40 kn puno znaci ljudima...
A to kaj se tice 210 kn, to po meni uopce nije jeftino :/
Al ajd, ti si to mozes upalit i ugasit.
Printable View
Blago se vama kada mozete raspravljati o petom operateru :) Evo kod mene U Bosni samo mtel onako nije los,ali i on je nabio cijene pogotovo mobitela na ugovor jer nema nikakve konkurencije :/
Ko kreten cekam ono odbrojavanje na njihovoj stranici, i kaj se dogodi.
Odbrojavanje zavrsi i sada pise 0 - 1:23:58:55
I pri svakom refreshu im se promjeni boja na stranici....
Failali su na stranici..
Da, totalni fail, baš ja gledam, a kad ono -.-
A da ne putujemo kroz vrijeme, pri svakom refreshu 24 sata unatrag. :jump:
Evo radi :D
LOL, mislim da su svi sve skužili iz ovog:
http://www.youtube.com/watch?v=CEPwIcGwmhQ
nema cijena na stranici, ne radi tražilica
Ja isto kreten čekao. A na stranici niš!
Idem spat.
Ustvari, šta ni čekam, kad je već i najavljeno da telefona neće bit do Božića. A ja nemam ni jedan free. Tako da, ... Mogli su staviti neki blesavi za 100kn, čisto da se nađe.
Iako, sve u svemu; mislim da će mi biti Tele2 sa Knock-Out + Mukte Broj + Opcija Zero + Tele2 sa Smyle tarifom kao telefon br.2 kombinacija kakve nema.
Ovo mi sve jako lijepo zvuči. Ali, ljudi su tek počeli na Tele2 ozbiljnije prelazit. Ne znam kada bi mogao očekivati da mi dosta ljudi bude na Bonbonu, pa da mi te njihove pogodnosti budu pogodne.
No, svakako ću sve proučiti, ako objave cjenik i sve uvjete na web-u. Nadam se da će se i konkurencija sada još jače grebsti; i da će nam to sve skupa donijeti još više pogodnosti, bolju uslugu i pristupačnije cijene; u nekoj budućnosti.
Iako, malo smo tržište. Ima li mjesta za šestog?
Piše na twitteru da tek sad stavljaju cijene gore, omg, kaj nisu to mogli pripremit i upalit samo -.-
Da, baš gledam, čudan neki launch. Idem i ja spavat, neznam gdje mi bila pamet ostajat budan samo da vidim ovo, valjda će sredit sve do ujutro
Nekako mereklama podsjeća na ovaj spot: http://www.youtube.com/watch?v=CAV0XrbEwNc (disclaimer: ne mislim na nikaga ni na što)
A da kupiš broj preko webshopa trebaš dat OIB lol
Bit ce ovo zanimljiva mreza...
Ne trebate dekodirati mobitel ako koristite T-mobile (isti slucaj kao VIP i tomato)
Ne pise vam broj na pakiranju nego morate nazvati nekoga kako bi saznali svoj broj
Brojevi su sedmeroznamenkasti
Ima roaminga
Nema odabira broja
Nema videopoziva
Nema prijenosa broja sa druge mreze, ali ce biti uskoro
Kada aktivirate ovaj dnevni paket od 7kn on vam traje 24h od aktivacije, nakon toga ne mozete iskoristiti promet ni poruke ni pozive ni nista iz tog paketa
Najvise me privlaci besplatni facebook, jest da je facebook zero dakle bez slika i toga ali opet dobro je i to
Još nema cijena, ali ispada da bi razgovarao cijeli mjesec besplatno s bonbon korisnicima trebaš dati 210kn mjesečno?? Jesam ja to dobro shvatio? Ako je tako osuđujem ovo na propast i premalo je minuta prema drugim mrežama...
Stranica ni dalje nema detalja, cijene, mogucnosti,... :(
Uglavnom da je sareno i da su na twitteru i facebooku! Ko stvoreno za tinejdjere, impulsivnu kupovinu, za pokazat prijateljima i lajkati! :D
I sto ce im facebook za 0kn kad imas 300Mb dnevno i na kraju bez slika! Vec vidim klince koji bez bona svaki dan iz dosade gledaju facebook na mobitelu. Jos da proradi neki chat preko te stranice (za 0kn) klinci ce se raspametiti!
Evo u pdf-u sve :D
https://www.bonbon.com.hr/pdf/bonbon_cjenik.pdf
Znači, sve je kako sam pretpostavio, samo kaj se do kraja godine dobije za min 40kn nadoplate 1000 minuta (samo ne znam koga bi zval za to u ta 3 mj.???) unutar bonbon mreže. Znači, inače je potrebno potrošiti 210kn mjesečno da bi se pričalo besplatno unutar mreže...
Zanimljive su još i ove stavke:
- Cijena internetskog prometa je promotivnog karaktera do 1. veljače 2011. godine, standardna cijena za jedan MB je 1,00 (0,81).
Također, to piše i za međunarodne pozive:
- Cijena u promotivnom razdoblju od 1. listopada 2010. do 1. veljače 2011.
Imate cijene tamo kad odete na kupi, pa na pokloni pa gore je cjenik u PDF. Nadam se da ovaj link ce radit:
https://www.bonbon.com.hr/pdf/bonbon_cjenik.pdf
Ukoliko aktivirate broj do kraja godine, svaki mjesec u kojem na racun uplatite najmanje 40kn pricate besplatno s bonbon korisnicima. I tako sve do 2020.
Hmm... ne znam čemu onda ova stavka: Korisnici koji, u promotivnom razdoblju od 1. listopada 2010. do 31. prosinca 2010. godine, nadoplate svoj bonbon prepaid račun bonom od minimalno 40,00 kn, neće plaćati pozive prema bonbon tarifi. Korisnici će u svakom kalendarskom mjesecu u kojem nadoplate račun bonom od minimalno 40,00 kn dobiti besplatnih 1000 minuta za razgovore prema bonbon tarifi koje će moći ostvariti u razdoblju od 31 dan od nadoplate. Nakon potrošenih 1000 minuta pozivi unutar mreže će se naplaćivati po standardnoj cijeni bonbon tarife. Korisnici će moći dobivati besplatne minute razgovora unutar promocije do kraja godine, zaključno s 31. prosincem 2010. godine.
Nevjerojatno!
Mreza ne postoji niti 1 dan a vec su poceli "krast" i lazu...
Tipicna T-Mob politika...
zanimljive su im obracunske jedinice:
60 + 60 u razgovorima
a 100 kb na Internet prometu :D
a da..sad imaju opravdanja kao i vip kad se korisnici žale na cijene mogu lijepo reci imate bombon pređite na njega..lazi i muljanja
Ne znam što su se neki "napalili" na taj besplatni Fejs kad ionako mobilni Facebook čak i sa slikama troši zaista minimalno.
T-Mobile jako dobro zna da većina ljudi koja im plati 7 kn za tu opciju sigurno neće potrošiti sve što su platili, pogotovo ovih 300 MB.
Ovo nije nimalo jeftino tj. jeftino je samo za "geekove" koji će za tih 7 kn provoditi dan na mobitelu. Stvarno ne znam tko je to više u stanju poslati 300 SMS-ova u danu.