znam da zvuci vec pomalo glupo ali jel nece nista uopce naplacivat sta cu se na taj nacin registrirat,nikakve dodatne troskove mi nabijat uz potroseno vrijeme na netu sta se naplacuje?e hvala ti unaprijed
Printable View
znam da zvuci vec pomalo glupo ali jel nece nista uopce naplacivat sta cu se na taj nacin registrirat,nikakve dodatne troskove mi nabijat uz potroseno vrijeme na netu sta se naplacuje?e hvala ti unaprijed
Ništa. Preko toga čak možeš obnavljati račun. Dakle 100% nikakvih troškova nećeš imati= Citat =:
Izvorno postao sirius
a ima li di za besplatno slanje s moba
Ti se šališ jelda? :D :D= Citat =:
Izvorno postao ??????
ej ja sam ima neki program na java bazi za slanje preko gprs ali mi nešto nije tio spoji se pa zabloka i I AM SERIOUS sam
da, samo sto taj program radi preko icq-a a to vjerojatno znas da je za hrvatsku ne vazi a druga je opcija da saljes preko slovenskog operetora a to pak vrijedi samo ako si u sloveniji,tako da tu opciju mozes slobodno prekrizit,...idemo dalje...
Znači: sljedeći
Evo, da ovdje napisem, da ne otvaram novu temu (po koji put istu :rolleyes: ).
Apolo Basic - Dobijete 10 kredita kad se registrujete, i, ako se neko drugi registruje i vas napise kao "refferer-a" dobijate jos 10 kredita. Znaci, mozete se registrovati pod necijim brojem (i potom primiti aktivacioni kod na taj broj), upisati svoj broj kao refferera (u settings) i vama ide jos 10 kredita. :)
Znam da vi na Vipu imate 15 besplatnih poruka dnevno, al' bi ovo moglo biti korisno za one koji nisu na Vipu ili su u drugim drzavama. :thumbup:
"New registrations are currently disabled for your region. Please try again later"
Toliko o tome, i guess :(
Klikni na link http://smscity.com/ , registruj se, unesi podatke u trazena polja
Country : zemlja
Mobile number : broj telefona
First name : ime
Last name : prezime
Password : sifra(bilo sta)
Repeat password : ponovo sifra
E-mail : mail na koji ce ti stici aktivacioni kod
Address : adresa(lupi bilo sta)
House no : broj kuce
Postalcode : postanski broj
City : grad
Date of birth : datum rodjenja
Gender pol, biras MALE-muski ili FEMALE-zenski
Phone : Prepaid
Contract- iliti postpaid
Stikliraj I agree with the General Conditions i klikni na register, proveri podatke i ponovo klikni register, i onda ce ti poslati aktivacioni mail. U njemu klinki na jedini link, i onda ce ti poslati na mob aktivacioni kod koji unosis u prazno polje i klikni na register ispod i to bi bilo to mogu da se salju poruke na sve mreze i kada se neko registruje na vas nalog dobijate kredit za slanje poruka.Cool je
http://smscity.com/
regajte se stvarno je dobar site, dobijete 20 kredita
ako se netko rega preko vas dobijete 50 kredita, jedan sms (normalan sms bez reklama i da pise vas broj kao posiljatelj) kosta 10 kredita, ako se malo potrudite i imate 2-3 broja i 2-3 maila mozete rullati okolo sa sms-ima
Dobra je to stvar...,nego jel zna neko za nekakav program za slanje sms-a,A da se NE NAPLAĆUJE?
A preko neta
pa sta je ovo ako nije besplatno slanje poruka preko interneta ?
probajte pa cete skuziti ...
btw ima anonymus poruke mozete napisati kao posiljatelja sta god hocete,
P.S. inovator zasto si mi editirao link ???
dobro znaš zašto, pa ne moraš ni pitati :ban:
http://wadja.com/home.aspx, registrirajte se, uploadajte obavezno bilo kakvu sliku za avatar, i saljite koliko god vas na sve mreze u svijetu, kad upisujete broj ide ovako:
Vip
+38591xxxxxxx
T-šrot:
+38598xxxxxxx
TeleLog10100...zakljucite sami:flame:
uzivajte:beer:
taj wadja je super, al svako tolko poruka ne stigne...