Prosvjed na Markovom trgu do ispunjenja zahtjeva ;D ;D ;D
btw. I ja se pitam tko to svako malo iskopa neku prastaru temu...
Printable View
Prosvjed na Markovom trgu do ispunjenja zahtjeva ;D ;D ;D
btw. I ja se pitam tko to svako malo iskopa neku prastaru temu...
Uvjek se iskopa di su ankete.Idem i ja malo kopat :D
BlueDevil je nešto načuo pa je otvorio temu da istera sve to o noklama na vidjelohttp://www.cosgan.de/images/midi/teufel/a015.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/k035.gif
Koliko se sjećam..prvi je izašao Mobil...prije sam kupovao obje novine sad više nijedne..nemam para ni živaca= Citat =:
Izvorno postao Ozzycool
hm....nije losa teorija o tome...skuzio da se SE jako jako hvali uvijek....hm....gdje ima vatre ima i dima :)))
cuj mutavi...nidsi nikad cuo za pravilo da se na netu pishe bez dijakritickih znakova...??:p ma ishhhhhh :retard:= Citat =:
Izvorno postao ozzy@
čćžšđČĆŽŠĐ ;D
Sad sam tek skužio naslov threada: Novinare potplaćuju!
Što znači da dobivaju premalo para. Jadni. Lijepo što se netko toga sjetio.
S dijakritičšćđžkim znakovima ili bez istih....
hahahhaha evo su me mamlazi istrapali zbog čćšđž hahahahhaha ajme....aj dobro necem vishe:pp:))
Ja nisam znao oa novinare iz Moby-a potplaćuju ali ja čitam i Mobil i Moj Moby i obadvoje mi je dobro ima puno zanimljivih članaka i tako što i svako od njih ima stranice o Locomobyu. Tamo sam saznao da možeš slati MMS poruke po 10 lipa i ima puno stvari.Zato neću promijeniti moje mišljenje i obadva magazina će mi biti dobra makar ljude iz Mobya POTPLAČUJU
POTPUNO se slažem!= Citat =:
Izvorno postao Babaa
Ako ce se u Mobil-u dijeliti otkazi i bude slobodnih mjesta javljam se za posao :D
Gdje da pošaljem životopis? :)
kupi Mobil pa procitaj.
A cuo sam da su autora teme prije nekog vremena zatukli i uzeli mu mobitel jer inaće voli pričat gluposti. Inače ono s početka teme bi ispao JA samo se nemogu još pokockat jer do sada nisam prodao niti jedan telefon :). u stvari najbolje bi bilo da mali pita svog starog tko sam ja i odkud mi telefoni i u koju svrhu. jer ono je žestoka optužba :)
MMS za 10 lipa????
Uostalom nekako mi oba casopisa nisu interesantna jer sve saznam po internetu puno prije nego to dode do nasih casopisa. A nadam se da ih se sve potplacuje sto vise jer ionako sam odlucujem sto cu kupiti a ne netko tko pise za neki casopis. To sto netko neki mob hvali mu sigurno ne povecava trajanje baterije, broj boja na ekranu i dodaje nove funkcije....... osim ako se ne ide u toliku krajnost da se laze, ali opet sve informacije se prelako provjere.
Osobno, niti jedan test mobitela u Mobilu me ne dira, vec sam prilikom kupnje vodjen vlastitom nahodjenju;D;D
I na kraju jesu ti novinare placeni ili nisu:bunny:
pa naravno da ih potplačuju jer po njima su svi mobiteli savršeni.......
Ili su samo možda novinari svjesni da je određenom profilu korisnika i Siemens A serije dovoljno dobar telefon s obzirom na ono što oni traže od telefona.
Citam i mobil i moby i presretan sam sto u nasoj zemlji imamo dva casopisa vezana za mobilne komunikacije.A sto se tice "potplacivanja" u to ne ulazim jer svko moze pricat sto hoce!Ionako uz casopise citam i recenzije po netu ak me nesto zanima!
Kaj ima i časopis ovaj??:)
Prije nekih mjesec dana sam se registrirao na ovaj forum....Kako se zove časopis i kolko košta?
Vidiš logotip na vrhu u lijevom kutu? Samo još dodaj "media" i imaš ime časopisa...
http://www.mobil.hr/= Citat =:
Izvorno postao blozer
hehe...ma ja sam prek linka sa pceksperta došao na forum i registrirao se .. nisam ni vidio main page....Ako je časopis fobar kao i ovaj forum... budem ga kupoval:thumbup: Idem sutra baš ga kupit na kiosk