e ljudi pomoć kaj znači kad mi kod rootanja kad učitava image file sa kartice napiše CID incorrect i normalno onda update fail
Printable View
e ljudi pomoć kaj znači kad mi kod rootanja kad učitava image file sa kartice napiše CID incorrect i normalno onda update fail
Zanima me kakav je 3G modul u ovom mobitelu. Pitam jer mi je upload negdje 0,3Mbps a kada tu karticu stavim u 3G stick na komp, bude do 2Mbps!? Zna netko?
Pozdrav svima,
ovako imam Wildfire S sa CM9 MOD-om ,
uglavnom htjeo bi vratiti original software na njega,
ja sam ih našo ajmo reč na stotine po svim android
forumima,
ali svaki koj skinem mi krene isntalirat, dovrši instalaciju i jednostavno mi samo pokazuje znak HTC i to je to,
i ne mrda dalje.
molim nekog ako je imao slicnih problema da mi pomognem, pa makar da mi da stranicu
gdje skinuti original ROM za njega.
Hvala unaprijed,
pozdrav
Ovako, imam unutra sd karticu od 2GB ali stalno mi pise da je memorija na telefonu premala za ista zivo radit na njemu...Kako aplikacije ili bilo sta prebacit na karticu da mi se oslobodi memorija telefona?? Kad idem u postavke pa tamo ono oslobodi memoriju nemam vise uopce aplikacija a svejedno mi memorije premalo...??
Upravo zbog ovoga jedva čekam se riješiti ovog mobitela. Nisam rootao mobitel ( jer se ne kužim u to i strah me da nešto ne spi** im ) i postalo je neizdrživo. Sve aplikacije koje sam mogao prebacio sam na karticu, a otprilike 3 puta dnevno dobijam poruku da moram prazniti predmemorije jer je pohrana puna. A o skidanju novih aplikacija da ni ne govorim ( na kartici pola GB slobodno, a dobijem poruku da nemam dovoljno prostora ). Gadljivo.
Više nikad neću uzimat mobitel koji ima internu memoriju manju od 4 GB :-))
Pozdrav, jel može mala pomoć vezana za ovaj uređaj.
Trebaju mi upute za vraćanje na tvorničko stanje. Probao sam skinuti RUU romove u zip formatu, ali mi javi nekakvu grešku u bootloaderu.
Kakva se tačno greška javi? Ako se RUU razlikuje od onog s kojim je telefon kupljen, a bootloader nije otključan, onda ga neće biti moguće instalirati, pa trebaš ili skinuti odgovarajući RUU, ili otključati bootloader, pa nabaciti neki koji želiš. Marvel_S_HTC_Europe_2.13.401.2_Radio_47.23a.35.303 5H_7.53.39.03M_release_225747 možeš skinuti sa http://www.mediafire.com/?ih6amhh2kzm4q6g, a upute za otključavanje bootloadera, ako telefon nije tvornički došao s tim softverom, a bootloader je zaključan, na http://forum.xda-developers.com/show...php?p=21114312.
Otkljucan je bootloader. Zapocne s loadom RUU zip filea, i onda na kraju javi no image or wrong image. Evo sad sam probao i s ovim sto si linkao, opet javlja istu gresku.
EDIT: dodana slika
http://img145.imageshack.us/img145/3...0323222738.jpg
Pozdrav, na mobu ne radi osvijeljenje ekrana, dali treba drugi ekran ili?
Da.
BTW ajde se drugi put ipak suzdrži od otvaranja nove teme za ovakva pitanja. Zato postoje ovakve generalne teme.
Problem sa wildfire s, prestale raditi one 4 tipke dolje. (home ...)
Mob se ispraznio do kraja, napunio ga, upalio i vise nerade! Probao reset, update na novi soft (sve orginal) ali i dalje nista.
Ekran radi normalno, touch precizan i sve ostalo ok. Senzor svjetla pali i gasi svjetlo na tim tipkicama uredno, ali one nerade :(