Odi na portal Tele2 i klikni na cjenik!
Printable View
Odi na portal Tele2 i klikni na cjenik!
Pretpostavljam ovaj (kad je ljudima tesko poslati link):
http://www.tele2.hr/files/Cjenik_Tele2.pdf
Unutra stvarno pise [Cjenik je važeći od 18. lipnja 2011.]
Gledam taj cjenik i vidim da su digli cijenu na Apsolutno najjeftiniji pozivi!
Prije je bilo 0,08kn sada je 0,18kn, a svi ostali uvijeti ostali isti!
Ispada da oni nemaju nekog sposobnog ekonomistu/managera koji bi znao izracunati da li im se isplati 0,08kn (da budu jeftiniji od Tomato-vih 0,09kn) ili ne! :D
Evo ako nekome treba cjenik od 1.6. za usporedbu:
http://www.mediafire.com/file/cmjv38...ele2_01.06.pdf
Od sutra prestaju vaziti data paketi (XS, S, M, L) na bonove, promo razdoblje je do 30.06.11........a sta dalje ?
Nece sniziti cijenu, vec ce mozda povecati promet, recimo sada je kod Tele2 150Mb za 25kn a takav isti paket je 20kn kod t-mobile (Simpe). Pa se nadam da ce oni dati 200Mb=25kn i mozda dati veci paket (500Mb ili 1Gb). :)
Meni kolicina u paketu dovoljna, cijena postena, samo da ostane. To sto negdje ima malo povoljnije nije mi nesto presudno, jer u kombinaciji sa KnockOUT tarifom i cijenom od 0,39 + uspostava + PaketL + KnockOUT zero, ja zadovoljan.
e promjenili asolute...sad je 0.18..poslali mi 10kn ka fol za nesto i lagano obavjestili da mi je sad skuplje 10 lipa.....izgubili su rat sa tomatom...sigurno...
jedno pitanje... poslali mi poruku da 1.7. završava promocija za surfanje 10 lipa po 100kb i da pošaljem taj PAKET na broj i imam do kraja srpnja besplatan paket za surfanje..
e sad, ja sam na knockout 50, bez ikakvih paketa i dodataka, znači samo knockout tarifa.. plačam od 60-90kn račune.. internet promet mi je od 5-10MB..
nisam pogledo taj novi cjenik.. koliko će sad koštati promet? ne surfam puno kad imam šrot od mobitela (W890i), tu i tamo pogledam fejs i neke stranice..
i dal mi se isplati preći na kakvu drugu tarifu? znači napominjem, ne radim veće račune od 80kn..
@Tom_Bill
Pricekaj sutra ili par dana pa vidi, ne mogu vjerovati da nece ponuditi nikakav novi paket ili nesto novo?
To bi bilo suludo, pogotovo sto konkurencija ima pakete i cak su sad nesto jeftiniji nego Tele2 (govorim za prepadi)!
A sto se tice cijena van data paketa sada ti je 0,20kn=100kB
jeste li vi dobili poruku da su od 29.06. izmijenili opce uvjete poslovanja i da je dodana tocka 2.6.? sto to tocno podrazumijeva?
EDIT: nasao sam "U članku 2. iza stavka 5. Općih uvjeta poslovanja Tele2 dodaje se stavak 6. sljedećeg sadržaja: “Usluga koja bi samim uključivanjem/dodjeljivanjem mogla prouzročiti troškove trećoj strani i/ili korisniku, bez da je korisnik poduzeo radnju za pokretanje navedene usluge, uključuje sa samo na zahtjev korisnika“. "
To su morali dodati zbog odluke HAKOM-a.
imam pitanje, moze li mi netko negdje pronaci važeci cjenik za tarifu MEĐU NAMA 50 (tele 2) na dan 13.10.2011. ? ja sam pokusala ali ne uspjevam. nasla sam cjenik koji vrijedi od 31.10.2011.
Pogledaj ovaj (vrijedio je od 1.6.2011.)
http://cafe.mobil.hr/threads/71798-N...l=1#post991938
hvala