-
-
i jel itko dobio nadogradnju na ICS?
-
jel uopće izašao službeno?
-
Izašlo je samo za Američku wifi verziju. Prije nego dođe na Europsku 3G verziju će sigurno još doći na Američku CDMA verziju tako da vjerojatno neće tako brzo.
-
Evo samo da kazem, moj xoom se vise ne zeli upaliti.. kupljen je 11/2011 , i neki dan, nakon sto sam ga najnormalnije ugasila, vise ga nisam mogla upalit.. niti sa kombinacijom power tipke i volume.. 07.05 je otisao na servis u agram..
Ne znam jel itko imao slicnih problema?
-
krepala matična ploča. ili procesor. definitivno nešto od toga. ista stvar i sa mojim milestone-om davno.
btw, moje saučešće u vezi agrama :jesus:
-
Xoom 2 u pitanju: svi youtube klipovi postavljeni u okviru bilo kog foruma (različiti software-i foruma) koče i zamrzavaju se i ... isto kao i gif sličice. Ti isti klipovi i slike rade normalno van foruma (znači direktno na youtube ili slike u browser-u).
-
-
Ne, regularno sa defaultnim browser-om (mada je isto i sa Operom i FF-om)
edit: nisam dodao da je na početku sve bilo OK i da potpuno iste programe imam i na tabletu i na telefonu, a na telefonu sve radi bez problema. Razlika samo u verziji Androida...
edit2: kako da dobijem USB mass storage na Honeycomb-u. Nešto tražio, prčkao (probao sa AltMount) ali nisam uspeo.