Je li vama nakon restore-a bio iPhone bio aktiviran? Meni nije, iako sam odabrao tu opciju u Snowbreezu, a problem je u tome što nemam sad T-Mobile karticu uza sebe pa ne mogu aktivirat mobitel. :/
Je li vama nakon restore-a bio iPhone bio aktiviran? Meni nije, iako sam odabrao tu opciju u Snowbreezu, a problem je u tome što nemam sad T-Mobile karticu uza sebe pa ne mogu aktivirat mobitel. :/
jel tko probao ovo :
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456...nlock-1087115/
Nemoj, ne radi. Nema "phone" ikone (a vidi se i na screenshotu da je nema), Cydia je bijela, ne da se gasiti....
neka netko još proba jailbrejkat preko sn0wbreeza...ja sam dvaput uradio ali svaki put isto. nemože mi nači mrežu tj imao sam mrežu cca pol sata i onda puf nemože nać... znači sms i pozivi nula bodova tj jail mi daje ipod jailan... mislim da sam sve dobro napravio... ali bez poziva nemogu pa sam restorao na 4.1. ...
Ako sam skuzio, taj sn0wbreeze se koristi (tj, JB se radi..) tako da imam JB-an iDevice i na njega metnem iOS 4.1 ali jailan... Ili sam opet nes krivo procito na internetu?
U biti, ima kakvih problema sa JBom za iOS 4.1 na iPodu?
Ima iko da na iPodu isprobo, da kaze simptome? Da nebi ispalo da mi ode WiFi kvragu, a bez njega mi je iPod bezkoristan..
dali ima tko ideju za ovaj jailbrejk...mob radi normalno dok ne upališ cydiu i napraviš sve updejte...kad završe i reboota nema više signala..non-stop piše traženje a poslje nema usluge..dok cydia dalje normalno funkcionira..dali ima kakav repository koji bi to zakrpao...ima tko kakvu ideju?
Jailbreak Tool GreenPois0n for iOS 4.1 to Drop Before iOS 4.2 Release !!
Ukratko :notooth: za koji dan mozemo ocekikav JB :D
Ja drhtim, jedva cekam :notooth:
Cion, mislim da ces se naobjasnjavat kak se to radi :belj:
Ja sam jb svog. Prvi put nisam imao signala pa sam ponovio postupaki sad sve radi normalno.
Kaj nakoncu jel ima JB na 4.1 il ne jos? Ako ima daj link stavite!?
Ima al se ceka greenPois0n...
Probaj ugasiti 3g, mozda ti se pojavi signal. Jb postoji za 4.1, ja imam jb iphone 3g i sve radi normalno.
Prica se da ce sutra jb :D
I jeli ima kakvih rezultata dali postoji JB za iOS 4.1?
NEMA JB-A ZA 4.1
BTW: SHatter je ime exploita, a greenPois0n ime JB-a.
Da, nema. Ali kazu da samo sto nije dosao, vrlo skoro :D
Kako nema? Ja imam jailbreak-an iphone 3g na 4.1 verziji i sve radi ok.
A ja pricam o 3G, di je taj jailbreak??? Ja sam cijelo vrijeme mislio da jos ne postoji... :S