vas kad dodje aparat iduci tjedan ali pogledajte po poslovnicama.Velim ja pa koja je svrha prdbiljezbe ako dobijem aparat nakon svih koji dodju u centar.Tuka suti.
Bio u dva centra gorica i velesajam i samo me gledaju bljedo. Idioti.
Frenda sinoć zvali iz VIP-a da su stigli u sve poslovnice....upravo idemo u centar da si ga uzmem (njemu produženje, meni mob :) )...javim prve dojmove :)
:cthumbup:javim svakako...
I ako možeš nekako provjerit jeli zaključan...
Eto me....uzeo ga za vrlo povoljne novce (najveća zahvala ide frendu na susretljivosti)......početno razočaranje: telefon je zaključan! :( tako da ga praktički nemogu ni isprobati kako spada..malo sam prčkao po meni-jima i sve radi super i fluidno, no čini mi se da je već netko isprobavao moj uređaj, jer na početku nije bilo onog čarobnjaka za postavke uređaja...ništa, ganjam nekog unlockera pa i ako ništa drugo, riskirat cu lovu da mi ga u VIP-u otključaju....
http://www.samsungimeiunlock.com/sam...y-nexus-unlock
Ovo sam ti nasao na webu jer cu ga i ja morati otkljucati.vidim da je pitanje postavio i lik iz hrvatske i odgovorili su mu da moze.
da, samo nisam siguran pod model -koji izabrati...baš Galaxy Nexus ili i9250....
Ajde ako uspiješ otključati javi preko koje si stranice.
sorry....mob je kupljen preko rezervacije u VIP centru na zagrebačkom velesajmu...