Stari divim ti se :thumbup:
Printable View
Stari divim ti se :thumbup:
Vjeruj mi zivce sam izgubio,decku od kojeg sam dobio flex i flash za v550 mob je riknuo al kad je on pogledao malo po mom nije mogao vjerovat koliko imam funkcija,njemu nije bilo pola ko meni.Veli da se moze vratit na v600 flex i flash ali ima opet neka fora sa brisanjem i dodavanjem fajlova.Moj je zasad u tisini,i memoriju sam digao do nesto malo vise od 7 i pol mb.Ma strava je mob ali nadam se da ce novi flash popravi silne bugove.
Sta ima od novih funkcija sem videorekordinga
Dosta je novih al ne kuzim bas sve jer nisam nasao hrvatski jezik jos,koliko sam primjetio mozes mijenjat ikone u meniju,teme nariktavat kako god hoces,da ti blica posebno vanjski posebno unutrasnjost moba kad ti dolazi por,pojacavanje zvuka za voicerecording,ima jos dosta za ukljucit funkcija u seemu ali ne usudim se probavat ih dok ne rijesim bugove.E da i novost koju sam dobio na mail,freakovi iz francuske trenutno rade na tome da se stavi samo flash i neki system fajl iz flexa na v600 za videorecording.Ima jos nekih tu kratica za neke funkcije al nista nekuzim a velim ti zasto se jos ne usudujem jos probavat.I da imas funkciju izbora kak da ti odbrojava slova u sms.
Aj' lijepo, izgleda da su popravili puno toga. Bilo je i vrijeme...
Eto, znao sam da će mi nešto falit' u životu. Govorim i engleski i talijanski i njemački, a ono najbolje stvari se nađu na francuskom :(
Nikad mira.
Daj, samo iscjedi od francuza sve što imaju. Budi Borg, asimiliraj ;) pa postaj. Da kolektiv ima koristi.
Gr8 work! :thumbup:
Ajde daj neki link, moj francuski je bio dosta dobar last time I checked
Ma bravo majstore! "Ipak se okreće"
Nadam se da će ekipa uskoro skužiti rješenja bugova i eto nama smrtnicima sasvim novog modela moba! ;D
Imam u ekipi par luzera koji su promjenili hrpu mobova pa se kao kuže al kad im pokažem ovu varijantu (sto prije, ako bog da) ima da krepaju od zavisti! A kad pomislim da su davali i preko 3 soma kn za lošije marke....
btw, ono sa skrolanjem nije loše, daj link please!
Budala ja obrisao sam sve stranice pod favorites pa nemogu nac,al kad sam ju trazio u googlu pisalo je nasto kao fatalle mobi destruction forum,poludit cu trazio sam ga cijeli dan na poslu al nista.Uspio sam osposobit mob da ne trazi mrezu stalno i malo sam ceprkao po flashu za display da mi prestane palit gasit se sam od sebe.Za vanjski display mislim da sam danas snimio kad sam trazio francuze da ima na howard forumu,ima negdje kod bluedevila link,da je frajer objasnjavao.
Za BlueDevila!!!!!!!!!!Stari imao si srece sta si uspio vratit na stari flash jer ovom od kog sam ja dobio cd morao je dat 200kn za ponovno dizanje pocetnog softwera od vodafone v525,al tip ne odustaje,probat ce opet veceras pa ce mi javit koje on bugove ima.
ZA sve obavijest sto se tice flexanja i flashanja na v550!!!!!!!!!!!Oni koji su stavili flex i flash od v620 a imaju one brojeve da ni u kom slucaju ne probavaju isto jer mob totalno krepava i rijesenje je samo kupit novi mob(doslovno spalite softwer koliko je v620 nekompatibilan).
Ma daj! 'bate, a ekipa tvrdi da je v550 = v620. E baš ne treba svima sve vjerovat ;)
Ja, najvjerovatnije, nisam uspio jer imam 9.55R na mobu. Tako da je puklo već kod onog prvog (reflash na 9.38R). I nakon toga sve ostalo jednako nije uspijevalo.
Yup, I consider myself lucky :D
Nego, veliš da je lik ostavio 200 zvjeradi i da su mu restorali originalni soft? Da nije to rješenje i za 9.55R? Možda ga oni s nekim ultra-mega-maxi-turbo-monsterpackom mogu restorat? Actually, i nije tako strašno to restorat - samo MonsterPack treba imat i bootloader u sebi. A takvih nema za nabavit....
Nego, neka lik proba, fakat je freak :thumbup:
Ima vupi od mene kadgod poželi. Samo neka javi kako je prošlo :)
Pa mislim da u servisu moraju imat original monster pack,v620 je identican u flexu ali flash je sasvim druga stvar,razlike na tone.
Sve 5, slažem se.
Jedino - onaj tko stavi prste na taj MonsterPack postao bi poznat širom svijeta. Svi ga traže, a nitko da dođe do njega :cry:
Mislim da bi se za odredenu svoticu kunica dalo nabavit,ali morao bi nac pouzdanog frajera zbog toga sta bi on gadno nadrapao da to proda.
Ima li ikakvog napretka što se tiče upgradea na V550? :zzz:
Ja bi probao, ali trebao bih prvo gorenavedeni MonsterPack sa bootloaderom e nebili skinuo 9.55R. Onda bih i ja probao ponovit, jer ovako nema smisla: veli uputa da treba krenut sa 38R, a nema šanse da ga stavim preko 9.55R.
Sirius, ako znaš nekoga, ili misliš da bi mogao znati, saznaj o kojim se parama radi. Mislim da bi se dalo skupit, bez problema.
Sorry BD, vidim da spominješ neke upute. Nisam skužio jesi negdje već dao kakav link pa ponovi ak nije bed. Ja sam na 4FR-u pa bih baš i sam probao ovaj postupak, jedino vidim problem u onim serijskim brojevima u mobu koje naravno nemam!?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Bojim se jedino skuriti mob al nebi bio ja ako ne probam ;D
@Sirius: ako sam dobro vidio ti si isto iz SK, pa ak si za da se jedan dan nađemo na cugi da prekurim onaj BD-ov CD da nemučim čovjeka s nepotrebnom poštom, thx!
Ako nemate ništa protiv i sam bih se volio okušati... Ako se možemo nekako dogovoriti za CD?? Mislim na BlueDevila jerbo smo iz ZG-a...
ja imam 38_r al nemam flash i flex poslo sam buledevilu na e-mail al od cd-a ništa za sad
Dečki, fakat sam u gužvetini ovaj tjedan. Bit će nalaženje sad, najkasnije u pon-uto. Pa ćemo podijelit CD-e.
@Sirius: ako sam dobro vidio ti si isto iz SK, pa ak si za da se jedan dan nađemo na cugi da prekurim onaj BD-ov CD da nemučim čovjeka s nepotrebnom poštom, thx![/QUOTE]
Aj cim uhvatim vremena javim ti se jos,sad sam u poslu,radim za bozicni bal sta se odrzava iducu nedjelju ak si cuo mozda.U strci sam dosta.Ovako mob radi ali nije to jos to dok ne izade novi flash sa rijesenim bugovima.E al strpite se jos malo,jer tamo negdje oko Bozica izlaze 2 nova flexa i flasha za v550,a cuo sam da su dosta kompatibilniji nego ovaj trenutni.Mislim da se isplati pricekat jer steta spali ovak dobar mob za friziranje.E BlueDevil koliko ti je velik flex kad ga odzipas?
E da zvao sam servis i frajer mi je dao od nekog servisa broj u zg koji je glavni serviser motoroli i rekao je da najvjerojatnije da ce izac cijela nova serija drivera za sadasnje i buduce vXXX modele.A sto se ti ce orginal monster packa od vodafonea,to bi morao fakat s likom se nac i dogovorit jer preko telefona nije mi nista zelio rec konkretno samo da se da dogovorit.Ak to sredim stavit cu na mob symbian od nokije i nece znat da sam to napravio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Manufactory flex 70k,
v550_stepup 70Mb,
9.38R_reflash 30.5Mb,
v550 fullflash VF 69Mb.
Ovo su good news iz servisa, i za v550 soft i za MosterPack. Daj ulovi tipa, dogovori s njim nešto, štagod bilo, ako treba para skupit će se... To nam treba, to je BOG svih Monsterpackova!
[QUOTE=BlueDevil]
ne bih zelio ispasti nezahvalan ali da li ste odustali od videorecordinga jer vidim da se vise nista ne govori o tome
Zasd jesmo. Tj, čekamo kolegu da izvjesti kako napreduje njegov v525@v550, pa da se i pojavi nešto da i ostaloi mogu to napravit, a ne samo navedene serije mobova....
U nadi je spas (Da ne spominjemo i neke druge stvari o nadi)
Aj da se malo javim! :) Nisam bas nesto radio ovih dana jer sam u poslu do grla,uglavnom trazim zasad servisni program motorole za display,zove se nesto kao Intelegency moto servis display,tak nest,i uglavnom ima pun kufer opcija za rad sa displayem moba.No nemogu ga nac nigdje.Sto se tice video recordinga,za mob koji ima display od 65k je po meni odlican,jos nesto,vidio sam negdje na howardu da je lik uspio dic display na 256k ali u svom servisu,znaci nije mjenjao display vec je radio sa origigijem.Svi cekaju odgovor ali lik jos nis ne odgovara.Meni je jucer prvi put mob poceo kenjat,nije se htio display upalit (mislim svijetlo).Ali uspio sam restartanjem moba.Ti bugovi su nenormalni!Rijesis jedan dobijes 2!!!!I uglavnom svi cekaju taj novi flex i flash da izadu.Sto se tice monsterpacka sve je moguce,ali moram se nac s deckom cim prije ja i on uhvatimo vremena.E da neka budala je probala stavit neki program u stilu symbian i mob proradio al je nakon par sekundi zacvrljio i i crko zauvijek.Uglavnom neki kinez,i to sam procitao na howardu.Ima stvarno frikova!Pa to je ko da u ficu guras kita!!!!!!
Hehe, ti Kinezi i Japanci su žešći freekovi! Jefitnije ga košta tamo kupit mobitel sa symbianom, nego se za*ebavat sa motorolom :king:
To je on valjda radi move-inga napravio :)
Al sad za ozbiljno, ako stvarno još nije izašla mogućnost sa svake v525 na v550, očito je onda "ona" serija hardverski dorađenija... Ali opet, ne mora biti...