Da, 100% svi rade i na t-mobile.
Printable View
Da, 100% svi rade i na t-mobile.
Da ne bi bilo zabune, nisu slobodni nego su zaključani na t-mobile..a zna se desiti i da su slobodni na sve mreže! Znači zaključani su na t-mobile a ne slobodni na t-mobile!
A to praktično znači da unutra ide sim od t-mobile, simpa, bonbon, multiplus.
Kad su slobodni, otključani - idu sve mreže pa i t-mobile!
Kakva su pravila za legano otključavanje mobitela kupljenog u bonbon ponudi? Kod preplate treba cekati da protekne ugovorna obveza, pa su pružatelji usluge dužni ga otključati na zahtjev korisnika. Što je sa situacijom u prepaidu, npr. Kod bonbona?
Čekamo akciju -30%. Odavno nisam kupio mobitel u bonbonu, od prošlog ljeta, kada je bilo -30% na sve.
Ajmo bonbon, obradujte nas, da bude isplativo uzeti Samsunga, Huaweija, LG-a ili iP5. Sada je to još uvijek slabo, pogotov Xperie koje ni s 30% popusta ne bih kupio.
Ništa od akcije do kolovoza-listopada.
Vidi:
http://cafe.mobil.hr/threads/77912-3...=1#post1046961
Dakle, popust na s3 mini možeš očekivati kada bude vani s4 mini, onda krene rasprodaja zaliha s3 mini. Isto vrijedi za ostale. iPhonove bonbon ne snizava
Jel postoji neki nacin da se kupi u bonbon web shopu, a da se ne daje broj kreditne kartice? Npr. da se plati pouzecem ili tako nesto, ili da se u nekom ducanu kupi? Zanima me za Xperiu J
Prve dvije -30% akcije su bile na cijeli web shop, tako da je to u ljetnoj akciji povuklo i iPhone 4S koji je tada koštao 3150kn. Ja se nadam da će ovog puta biti bolja akcija od ove prošle za Novu godinu, kada su rasprodavali stare modele sa zaliha, a popust nije zahvatio cijeli web shop.
Imaš na njihovim web stranicama popis prodajnih mjesta gdje možeš kupovati njihove uređaje, a također možeš uzeti preko web shopa pa platiti pouzećem.
Sve se prodalo u roku 5 minuta ... nisu neke cijene za rabljene telefone ... jedino što se može na rate pa to igra
U roku 90-ak min su otisli. Kupnja rabljenog na nevidjeno je uvijek lutrija, osobito bez jamstva, ali cijene su bile povoljne...pogotovo to sto kazes na rate.
Ostalo je par komada N8 jer joj je cijena jaka ...
Skoro sve rasprodano...
A to su polovni... al ajd, cijene za nuždu su ok!
Da mi znat u kakvom stanju ova xperia J bila kad su ju davali za 200 kn :tongue:
Cijene vecinom ko na njuski, znaci ok, ali ponuda kratkotrajna... :(
prodali se
Ovo mi je bio neki teški njuškalo đir :) Kao ono i oglasi u pošti da otkupljuju stare mobitele da se ljudi riješe otpada ja dođem i poželim stari pokvaren sony ericsson z310 prodat pa makar za sitno da ga se riješim a on nije na listi! Pitam jel mi omnia 7 na listi a oni kažu jest i vrijedi 80 kn, pokvaren 40 kn. haha. Onda u biti to nek napišu traže bolje uređaje za sitne pare da ih polovne prodavaju onda servis ili operater već koji uzima... cccc
Informacije radi servisirani uredjaji se prodaju i u Americi pod nazivom "refurbished" tako da smo eto i mi poceli uvoziti tu inovaciju. :(
Ja sam uzeo Internet stick kod njih i ovako na prvi pogled izgleda ko nov!
Vjerojatno stickovi i jesu novi ili su korišteni od nekih provjerenih izvora (npr. od strane SZK...).
da bar oper stave rasprodaju
Od danas nude i otplatu putem amex i diners na 12 rata
Imaš pravo. Prepaid paketi u webshopovima HT-a (bonbon, simpa i nekadasnji t-mobile) se nude po punoj cijeni na pocetnoj stranici, a kada se krene u postupak kupnje program nudi otplatu na rate putem kartica.
Bonbon je od jucer punu cijenu podjelio na 12 rata i naveo iznose rata na pocetnoj stranici i to je zapravo jedina novost.
Da, promijenio se samo prikaz cijena. Sada je velika cijena iznos mjesecne rate, a manja je puna cijena uredjaja.