jel ima ko da je uspio to složit na v525 , ja sam frendu stavio na v300 i radi ko blesavo , al na 525-ici , ni za ništ!!
Printable View
jel ima ko da je uspio to složit na v525 , ja sam frendu stavio na v300 i radi ko blesavo , al na 525-ici , ni za ništ!!
Ja sam uspija,citaj malo postove.Procitaj 73 post!!!
@lujito
:confused: i ja imam nedirnutu (osim seemova) 525, pa mi ne radi. Mora bit nešto drugo u pitanju.
Stvarno me zanima postotak ljudi sa 525-icama kojima je upalilo ovo blicanje vanjskog displaya! :zbunj:
Dali je vrijeme za anketu? :creep: ;D
Stvarno ne znan.Jedino sta san ja minja bili su seemovi.Zadnji put sam napravija vecu promjenu semova kad san stavlja u mob onu temu xp pa mi je ST BRALE posla tu temu i u njoj su bili par seemova koje san mora ubacit da bi moga imat tu temu,tj tu shemu boja jer se u 525-icu ne mogu ubacivat teme.Oces da ti posaljen na mail te seemove pa da onda pokusas???????Nemozes nista izgubit,svoje orginalne seemove kopiraj i pokusaj sa ovima,pa mozda skuzimo zasto nekome oce a nekome nece da blinka vanjski ekran????????A kasnije opet vrati svoje seemove.ZIVIO
Ajd da probam i to kad sam već sve drugo! Šaljem ti mail na PM!
Nasao sam jedan funlight sa motorole e550(sve orginalno,cak se na njoj nisu mijenjali seemovi do danas).I kad njega stavim tada mi blinka tipkovnica i unutarnji ekran a sa ovim sta san ga dosad ima blinka mi tipkivnica(bez unutarnjeg ekrana) i vanjski ekran.Postoji li nekakva mogucnost da mi sve troje blinka(unutarnji i vanjski lcd i tipkovnica)?Mislin ono da se ta dva kombiniraju.MOB-v525 sa orgigi soft!
Ej BD mozes li mi reci gdje si nabavio tu svjetlecu antenu i koliko si ju platio. Ful me zanima. I ako ti se da pa da posaljes koju sliku...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Tu smo off-topic. Pogledaj thread o naručivanju sa DayDeal.com sitea. Tamo sam je nabavio, a u threadu ima sve o tome.
Ovak ja imam v550@v620 i uploadao sam onaj funlight sa 15 posta i ukljucio u mobu da svijetli i to je to.Tipkovnica i unutarnji display blinkaju a na vanjskom mi kao blinka al se svjetlost smanjuje mozda 10%.Jel onima kaj tvrdili da im blinka vanjski display isto tak il bas blinka da se skroz pali gasi?
Kad iden otvorit funlight iz 15.posta,otvara mi neku stranicu sa mnogo kvadratica.Mozda je to do Internet Explorera.
EagleONE,ako si ga ti uspija skinit mozes mi ga poslat na mail,posla san ti ga na PM.
Cudno,ovaj funlight iz 15. posta mi uopce ne radi na mobu,svi drugi rade.Bilo koju boju da stavim,ne dogada se nista.znam da je to za v600,al kad iz ovog funlighta stvim opciju nokturno takoder nista ne blinka.
EagleONE,hvala na funlightu.
E vidiš, njemu radi a tebi ne. Tako isto tebi bar neki radi, a nama nekima niti jedan ne.
Ja velim - bolje išta nego ništa...
lujito , daj postaj par svjih funlightova kojio ti rade , il mi pošalji na mail , možda bi i meni šljakali , kad kažeš da ti ovi sa ovog threada ne rade (ko ni meni), ko zna!?
domich@net.hr
Evo tu jedan RAR za skinut, ima ih unutra 7 komada. Pa probajte...
HVALA , ,sad ćemo mi to isprobat!
I jesi isprobao?= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Ja imam onaj s 15 posta i dogodilo mi se kaj je netko vec i pisao.Zvonio mi mob i kad se htio javiti mob mi sam prekinuo i resetirao se.
a evo jesam , i koji god da stavim , uvijek isto , samo tipkovnica blinka i to je sve , ah , nemam sreće! :retard:
Bit ce stvarno da se ne radi samo o flashu ili flexu ili cak o vrsti moba. Mora biti da je to neka hardverska fora. Da se pohvalim meni radi na mojoj v300. Ako se ne varam stavio sam funlight od v620 flexa i radi u svim mogucim opcijama
da stvar je u flashu i flexu..isti flex na dva moba jedan je v525 drugi v550 jedan ima soft 58r drugi ima 27r (funlight full isti). Na v525 blica samo tipkovnica a na v550 sve i vanjski.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Ovim putem bi zamolio nekog forumasa dobre volje koji ima funlight u kojem blica vanjski i tipkovnica da mi ga posalje. (ne zelim da mi blica unutarnji)
mail je jdabic1 et vip.hr
jdabic1 probaj funlight od flexa v620. Taj ja koristim i radi super. U svim mogucim kombinacijama
zaboravio napomenut da je na oba moba indentican flex od v620...= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Evo meni je uspilo iz prve na motoroli v525 Flash -G_OB.09.4FR i Flex -SE6452AXXP10F9.imao sam onaj stari funlight.pat tako da sam samo nabacio novi a to je bio (funlight external flash with Blue charge light.pat).koji sam skinio sa desetog posta!! full je kul lipo u taktu blicaju tipkovnica i vanjski displej!!!!
I ja sam uspio ne mogu vjerovat, vanjski ekran i tipkovnica mi blicaju ko ludi, probao sam dosta funlighta ali jedini koji mi je uspio je iz posta 90, neznam tocni koji jer ih ima više mislim funlight-001.pat ili funlight.pat !
Nesto mi je palo na pamet.Moze li biti uzrok problema sa funlightovim stari funlightovi koji se nalaze u mob kad ubacujemo nove preko njih.Malo san provava funlightove od Devila pa mi se ucinilo da isti funlightovi razlicito rade s obzirom koji se funlight nalazio prije u mobu.