preko fastboota obrisao cache,user data,boot
i onda kdz-om puknuo euro rom+fastboot i radi
s napomenom da na kuhanom rom-u nisam mogao unijeti unlock code
Printable View
preko fastboota obrisao cache,user data,boot
i onda kdz-om puknuo euro rom+fastboot i radi
s napomenom da na kuhanom rom-u nisam mogao unijeti unlock code
drago mi je da si uspio.
dali je to odradio meštar ili ti.
ja,dao si truda čitanja još više
greška je bila u tome što sam ja želio u fastboot kombinacijom power+camera
a u stvari sam trebao home+power
ok. razlika je između lg i SE zato moraš čitati od slova do slova.
pa u fastboot se i ulazi pomoću tipki power i camera..a ovo što si ti napravio je recovery i u njega se ulazi s tipkama home i power
Kad se sa mobom spojim na PC preko LG softvera, ponudi mi upgrade softvera na mobu ...
Trebam li to raditi, šta ću time dobiti ?
ili da se držim onoga "nahrani svinje i ne diraj ništa" !?!? :D
@strasilo,
Zar je stvarno toliko tesko koristiti pretrazivanje ili samo malo pregledati postojece teme? Bas se mora otvarati nova? :jehon:
Pretpostavit cut da si mislio na GT540 jer GP540 ne postoji.
Nisi prakticki nista rekao. Mogao si barem spomenuti koja verzija je trenutno gore te koju verziju ti nudi...
A inace o prednostima/manama pojedinih verzija se vec naveliko raspravljalo, tako da i opet - pretrazivanje.
sorry.... ali zaista sam u tražilicu ukucao nekoliko pojmova više puta inije mi dalo ovu temu... nebih otvarao da sam vidio ... ;)
da da, GT ... greška u koracima :D
Neznam šta mi nudi jer mi samo kaže da postoji novija od trenutne.... a ne piše koja je to ... ?!?
a ako na mobu pročitam, kaže slijedeće:
Firmware verzija: 1.6
Kernel verzija : 2.6.29
Verzija softvera : GT540-V10c-MAY-12-2010
a iskreno, nemam pojma ni za šta od ovoga nudi update .. ?!?
Updateaj, diči će na ansdroid 2.1, ti još imaš 1.6.
prije toga spremi imenik i sve što trebaš.
Čitao sam tu po forumu da se može desiti da mi se uspori rad moba i tako to .... jel to istina.. ?
jer mob ni ovako ne puca od brzine .. :)
šta bih konkretno dobio, a šta izgubio updejtanjem ?!? .. THX
Ja napravio update preko LG softvera... restorao imenik i ostale gluposti i za sad radi ... o dojmovima ću kad ih bude bilo ... :)
Molio bih vas ako mi netko može pomoći.Znači slijedio sam taj turtorijal korak po korak i kada sam završio upalio sam mob i piše mi System Uids Inconsisten i onda piše UIDs on the system are inconsisten,you need to wipe your data partition or your device will be unstable i toje to nezeli mi uc na market probo sam hard reset običan reset i isključio sam ga i uključio jedno 20 puta i opet mi neće pa bi vas molio ako mi možete pomoć hvala.
Molio bih vas ako mi netko može pomoći.Znači slijedio sam taj turtorijal korak po korak i kada sam završio upalio sam mob i piše mi System Uids Inconsisten i onda piše UIDs on the system are inconsisten,you need to wipe your data partition or your device will be unstable i toje to nezeli mi uc na market probo sam hard reset običan reset i isključio sam ga i uključio jedno 20 puta i opet mi neće pa bi vas molio ako mi možete pomoć hvala.
download linkovi iz tutoriala ne rade ... ?!?
rom nije vise moguce skinut, moze neko napravit reupload?