Update:
Neradi ni meni vise Advance Device Locks Pro. Nece vise nista zakljucat.Cudno
Printable View
Update:
Neradi ni meni vise Advance Device Locks Pro. Nece vise nista zakljucat.Cudno
bok društvo da li netko zna i ima link kako se instalira NAVIGON navigacija na c7
Sto je s aplikacijom accu weather.Nemogu je stavit kao widget na home screen tj mogu ali cim ju stavim imam u onom polju za search grada u kojem zivim prekrizenu kao signalnu antenu. To se dogadja samo kad aplikaciju stavim na home screen.Onda neradi ni u aplikacijama.Cim ju maknem sa home screena ona radi normalnu ali moram ici u aplikacije.?????????????
u home screenu stsni opcije pa widged u mreznom nacinu rada
Tražim aplikaciju koja se zove "White", nešto kao QTorch, tj. služi kao svjetiljka Imao sam je prije i bila mi je najbolja od svih tih a sad je nikako ne mogu pronać.
Pitanje za one koji koriste aplikaciju Slide Answer.
Kako se mijenja polozaj aplikacije(slideova za javljanje) na ekranu?
Hvala
Gdje se može naći za download alfanumerička tipkovnica poput one na Nokiji 5800.Treba mi da je instaliram na Nokiju 701.Unaprijed hvala:)
Ima li netko instalaciju za Croatian Traffic & Weather aplikaciju? Vise je nema na ovi storeu.
Ili netko zna kako tu instaliranu s jednog moba prebaciti na drugi?
Sent from my Desire HD using Tapatalk
potvrda je istekla neki help molim ?
ovo ne funkcionira
14. Kada hoću instalirati aplikaciju, mobitel napiše da je "potvrda istekla" (certification expired) i neće instalirati aplikaciju. Kako ju instalirati?
Ako vam se pojavi ta poruka kod instalacije aplikacije, odite u izbornik -> postavke -> datum i vrijem, i tu promijenite datum. Dovoljno je da vratite par mjeseci unatrag (dan i godinu nije potrebno mijenjati). Nakon što ste vratili par mjeseci umazad, pokrenite ponovo instalaciju aplikacije. Sada bi se trebala aplikacija normalno instalirati. Nakon završetka instalacije vratite u postavkama na točan datum.
pomalo shvačaš, neka. Ali nemoj u x tema postavljati ista pitanja.
ja nikako da nadjem nekakav music player za n8, postoji li uopce tako nesto???
jednostavno mi ovaj ne dgovara, jer ne nudi mogucnost uvida u playlistu, opcije i podesavanja, pa trazim neki drugi, ali nista nema na nokia store-u. nasao sam nekakav lcg jukebox van nokia storea, ali cini mi se da taj nije namjenjen n8!?