http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjet...S/11825/935575
Printable View
-da zvao sam i ja u međuvremenu sluzbu za korisnike i prava na "akciju" se gube ako se sa neke vece tarife prijeđe na manju(npr.600-->400 , 400-->150) no ako se sa manje prijeđe na veću akcija i dalje vrijedi po starom!
-i dali neko zna jel su HTC Wildfire i Samsung I900 Galaxy S lokani na Vip ili su free uredaji!
Lokani i Wildfire i Galaxy S
kupio sam 2 desire-a, jedan 24.11. drugi 29.11. u vipu i nisu bili lockani
znaci dolazimo do zakljucka da sve ovisi o tome kako naletis.
jel zna tko koji se apn mora upisati s prelaskom na sve za mene tarifu? prije sam imao data.vip.hr na mobile broadband 512. jel sad ide gprs0.vipnet.hr ili? hvala
edit. malo brzoplet bio pa sad nasao na stranicama vipa
Preko kojeg APN-a se trebam spajati da bih iskoristio paket podataka koji imam unutar nove tarife?
Kako bi iskoristili podatkovni promet podataka koji imate unutar tarife možete se spajati preko sljedećih APNova: data.vip.hr, grps0.vipnet.hr.
apn access point network. upisuje se u postavkama za internet spajanje, sad zavisno o mob moras potrazit, u svakom slucaju sluzi kao točka preko koje se spajas da bi imao pristup internetu odnosno pravljenju prometa. ja sam sebi upisao gprs0.vipnet.hr s obzirom da su mi to u SZK rekli dok data.vip.hr upisujes valjda ako imas broadband mobile stickove
Jer oni koji ne provjere i ne postave settings će imati vesele račune. :)
Bok ljudovi! :cthumbup:
Evo, upravo sam se vratio iz jednog VIP Centra (necemo reci kojeg). Bio sam tamo s namjerom da produljim svoju pretplatu i da sklopim jos jedan novi ugovor (u biti prijelaz na pretplatu). Oba ugovora s trajanjem od 24 mjeseca uz trajni nalog. Prvi ugovor uz mjesecnu stopu od 250 kn i drugi ugovor po 150 kn mjesecno. Naravno iskoristio bih blagdansku ponudu od 50% popusta na mjesecnu naknadu. Uz to mislio sam odabrati dva mobilna telefona: HTC Desire i HTC Desire HD. Prodavac mi kaze da trenutno mobiteli nisu dostupni niti u VIP Centru, niti u cijeloj Hrvatskoj te da ako zelim ih mogu rezervirati. Ja pitam da li mozemo rijesiti odmah oba ugovora i makar uplatiti vec oba uredaja pa kad stignu, stignu. Dobijem negativan odgovor. Naime prodavac mi veli da ako NE stignu do 31.12. morat cu odabrat neki drugi uredaj (!!!).
Slijedi moje pitanje i moja, ako hocemo, frustracija:
Zar nije moguce vec danas 08.12. potpisati oba ugovora, odluciti mjesecnu naknadu i potom uplatiti oba uredaja? Tako da uopce nebi bio problem ako stignu u sijecnju ili veljaci...
Zahvaljujem unaprijed!
Marko
Ne jer se na ugovor ispisuje IMEI aparata koje je uzet.
Bez upisivanja aparata sistemski nije moguće zaključiti ugovor.
Wow.
Vip Služba za korisnike:
Promocija vrijedi za iPhone
iphone od: 17.12.
Ja sam vec odustao od iPhone-a... pogotovo u ovom razdoblju. Bit ce nemoguce se ga docepat... :/
jeftinije od TM:
http://www.vipnet.hr/iphone
Bilo bi krasno kad ovo ne bi bila samo Božićna promocija, nego cjene zauvjek. Ja bi se prvi vratio nazad na vip. Sad sam, nažalost, još u Tele2 pod ugovorom par mjeseci!
A nema kod njih penala; nego moraš platiti puni iznos minimalne mjesečne potrošnje do kraja ugovorne obveze; tako da mi se i ne isplati.
Znači, na pretplati više ne daju onu promociju od 1200kn kroz 24 mjeseca?
Baš sam danas odlučio da Tele2 isplatim do kraja ugovorne obveze, i odem na zatrag na VIP. I sad vidim na web-u da više ne spominju tu promociju. !
Da, od 1.12. ta promocija vrijedi samo za prepaid korisnike
mogu li prebaciti prepaid iz bilo koje mreže u vip pretplatu i da mi vrijedi tih 1200kn?