Ne koristim nikakav Market Access i sto je najbolje, nemam nikakvu kreditnu karticu "linkanu" sa google accountom.
Printable View
Nevjerojatno je da su već prošli mjeseci od najave a da market još uvijek ne radi. Mogao bi neki informatički novinar malo mrdnuti dupe iz ureda a ne samo prepisivati tuđe vijesti i istražiti kod koga je problem, Google ili naši operateri, država...
Kod mene sve normalno radi otkad sam instalirao staru verziju Marketa...
http://www.pohrani.com/t/w/V5/4z43Aa...026-153848.jpg
To je "stara" verzija?!
Onda ja imam ultrastaru, u mojoj nije ovaj titlebar zeleni nego sivi.
Stavi noviju onda :D
Android market 2.3.6(treći post, flashable zip)
Najnovija verzija Android market 3.1.6(isto flashable verzija)
Ne mogu, koliko znam bilo koji noviji Market je iskljucivo za GB (2.3), a ja sam na 2.2.1 kao sto rekoh. Cak i ovaj sto si linkao, pise da je za CM7 sto je GB.
Vec sam ih probao par, ali dobro, probat cu i taj. :)
Nije da meni zapravo treba ikakav noviji Market, ovaj mi radi sasvim uredno, samo mi je glupo malo ako ne vidim i necu vidjeti placene aplikacije samo zato sto sam na "starijem" Marketu.
EDIT: Evo sad sam provjerio, moj market je verzije 1.82, ako nesto nekome znaci.
EDIT 2: Ha, eto, bas kao sto sam i rekao: http://forum.xda-developers.com/show...3&postcount=11
Sve u svemu, mislim da je moj Market najnoviji koji uopce moze ici na Froyo, te da ce tako i ostati.
T-Mobile, piše u profilu.
Well, ovo je zanimljivo.
Dakle dosad sam imao 1.82 vec ne znam koliko dugo, vise od pola godine vjerojatno. Kako god okrenuo, koje god hackove koristio, nikad mi nije ponudio da napravim upgrade na ista novije. I sad nadjem 2.2.6 za Froyo (hvala yager :) ), pokrenem, i ajde, radi. I onda pokrenem opet i izgleda potpuno drugacije. Provjerim verziju, ono 3.1.5. E svasta. Ne samo da nisam vjerovao da tako novi Market uopce vise ima za Froyo, nego se updateao sam od sebe, da me nije ni rijec pitao...
I meni se tako samo pojavio novi market koji je btw sporiji od starog.
Novi market (3.+) je užasan. Vratio sam se na 2.3.6 i s titaniumom freezao "market updater" app.
Navodno je 3.2 brži iako izgleda isto. Tko hoće neka proba i podijeli dojmove. Meni se ne da :D
Da... I ja sam zasad slicnog dojma, iako ajde, bit cu fer i dat cu mu jos par dana da se "iskaze". Srecom pa sam 2.x stavio u /system/app a novi 3.x mi se nakeljio u /data/app pa dakle imam jos uvijek stari i novi se lako obrise. :)
Da, ali s novim Marketom se ne može, to je problem koji nikako da riješe. Možda bi i tebi radilo kad bi stavio stari Market.
Spor je, sporo ulazi u app makar mi je uvijek upaljen u pozadini, sporo otvara ono najbitnije - my apps rubriku, a da bi dobio my apps opciju u meniju, app se prvo mora loadirati. Jesam li spomenuo da je spor?
Konkretno na 2.3.6 otvorim app, stisnem menu i odaberem my apps u svega par sekundi - i lista je tu. A imam sve funkcije novog marketa.
Koliko treba google-u da authorizira karticu? (koji je način autorizacije) kako se uopće provijeri da ti je kartica prihvaćena?
juče sam popunia račun(i upisa karticu s kojom kupujem i na paypall..
stalno mi izbacuje pogreška pokušajte ponovo na mobitelu...a na web marketu mi (
""Ovaj app je nespojivo s VIPnetom HTC Nexus One.
VIPnet HTC Nexus One
Ova stavka ne može biti instaliran na uređaj.""
imam broj na tomato...
Mislim da je upravo u tomatu problem. Market ne radi ni sa VIP-om a kamoli sa njihovim virtualnim prepaid operaterom.
kome se žalit?! :D :(
sinoć sam "tipu" od aplikacije pisa da nemogu skinit aplikaciju...on veli da je dostupna za moju zemlju..
ha...neznam jel bi šta pomoglo pisat službi za korisnike!?
(:(
nije mi jasno kako se nemože drito na komp skinit aplikacija(ako se plati uredno)??
Ne znam sto je tu cudno. Mogucnost da se aplikacije skidaju izravno na racunalo otvara ogromne potencijale za manipulacije i piratiziranja. Ista stvar je i sa kupljenim Java aplikacijama, uvijek ide izravno na telefon i nikako drugacije.
Zapravo bi se trebalo što više nas žalit, Googleu i svom operateru. Osobno ću se žaliti i jednom i drugom. Ako nas se dovoljno javi možda se konačno nešto promijeni.